S razlogom, posto imam kod koga da odem, ko ce da mi pomogne da zavrsim papire, mada verujem i da su rpodavci voljni da pomognu. Ono sto sam gledao po oglasima, cesto ima dokumentaciju.
C klasa mi se bas svidja, ali mi se ne svidja zadnja vuca. S druge strane, ti sa rdjom su dosta jeftiniji, posto je tamo skupa popravka, pa se isplati, samo da nisu truli, a ima i takvih slucajeva. Nekako mi je Mercedes uber auto, ako naletis na dobar primerak, samo redovno odrzavanje i vozi.
1.8T je takodje opcija, ono sto sam procitao o tom motoru je jedan veliki +. navodno fabricki klipovi trpe tuning do oko 300 ks, a blok bez modofikacija trpi i 500 ks, sto znaci da je motor dosta kvalitetan i da sa njim nema greske.
@Dule
Radi se o Focusu MK2, Astri H i slicnim vozilima, za slicne pare se prodaju 2005-2008 godiste, sto je ipak dosta mladji auto, npr. 2008. naspram 2002. Focus 1 ne bih gledao, cilj mi je da uzmem bolji auto od ovog koji trenutno vozim, a mislim da Focus MK1 nije od tih. JTD je po meni, bolji od svih Fordovih dizela.
Prostor mi ne treba, retko kad imam putnike pozadi.
Taj Passat je dobra kupovina, ako kazes da je tako kako je, ali ja tek planiram kupovinu. Mozda se upustim u kupovinu sredinom ili krajem godine, a mozda odlozim do pocetka 2016, sad samo razmatram opcije, a prilicno sam rastrzan, ne znam sta bih hteo

Tj. hteo bih svasta, ali realno nemam uslove, pocevsi od parkinga, za nekoliko auta, pa moram da izaberem jedan. Npr. Svidja mi se i Clio Sport, i Ibiza/Leon FR/Cupra .... Da mogu, ja bih imao jedno 10 automobila, sto starijih sto mladjih.
S jedne strane imas 1.8T koji je dosta jak i ide dosta bolje od TDI, ali zato TDI trosi dosta manje, odrzavanje slicno, mozda je TDI malo skuplji, ali zato manje trosi, pa mu dodje na isto.