Ko će biti novi Papa?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
images (2).jpeg

Mateo Zupi (69)

Zupi je bio nadbiskup Bolonje od 2015. godine, a papa Franja ga je 2019. imenovao za kardinala.
Papa Franja ga je pre dve godine postavio za mirovnog izaslanika Vatikana za Ukrajinu, a u tom svojstvu je posetio Moskvu da bi „ohrabrio gestove humanosti“.Iako nije imao audijenciju kod ruskog predsednika, sreo se sa predsednikovim kontroverznim saveznikom, patrijarhom Kirilom, liderom Ruske pravoslavne crkve, ali sa malim diplomatskim napretkom u pogledu njegovih napora.
Pogledajte prilog 1717591
Moj kandidat Mateo. Ima tople oči

Нисам ни фрањевац ни језуита, већ православни Србин, лукави сабатаријанче.
Da jesi ti bi znao da vam je ovaj crvenibAntichrist ..
Sam si se razotkrio.

17,3I uvede me duh u pusto mjesto; i vidjeh ženu gdje sjedi na zvijeri crvenoj koja bješe puna imena hulnijeh i imaše sedam glava i deset rogova.
Otkrivenje 17,4I žena bješe obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragijem i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svojega

;Otkrivenje 17,5I na čelu njezinu napisano ime: tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskima.
[TR]
[td]Otkrivenje [/td][td][/td]
[/TR]

Da jesi ti bi znao da vam je ovaj crvenibAntichrist ..
Sam si se razotkrio.

17,3I uvede me duh u pusto mjesto; i vidjeh ženu gdje sjedi na zvijeri crvenoj koja bješe puna imena hulnijeh i imaše sedam glava i deset rogova.
Otkrivenje 17,4I žena bješe obučena u porfiru i skerlet i nakićena zlatom i kamenjem dragijem i biserom, i imaše čašu u ruci svojoj punu mrzosti i poganštine kurvarstva svojega

;Otkrivenje 17,5I na čelu njezinu napisano ime: tajna, Vavilon veliki, mati kurvama i mrzostima zemaljskima.

[TR]
[td]Otkrivenje [/td][td][/td]
[/TR]
Не, то је описан антихрист.

Живели на Тргу Светог Петра ++
Статус: 08.05.2025 18:29

Хиљаде људи на Тргу Светог Петра одговорило је на бели дим овацијама. Многи људи су хрлили у Ватикан, жељно чекајући да чују име новог папе и да га виде.
18:29
Ликовање на Тргу Светог Петра
Хиљаде на Тргу Светог Петра навијале су када је димни сигнал кардинала постао видљив. То значи да је више од две трећине кардинала који испуњавају услове гласало за новог папу. Многи људи из свих делова Рима хрлили су у Ватикан да сазнају име новог папе и да га виде. Чули су се гласни повици „Вива ил Папа“. Аутомобилски саобраћај је преусмерен на широком подручју. Звонила су звона цркава у Риму.
18:21
Бели дим: Нови папа изабран
Кардинали окупљени у Ватикану изабрали су наследника покојног папе Фрање. Из димњака Сикстинске капеле увече се дизао бели дим. То значи да су 133 кардинала са правом гласа могли да се договоре о новом папи са потребном двотрећинском већином.

Čestitam Rimokatoličkoj crkvi i svim vernicima na novom Papi -Robert Francis Prevot ili Leo XIV koji je došao iz Amerike
Novi Papa se trenutno na balkonu obraca vernicima koji su se skupili u velikom broju na trgu Svetog Petra

Da spekulisemo Malo.

Danilo 7,1Prve godine Valtasara cara Vavilonskoga usni Danilo san i vidje utvaru glave svoje na postelji; tada napisa san i pripovjedi ukratko

Danilo 7,2Danilo progovori i reče: vidjeh u utvari svojoj noću, a to četiri vjetra nebeska udariše se na velikom moru.
Danilo 7,3I četiri velike zvijeri izidoše iz mora, svaka drugačija.
Danilo 7,4 Prva bijaše kao lav, i imaše krila orlova; gledah dokle joj se krila poskuboše i podiže se sa zemlje i stade na noge kao čovjek, i srce ljudsko dade joj se.

Simbol Lav, kod Danila je predstavljao Vavilon veliki.

Poslednja izmena:

Back