Preminuo papa Franja

Мртви Франциско је био много гори:

• Светски политичар

glasova: 4 80,0%
  • Религијски представник

glasova: 3 60,0%

• Ukupno glasova
    5

Preminuo papa Franja​

Kako prenose svetski mediji, papa Franja je preminuo u 89. godini.

Uskoro opširnije…

https://n1info.rs/svet/preminuo-papa-franja/

Slava mu.

Prorok Grom najavio to jos u martu prosle godine... :kpozdrav:

2024. Godina - poslednja godina života i vladavine NWO Pape Francisa?​

https://forum.krstarica.com/threads...-zivota-i-vladavine-nwo-pape-francisa.997741/

Malo za koji mesec prebacio...cak mislim da su ga lazno odrzavali zivim sa dvojnikom...dok nisu slozili daljnju agendu...

Kao što su Tita drzali 3-4 meseca šatro zivim a on davno odapeo...

...

😡

Tebi je očito sam predstojnik samostana osmislio korizmenu pokoru pa ispalio - pisanje i trolanje na Krstarici dozvoljeno tek iza Velikog petka!
Није тролање...

Истина је да је мртви каноничар ЛЏБТ духа отегао папке на опште задовољство обичног народа...

Буди срећан због већине, немој да си на крај срца, сад је време за Пасхалну радост

...И то је теби разлог да величаш непријатеља Христовог Православља?

O ljubavi prema neprijatelju​

43 'Čuli ste da u Mojsijevu zakonu piše: "Ljubi svoje bližnje, a mrzi neprijatelje!'

44 A ja vam kažem: Ljubite i svoje neprijatelje i molite se za one koji vas progone!

45 Tako ćete se ponijeti kao prava djeca svojega nebeskog Oca, koji daje da njegovo Sunce izlazi i nad zlima i nad dobrima te da kiša pada i pravednicima i nepravednicim

O ljubavi prema neprijatelju​

43 'Čuli ste da u Mojsijevu zakonu piše: "Ljubi svoje bližnje, a mrzi neprijatelje!'

44 A ja vam kažem: Ljubite i svoje neprijatelje i molite se za one koji vas progone!

45 Tako ćete se ponijeti kao prava djeca svojega nebeskog Oca, koji daje da njegovo Sunce izlazi i nad zlima i nad dobrima te da kiša pada i pravednicima i nepravednicim
Не млати у прзано...

Ово није обичан непријатељ, него лажни верник, кривоверац...

Човека јеретика од ког се треба ПО ЗАПОВЕСТИ ДУХА СВЕТОГА клонити разликуј од личног непријатеља са којим се качиш не због вере...

Ми имамо општи а не лични сукоб са Римским кривоверацем, тако да си глуп што волиш Христове непријатеље, који хуле цео живот на Њега!

Odbio kanonizaciju Stepinca na zahtev SPC.
...И то је теби разлог да величаш непријатеља Христовог Православља?
И није признао исламско Косово.
Је л величање само ако се каже да је урадио две добре ствари за Србе и једну лошу за Хрвате ?

Prorok Grom najavio to jos u martu prosle godine... :kpozdrav:

https://forum.krstarica.com/threads...-zivota-i-vladavine-nwo-pape-francisa.997741/

Malo za koji mesec prebacio...cak mislim da su ga lazno odrzavali zivim sa dvojnikom...dok nisu slozili daljnju agendu...

Kao što su Tita drzali 3-4 meseca.zivim a on davno odapeo...

...
A pojavio se jučer na balkonu.

Nebitno to, ionako bi ti mogao napisati da je AVtihrist volontirao, potajno doputovao u Vatikan, stavio masku, sjeo u invalidska kolica i izašao pred masu, ali to sada nije ni bitno, čekao sam te tu iz drugog razloga.

Pročitaj ovo.

Izgleda se i Putin poput Marije malo napio vodke, pa sada melje gluposti.

:mrgreen:

Sada će ti @ИПХ ЗИЛОТ objasniti da je sasvim normalno da satanista Putin tuguje za svojim vatikanskim dobrim drugarom i satanistom.

Не млати у прзано...

Ово није обичан непријатељ, него лажни верник, кривоверац...

Човека јеретика од ког се треба ПО ЗАПОВЕСТИ ДУХА СВЕТОГА клонити разликуј од личног непријатеља са којим се качиш не због вере...

Ми имамо општи а не лични сукоб са Римским кривоверацем, тако да си глуп што волиш Христове непријатеље, који хуле цео живот на Њега!
Sa krsta je zatražio da im se oprosti jer ne znaju šta čine. Svojim krvnicima, neprijateljima...

Сатана жали сатану...

Зар је чудо?
Са све пратњом. :lol:

To ipak ne bi bio Vance, već Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Gospodin Premijer Andrej Plenković.

Dragi Bog se pobrinuo da dobrom papi Franciscusu odlazak sa ovog svijeta bude što lakši, pa je poslao jednog od svojih anđela da ga odvede u Kraljevstvo nebesko.

Predsjednik Vlade Republike Hrvatske, Gospodin Premijer Andrej Plenković, isti je onaj shinigami Chiba iz filma "Slatka kiša", nježno te dotakne, pomiluje i samo utoneš vječni san.

Да не заборавимо свилен гајтан господина Пленковића. :tick:

Sa krsta je zatražio da im se oprosti jer ne znaju šta čine. Svojim krvnicima, neprijateljima...
Емотивац, није за тебе да тумачиш Свето Писмо... И психологија би ти била превише, а камо ли надумност вере...

Господ је проклео све лажне вернике и лажне пророке још у Старом Завету устима Мојсијевим, а камо ли сад да неће проклете јеретике попут педеропапе због који се хули на Хришћанску веру и Бога

Back