Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hvala svima na komentarima,nisam znao za te probleme kod laguna,deluju ovako extra,a cak su mi ih i hvalili,ali ipak je audi audi!
a kazite mi sta mislite o reno meganu 2005 god 1.4 dci mislim da je,jel ima i on tih problema sa elektronikom i ima li taj plivajuci zamajac kao i ostali i da li taj zamajac ima samo na dizelima ili i na benzincima i dajte neku preporuku za neki auto do 6000e da je 1.6 ili 1.8 benzin/gas.
Hvala svima!!!!

hvala svima na komentarima,nisam znao za te probleme kod laguna,deluju ovako extra,a cak su mi ih i hvalili,ali ipak je audi audi!
a kazite mi sta mislite o reno meganu 2005 god 1.4 dci mislim da je,jel ima i on tih problema sa elektronikom i ima li taj plivajuci zamajac kao i ostali i da li taj zamajac ima samo na dizelima ili i na benzincima i dajte neku preporuku za neki auto do 6000e da je 1.6 ili 1.8 benzin/gas. Sta mislite o seatima,kakvi su oni,jesu trajni,kakav je servis za njih,oprema itd?
Hvala svima!!!!

Kažu da su sredili te probleme sa novim Lagunama mada ja Francuza nikada više ne bih imao. Ja uvek u šali kažem neka Francuzi prave vino a neka automobile ostave Švabama. :super:

Ili Italijanima, ipak su oni šampioni dizajna.

567796a9cc3824cdc494c910c535dfcf.wix_mp

lancia-delta-01.jpg

2011_alfa_romeo_giulietta_01.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back