Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da se ja pitam ja bih za te pare uzeo Kiu ali ne taj model nego mnogo ozbiljniji-Sorento.
E za ovaj vec moze da se kaze da je džip. 2,5 dizel motor i 170 ks a ako mi neko kaze da je registracija veca onda nek malo razmisli sta govori.Covek daje preko 20000 eura za vozilo i sad stalo mu je do 250 eura vise na godisnjem nivou?
Ako je tako onda treba da kupi Punto!!! Tu je registracija suigurno povoljnija.:mrgreen:
2uzdumf.jpg
nije 250 nego 400e razlika... a zaboravljas da imam 2 auta... treba to raniti.
c, necu sorento.
dalje? :D

@sig
taj nitro je tezhak lesh. Em shto ne ide nikako, em shto se kvari samo tako (od poznanika je nitro vishe kod dilera u servisu nego kod njega), em shto je plastika i zavrshna odrada na nivou novih lada :)

nishta ne propushtash po pitanju nitra.
crv, rav,i kia su igrachke. a ni patriot nije nishta bolji. ne znam dal u evropi ima toyote highlander ja mislim da bi ti to pasovalo za light off road i voznju po gradu. e da a forester? to je skroz ok.

mada moj savet bi ti bio pathfinder za evropu mislim da ima 2,5 l dizel

sto su crv rav patriota i kia igracke?
p.s. necu preko 2000ccm

Pa sta ce ti onda dzip?
Za foliranje a oni sto voze prave dzipove kad te vide samo se nasmeju jer vozis sirotinjsku varijantu do 2000 ccm.
Pravi dzip krece od 2,5 pa nadalje a tad i ima snage da povuce sasiju koja je teska od 2 tone pa nadalje.
Onda ti je bolje da uzmes smekirica auto pa se vozikaj jer ako si vozio dzip video si da to ide ko puz i uopste nije udoban.
Bar u klasi do 40k eura da se ispravim.
Ja sam imao licno Rextona i Sorento i mogu da kazem da je Rexton Shit a Sorento sasvim pristojan a odkad su mu spustili cenu na 22500 eura po meni je best buy.

Poslednja izmena:
Pa sta ce ti onda dzip?
Za foliranje a oni sto voze prave dzipove kad te vide samo se nasmeju jer vozis sirotinjsku varijantu do 2000 ccm.
Pravi dzip krece od 2,5 pa nadalje a tad i ima snage da povuce sasiju koja je teska od 2 tone pa nadalje.
Onda ti je bolje da uzmes smekirica auto pa se vozikaj jer ako si vozio dzip video si da to ide ko puz i uopste nije udoban.
Bar u klasi do 40k eura da se ispravim.
Ja sam imao licno Rextona i Sorento i mogu da kazem da je Rexton Shit a Sorento sasvim pristojan a odkad su mu spustili cenu na 22500 eura po meni je best buy.
zato sto volem da sedim visoko na putu. da uzmem kombi :lol: ?

Ako covek hoce da sedi visoko onda mu je bolje da uzme Reno Espace 1,9 Dci jer se u njemu sedi visoko kao u dzipu a ima mnogo veci komfor i udobnost kao i 7 sedista i mnogo manju potrosnju.
A registracija za 2.5 je 60000 din dok je za 2.0 oko 30000 tako da je ustvari prava razlika negde oko 280 eura. Meni je za motor registracija 50000 din a nov kosta 12000 eura a dzip kosta 22500 i samo 10000 din. vise! Moš misliti!:D

sto su crv rav patriota i kia igracke?
p.s. necu preko 2000ccm

GRAND VITARA 5-vrata 2.0 (140 ks) [J20A motor] 4WD JLX-A OPREMA:

• automatski klima uređaj
• select drive 4x4(N, 4H, 4H lock, 4L lock)
• aluminijumski naplatci 16“
• radio CD MP3/WMA sa 9 zvučnika
• multifunkcionalni volan
• putni kompjuter
• ABS sa EBD
• 6 vazdušnih jastuka
• daljinsko otključavanje
• kodirani ključ sa imobilajzerom
• grejanje prednjih sedišta
• volan i sedište vozača podesivi po visini
• farovi za maglu
• elektro podizači prozora
• elektro podesivi retrovizori sa grejačima
• krovne šine
• elektro servo uređaj
• centralna brava
• zadnje svetlo za maglu
• polen filter

