Preminuo papa Franja

Мртви Франциско је био много гори:

• Светски политичар

glasova: 4 80,0%
  • Религијски представник

glasova: 3 60,0%

• Ukupno glasova
    5
Шта фали?

Кад сте легализовали педере у Римској синагоги, црнци су логички след декаденције...

Потом ће вероватно да запапе кризмираног мајмуна, или окропљену кобилу ко Калигула што је частио Римљане својевремено државну управу...

Тад можеш да се поново бориш да буде само бели коњ место црног...
"Kršćanin" koji mrzi drugo ljudsko biće zbog boje kože. Ccc... Ti si zreo za odlazak u pakao. Treba moliti za tvoju crnu dušu. Bijel si samo izvana.

Није ти јасно још да не одговарају Богу сви, већ само они бандоглавци у минусу?

Релативизовао си све људе у једно подлегање одговорности, мешајући свете и грешне у својим писањима...
Svi odgovaraju.
Nisam ja relativizovao.
Ko sam ja da sudim?

A pojavio se jučer na balkonu.

Nebitno to, ionako bi ti mogao napisati da je AVtihrist volontirao, potajno doputovao u Vatikan, stavio masku, sjeo u invalidska kolica i izašao pred masu, ali to sada nije ni bitno, čekao sam te tu iz drugog razloga.

Pročitaj ovo.

Izgleda se i Putin poput Marije malo napio vodke, pa sada melje gluposti.

:mrgreen:

Sada će ti @ИПХ ЗИЛОТ objasniti da je sasvim normalno da satanista Putin tuguje za svojim vatikanskim dobrim drugarom i satanistom.

Ma onako sklepanog ga je mogao odglumiti bilo ko...Mada...najbliži faci je Džon Malkovič...

...

Чудно да још на религији нема теме о дуго очекиваној и прижељкиваној смрти верског и секуларног поглавара најмање светске државе истовремено?

По вама, Да ли је сада мртви Франциско био гори државник (политичка личност) или религијски запосленик државе непријатељске Србији?

Tko se ukrca na pogrešan vlak sve stajnice su pogreške.
Ako je za utehu bolje je biti i poluverac nego verujući u mesečevo kamenje.
Najbitnija je stvar biti čovjek. Ostalo je nebitno. Ako si normalan i dobar čovjek, sasvim je nebitno jesi li kršćanin, musliman, šintoist, ateist ili poganin. A ako si gowno od čovjeka, opet ti ništa ne znači ako si kršćanin (protestant, pravoslavac, katolik...), budist, hinduist, taoist ili bilo što od već navedenog. Svejedno si gowno. Tu ne mislim na tebe, nego općenito za takve koji nipodaštavaju druge i drugačije.

Nego, trolež na stranu, ali siguran sam da će katolička crkva odabrati daleko mudrije nego bilo tko od nas koji tu piskaramo.
Uzevši u obzir ova poprilično kaotična vremena i dinamične odnose među državama, ponajprije u Europi, te polagani uspon umjerene desnice, idealan papa bio bi neki starkelja koji još neće dugo, tako da na njegovo mjesto po potrebi može brzo uskočiti neki novi, a po meni bi trebao biti možda mrvicu konzervativniji od ovog prošlog, tek za nijansu.
Znači ništa pretjerano čačkati.
Ali dobro, možda upravo lupam gluposti, međutim, u jedno sam siguran, a to je da oni koji će među kardinalima izlobirati novog papu daleko bolje razumiju dinamiku današnjih odnosa u svijetu, nego mi s ove teme.

Svi odgovaraju.
Nisam ja relativizovao.
Ko sam ja da sudim?
Не одговарају...

Не мислиш да ће Богородица и Свети Сава да одговарају пред Богом...?

Не пиши релативистичке глупости, појам светости која улази у славу, а не на суд ти није познат...

Tko će biti novi papa?

1) Kardinal Pietro Parolin, 70, Italija

2) Kardinal Fridolin Ambongo Besungu, 65, Kongo

3) Kardinal Wim Eijk, 71, Nizozemska

4)Kardinal Péter Erdő, 72, Mađarska

5) Kardinal Luis Antonio Tagle, 67, Filipini

6) Kardinal Raymond Burke, 76, Sjedinjene Američke Države

7) Kardinal Mario Grech, 67, Malta

8) Kardinal Matteo Zuppi, 69, Italija

Tko će biti novi papa?

Premladi su.
Treba neku šklopociju načetog zdravlja od minimalno 83 godine.

Tko će biti novi papa?

Opet ni jednog Hrvata.
A biskup Košić iz Siska bi baš bio idealan kandidat.:D

"Kršćanin" koji mrzi drugo ljudsko biće zbog boje kože. Ccc... Ti si zreo za odlazak u pakao. Treba moliti za tvoju crnu dušu. Bijel si samo izvana.

Ne spadam u vjersku ekipu, no .... Ovaj papa je bio promašaj za europsku obitelj diljem svijeta. Poljak i Nijemac su bili dobri, a ovaj je ili bio globalist, ili jednostavno zaostao u svom svjetonazoru.

Prvo- religija. To je zatupavljenje.

Jedan moj prijatelj u Istri mi je rekao da u nekom naklapanju s poznanikom vjernikom, da mu je ovaj pokazivao ekumenizam kao niz koncentričnih krugova, u središtu katolici, pa oko njih pravoslavci, pa protestanti,....
Moj ga prijatelj upita: A što je s nama Hrvatima ateistima?
Ovaj: Ništa, nema.
Prijjatelj: Je li ti bliži Hrvat ateist ili Nigerijac katolik?
Ovaj: Nigerijac.

Tu se nema što dodati.

Drugo- ovaj je papa stalno drukao da se bjelačka, ili većinski bjelačka civilizacijska područja preplave ilegalnim migrantima muslimanima i crncima. To je ludilo.

Zamislimo npr. Firencu u kojoj su 30% crnci i 20% muslimani.

Je li to Firenca?
Jel' taj sav svoj u glavi?

Glede Hrvata, taj je bio i ostalo- loš.

Sa srpskim predstavnicima je stopirao kanonizaciju Stepinca, što je već bila gotova stvar. Ne ulazeći u ta vjerska pitanja, to je političko pitanje. A tu je njegova skupina ustuknula pred nekom četveročlanom komisijom iz SPC, kojoj je glavne "argumente" davao četnički krelac Nikola Žutić, osoba mentalno poremećena i bezvrijedna u svojom švrakopisima, nješto kao Šešelj sa svojim sočinenijama.

Ukratko- nemam o toj osobi reći ništa pozitivno. Nu, možda je on samo duh dekadentnoga vremena,
poslije njega još gori.

Premladi su.
Treba neku šklopociju načetog zdravlja od minimalno 83 godine.
Idealan kandidat.

Fosso-Black-Pope-25568.jpg

Back