botr
Iskusan
- Poruka
- 6.163
Ajd da budem "vidovit"
Godiste 2014, presao 150 km, motor 20 i-vtec, paket opreme lifestyle.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemam pojma koja je oprema ali znam da je platio auto oko 23k eura i nije onaj osnovni paket sto je na akciji za 19900.
Ono sto mogu reci je da je njegov komentar da je auto u kabini manji od Oktavie i da je gepek neupotrebljiv jer je nepravilnog oblika i nema petih vrata nego je to gepek u koji ne mozes staviti nista veliko.
Sto se tice potrosnje kaze da je na oko 100 km/h bila potrosnja nesto jaca od 5L a da mu je prosek 8,2L.
Meni licno se ne svidja plastika u autu i deluje mi nekako jeftino a patosnice su kao sa pijace sto i nije vazno jer uvek se mogu kupiti druge ali to su detalji kod kojih nemci nisu bas stedeli.
Sta biste uzeli sa budzetom 10-12k(12 u vr' glave)?
Polovnjak, do 7 godina star - Da je startniji ali opet da ne ide preko 2.2 kubika, da izgleda pristojno, oprema unutra nije toliko bitna.
Golf 6 2.0 nekako najrealniji za te pare, A3 i Bmw 3 ne verujem da mogu da se spakuju u budzet do 12k?
Ili jso neki predlog? Akordi polovni su isto bolesni, ali sve to ide vec preko 13k.. :/
ma jok nego mi nije bitno da je, recimo, full koza, da ima touch ekran i slicno.pa staje bitno ako oprema unutra nije toliko bitna. , da vidi narod
Pa zaradjujem sasvim solidno (u smislu da imam za tu neku polovnu srednju klasu), auto planiram da vozim oko 3 godine i znacila bi mi posle pristojna postprodajna cena.
ma jok nego mi nije bitno da je, recimo, full koza, da ima touch ekran i slicno.
Dovoljna je klima i podizaciA vec sam napisao bitan mi je motor, da je vozilo startno i da izgleda estetski dobro (kako meni tako i ostalima).
Gledam neke BMW 318ice, mogu da se nadju tu 2007-8 god. za 11-12000e, sta mislite o tome?
BMW je jedan od retkih proizvodjaca koji u normalnim varijantama potpuno zapostavi benzince u odnosu na dizelase, a vazi za sportski brend![]()
Jednostavno, to je kao kada ruzna riba ugradi silikone i postane "privlacna", jednostavno nije to to.
Doduse da je sestak ne bi se bunio ni ugalj da moram da mu sipam
Dule, objasni meni kao laiku kako plin utice na protokomer, i kako je veca temperatura motora koji radi na plin?
Dule, objasni meni kao laiku kako plin utice na protokomer, i kako je veca temperatura motora koji radi na plin?