Glasnik.
Buduća legenda
- Poruka
- 44.699
Uce i pravislavci.Adventisti uče da je papstvo antihrist, pa ono ipak ima više uspeha nego oni.
Pogledajte prilog 1725252
Vidis da nisi praoislavac.
Lukavi jezuito
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uce i pravislavci.Adventisti uče da je papstvo antihrist, pa ono ipak ima više uspeha nego oni.
Pogledajte prilog 1725252
Moj kandidat Mateo. Ima tople očiMateo Zupi (69)
Zupi je bio nadbiskup Bolonje od 2015. godine, a papa Franja ga je 2019. imenovao za kardinala.
Papa Franja ga je pre dve godine postavio za mirovnog izaslanika Vatikana za Ukrajinu, a u tom svojstvu je posetio Moskvu da bi „ohrabrio gestove humanosti“.Iako nije imao audijenciju kod ruskog predsednika, sreo se sa predsednikovim kontroverznim saveznikom, patrijarhom Kirilom, liderom Ruske pravoslavne crkve, ali sa malim diplomatskim napretkom u pogledu njegovih napora.
Pogledajte prilog 1717591
Нисам ни фрањевац ни језуита, већ православни Србин, лукави сабатаријанче.Uce i pravislavci.
Vidis da nisi praoislavac.
Lukavi jezuito
Da jesi ti bi znao da vam je ovaj crvenibAntichrist ..Нисам ни фрањевац ни језуита, већ православни Србин, лукави сабатаријанче.
Не, то је описан антихрист.Da jesi ti bi znao da vam je ovaj crvenibAntichrist ..
Sam si se razotkrio.
17,3I uvede me duh u pusto mjesto; i vidjeh ženu gdje sjedi na zvijeri crvenoj koja bješe puna imena hulnijeh i imaše sedam glava i deset rogova.
Otkrivenje 17,4I žena bješe obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragijem i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svojega
;Otkrivenje 17,5I na čelu njezinu napisano ime: tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskima.
[TR]
[td]Otkrivenje [/td][td][/td]
[/TR]
Eto ko si ti, ljudi vide iz tvojih izjava.Не, то је описан антихрист.