đesimala

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • Ja se izvinjavam, ince, ako ste slobodni za jos jedno pitanje sto se tice alfe. NAime cuo sam da navodno se alfa mnogo kvari i trazi odrzavanje, naravno cuo sam obe verzije price jednu za alfu i jednu protif alfe. Nisam siguran opet sta da mislim, da li mi mozete dati neki savet, da li je istina da alfa "jede" pare kada se kupi, ili je to samo preterivanje?
  ahm mislim da razumem, dakle mogu ocekivati oko 8 u gradu, i oko 6-5 na otvorenom? Benzinac je sto posto to znam sigurno ejdino sto ne znam tacno oznaku.
  Hvala puno na vasem vremenu
  hmmm moguce da sam pogresio ali sam video 1.9 jtd i ucinilo mi se da sam video i tspark. ali mozd asam pogresio
  98 godiste. Ali covek koji je vozio ta kola je poznanik moj, i vozio je na relacijama uglavnom subocia beograd, on je advokat i zato je toliko prelazio. Ima kilometrazu 270 k kilometara, ali ima urednu servisnu evidenciju, i manje vise sve je menjano tokom godina.
  Pozdrav, video sam da se jako dobro razumete u kola na onoj temi, da li biste mi mogli pomoci, trazio sam informaciju ali nisam nasao, tj nasao sam ali mnogo razlicitih. Zanima me potrosnja alfa romeo 156 1.9 T.spark, planiram da kupim ta kola. Benzinac je u pitanju nije karavan.
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top