opraštam katolicima sve grehe,i da vole sve ljude i prirodu,dok ne dobiju drugog papu,da se s njima druži

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sv. Josip je zaštitnik Hrvatskog kraljevstva, odnosno hrvatskog naroda, a danas Republike Hrvatske od 10. lipnja 1687. godine.
Nisi ti ni vjernik, ni kršćanin, niti si blizak Bogu. Bog za takve kao što si ti ima samo jedno mjesto. Tamo gdje je Sv. Mihovil bacio Lucifera i njegove poslušnike.Тишина јеретику папославни, ни да се прекрстиш још ниси научио...
drug tito je širio radost života,i pored svih problema,to je isto bogougodno
Takvo je trenutno stanje. Ne zna se što će biti ubuduće.
"Kršćanin" koji mrzi drugo ljudsko biće zbog boje kože. Ccc... Ti si zreo za odlazak u pakao. Treba moliti za tvoju crnu dušu. Bijel si samo izvana.Шта фали?
Кад сте легализовали педере у Римској синагоги, црнци су логички след декаденције...
Потом ће вероватно да запапе кризмираног мајмуна, или окропљену кобилу ко Калигула што је частио Римљане својевремено државну управу...
Тад можеш да се поново бориш да буде само бели коњ место црног...
Svi odgovaraju.Није ти јасно још да не одговарају Богу сви, већ само они бандоглавци у минусу?
Релативизовао си све људе у једно подлегање одговорности, мешајући свете и грешне у својим писањима...
Bitn da je Sv. Josip, lako još iza nadodamo Broz Tito.Sv. Josip je zaštitnik Hrvatskog kraljevstva, odnosno hrvatskog naroda, a danas Republike Hrvatske od 10. lipnja 1687. godine.
Tko se ukrca na pogrešan vlak sve stajnice su pogreške.Ovdje kršćane treba tražiti svijećom.![]()
A pojavio se jučer na balkonu.
Nebitno to, ionako bi ti mogao napisati da je AVtihrist volontirao, potajno doputovao u Vatikan, stavio masku, sjeo u invalidska kolica i izašao pred masu, ali to sada nije ni bitno, čekao sam te tu iz drugog razloga.
Pročitaj ovo.
Izgleda se i Putin poput Marije malo napio vodke, pa sada melje gluposti.
Sada će ti @ИПХ ЗИЛОТ objasniti da je sasvim normalno da satanista Putin tuguje za svojim vatikanskim dobrim drugarom i satanistom.
Najbitnija je stvar biti čovjek. Ostalo je nebitno. Ako si normalan i dobar čovjek, sasvim je nebitno jesi li kršćanin, musliman, šintoist, ateist ili poganin. A ako si gowno od čovjeka, opet ti ništa ne znači ako si kršćanin (protestant, pravoslavac, katolik...), budist, hinduist, taoist ili bilo što od već navedenog. Svejedno si gowno. Tu ne mislim na tebe, nego općenito za takve koji nipodaštavaju druge i drugačije.Tko se ukrca na pogrešan vlak sve stajnice su pogreške.
Ako je za utehu bolje je biti i poluverac nego verujući u mesečevo kamenje.
Не одговарају...Svi odgovaraju.
Nisam ja relativizovao.
Ko sam ja da sudim?
Ma lako za to, nego kako to da Putin žali, to ti meni objasni.Ma onako sklepanog ga je mogao odglumiti bilo ko...Mada...najbliži faci je Džon Malkovič...
...
Jednoga dana kada postanem papa imati ćeš čast moći napisati - tipkao sam ja s papom dok se još zvao -U-staša Čvarak.
Premladi su.Tko će biti novi papa?
1) Kardinal Pietro Parolin, 70, Italija
2) Kardinal Fridolin Ambongo Besungu, 65, Kongo
3) Kardinal Wim Eijk, 71, Nizozemska
4)Kardinal Péter Erdő, 72, Mađarska
5) Kardinal Luis Antonio Tagle, 67, Filipini
6) Kardinal Raymond Burke, 76, Sjedinjene Američke Države
7) Kardinal Mario Grech, 67, Malta
8) Kardinal Matteo Zuppi, 69, Italija
Opet ni jednog Hrvata.Tko će biti novi papa?
1) Kardinal Pietro Parolin, 70, Italija
2) Kardinal Fridolin Ambongo Besungu, 65, Kongo
3) Kardinal Wim Eijk, 71, Nizozemska
4)Kardinal Péter Erdő, 72, Mađarska
5) Kardinal Luis Antonio Tagle, 67, Filipini
6) Kardinal Raymond Burke, 76, Sjedinjene Američke Države
7) Kardinal Mario Grech, 67, Malta
8) Kardinal Matteo Zuppi, 69, Italija
"Kršćanin" koji mrzi drugo ljudsko biće zbog boje kože. Ccc... Ti si zreo za odlazak u pakao. Treba moliti za tvoju crnu dušu. Bijel si samo izvana.
Idealan kandidat.Premladi su.
Treba neku šklopociju načetog zdravlja od minimalno 83 godine.
Odgovaraju.Не одговарају...
Не мислиш да ће Богородица и Свети Сава да одговарају пред Богом...?
Не пиши релативистичке глупости, појам светости која улази у славу, а не на суд ти није познат...