giska_sa
Ističe se
- Poruka
- 2.653
ostavi me fijata sad kad ga niko ne pominje.....
Fiat je vazda dobar automobil bio...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ostavi me fijata sad kad ga niko ne pominje.....
Fiat je vazda dobar automobil bio...![]()
Pa i Lada...
![]()
tacno tako svi,pa i lada.....ti i ostali vise cenite Fiata,ja i AVTOVAZ vise Ladu i OK,svako ima pravo na kupovinu,zar ne.....I UPAMTI LADA JE SILA ZA FIATASvako dobro,pozdrav
Sta mislite koji je bolii Audi ili BMV...
Ta Laguna ima toliko problema i grešaka, posebno sa elektronikom, da je nikad nikome ne bih preporučio
Kažu da su sredili te probleme sa novim Lagunama mada ja Francuza nikada više ne bih imao. Ja uvek u šali kažem neka Francuzi prave vino a neka automobile ostave Švabama.![]()
Da, čuo sam i ja da je to sređivano u novim Lagunama, al se ipak ne bih igrao![]()
Što cijenim kod Francuza, to je udobnost, a bolje bi im bilo da se baziraju na vino![]()
Kažu da su sredili te probleme sa novim Lagunama mada ja Francuza nikada više ne bih imao. Ja uvek u šali kažem neka Francuzi prave vino a neka automobile ostave Švabama.![]()
Vido sam danas novu lagunu ili sta vec na autoputu..perverzan auto..
C4 dizel,ko ga vozi,kakav je auto?!
jel dobar c4,kakav je za odrzavanje,delovi,oprema,potrosac?interesuje me konkretno neki benzinac na 1.6?
Pocetkom godine sam hteo da uzmem C4 benzicna, i svi su mi rekla da cu upoznati sve vlasnike cetvorki u graduJedino sam cuo par lepih reci za 1.6hdi
![]()
Ne citas![]()
Hahaha
Ne znam dal' si citao kad je momak pisao o C4 koji je kupio nov i imao jako puno muke sa njim, a kako kaze i njegovi drugari. Ako te zanima trazi.
Ili Italijanima, ipak su oni šampioni dizajna.
![]()
![]()
![]()