Cena ocarinjenog vozila sa PDV-om: 22.500 €

Ako covek hoce da sedi visoko onda mu je bolje da uzme Reno Espace 1,9 Dci jer se u njemu sedi visoko kao u dzipu a ima mnogo veci komfor i udobnost kao i 7 sedista i mnogo manju potrosnju.
A registracija za 2.5 je 60000 din dok je za 2.0 oko 30000 tako da je ustvari prava razlika negde oko 280 eura. Meni je za motor registracija 50000 din a nov kosta 12000 eura a dzip kosta 22500 i samo 10000 din. vise! Moš misliti!:D

E samo kad se śetim mene za volanom Espacea :hahaha::hahaha: Al fino auto, pravo porodično :D

ok,druze,verujem ti cim si radio sa kolima,znas pricu i cake njihove,da je Srbija normalna zemlja bila bi druga prica,ovde moras 8 ociju da otvoris oko svega
ja iskreno nesto nisam za dizela,kolko god da su dobri,nekako ih ne volim oduvek,vise sam za benzin ili plin kombinaciju,a sad sam definitivno odustao od renoa,deluju lepo,ali sam cuo mnogo o kvarovima te elektronike,a dao bog putevi su nam katastrofa,pa nije ni cudo.
e sad mozda postoji varijanta za neku hondu accord 2006-07-08 eventualno,ako bude sve kako treba,za njih bar znam da su pouzdane i mali potrosaci,a i ne kradu se nadam se mnogo kao wv ili audi,bmw
a jos nesto me interesuje mnogo,kakav je pezo 406 2003god 1,8 plin,mislim kakva je serija auta uopste,nameracio sam se na jednog,mnogo mi se svidja taj model i seat ibiza sport verzija 1.9 tdi 2002 ili ford focus 2002-03-04,neki od njih na plin isto do 1.8 ili opel astra 1.7 2005-06 benzin-plin verzija,sta bi po tebi bila pametna kupovina do 8000e uopsteno ili jedan od ovih navedenih?
Hvala unapred na odgovoru.pozdrav svima

ok,druze,verujem ti cim si radio sa kolima,znas pricu i cake njihove,da je Srbija normalna zemlja bila bi druga prica,ovde moras 8 ociju da otvoris oko svega
ja iskreno nesto nisam za dizela,kolko god da su dobri,nekako ih ne volim oduvek,vise sam za benzin ili plin kombinaciju,a sad sam definitivno odustao od renoa,deluju lepo,ali sam cuo mnogo o kvarovima te elektronike,a dao bog putevi su nam katastrofa,pa nije ni cudo.
e sad mozda postoji varijanta za neku hondu accord 2006-07-08 eventualno,ako bude sve kako treba,za njih bar znam da su pouzdane i mali potrosaci,a i ne kradu se nadam se mnogo kao wv ili audi,bmw
a jos nesto me interesuje mnogo,kakav je pezo 406 2003god 1,8 plin,mislim kakva je serija auta uopste,nameracio sam se na jednog,mnogo mi se svidja taj model i seat ibiza sport verzija 1.9 tdi 2002 ili ford focus 2002-03-04,neki od njih na plin isto do 1.8 ili opel astra 1.7 2005-06 benzin-plin verzija,sta bi po tebi bila pametna kupovina do 8000e uopsteno ili jedan od ovih navedenih?
Hvala unapred na odgovoru.pozdrav svima

Kolko para Honda i 406?
Najlepsi.:)

GRAND VITARA 5-vrata 2.0 (140 ks) [J20A motor] 4WD JLX-A OPREMA:

• automatski klima uređaj
• select drive 4x4(N, 4H, 4H lock, 4L lock)
• aluminijumski naplatci 16“
• radio CD MP3/WMA sa 9 zvučnika
• multifunkcionalni volan
• putni kompjuter
• ABS sa EBD
• 6 vazdušnih jastuka
• daljinsko otključavanje
• kodirani ključ sa imobilajzerom
• grejanje prednjih sedišta
• volan i sedište vozača podesivi po visini
• farovi za maglu
• elektro podizači prozora
• elektro podesivi retrovizori sa grejačima
• krovne šine
• elektro servo uređaj
• centralna brava
• zadnje svetlo za maglu
• polen filter

Cena ocarinjenog vozila sa PDV-om: 22.500 €
ovo je vec konkretno.
hvala ;)

pocinjem sve manje da verujem tim testovima kao, jer mislim da su izrezirani tj placeni.
da li neki auto treba ispljuvati ili ne je vrlo konkretna stvar:
prvo pogledati sta brojke o njemu kazu (eventualno ih proveriti u voznji)
pa pogledati kakav je osecaj voziti ga (los, obican tj nema nikakvog posebnog osecaja, odlican uzbudjujuci), sto se tice terenaca postaviti konkretne prepreke pa videti koji je u stanju da ih predje a koji nije.
stvar prilicno jednostavna, a mnogo vole da filozofiraju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back