Dobro situirani gospodin
Elita
- Poruka
- 16.956
što bi rekla Madona
Papa dont prič
Papa dont prič
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dovoljno.Na jednom kolegiju dva semestra. Ništa posebno.
Zašto vređaš ljude sa doktoratima. Doktorat nije tečaj. I to su sve bili profesori koji su stekli doktorate u doba kad nije bilo interneta, kad se kopalo pa arhivama i bibliotekama. Da, predavao mi je druga dva kolegija jedan dominikanac i još jedan kolegij jedan bivši dominikanac. Sada pokojnici. Dobri profesori.Dovoljno.
Njihove sistem je pranje mozga.
A otkrivas se ko si.Zašto vređaš ljude sa doktoratima. Doktorat nije tečaj. I to su sve bili profesori koji su stekli doktorate u doba kad nije bilo interneta, kad se kopalo pa arhivama i bibliotekama. Da, predavao mi je druga dva kolegija jedan dominikanac i još jedan kolegij jedan bivši dominikanac. Sada pokojnici. Dobri profesori.
Цитат је одакле? Наведи чији је то текст! Тако је и ваша Баба преписивала.A otkrivas se ko si.
Eto prvi Post i pljuvanje.
Ja vredjam kao neduzne ljude?
A sto ceo svet znao ko su oni, to nista?
Језуитске школе су школе које је основао језуитски ред током Противреформације да образују сопствене младе људе и да утичу на образовање и обуку будућих доносилаца одлука. Школе припадају сталној установи, Језуитском колегијуму, који служи као заједничка резиденција за чланове реда. Ово такође обично укључује језуитску цркву коју води ред. На челу колеџа је постављени претпостављени, ректор.
Забрана језуитског реда у Америци била је део ширег потискивања реда које се дешавало у неколико земаља током 18. века, укључујући Португал, Француску и Шпанију. Разлози за то били су разноврсни и свеобухватни политички, економски и верски фактори. У Јужној Америци, посебно у шпанским поседимa...
Језуити су уживали велики економски успех и доминантан положај у образовању, што је јачало њихов друштвени утицај и доводило у питање однос снага.
Језуити су били оптужени да су заговарали ултрамонтанизам, супериорност папе над државним властима, што је довело до тензија са европским краљевима.
Оптужбе против језуита:
Језуити су били оптужени за продор у политичке кругове и некатоличке цркве и угрожавање интереса влада.
Pa videli Samo prepisivanje kod vas koliko teils.Цитат је одакле? Наведи чији је то текст! Тако је и ваша Баба преписивала.
Evo Jos:Цитат је одакле? Наведи чији је то текст! Тако је и ваша Баба преписивала.
Види се пад на најниже гране. Не овога на слици, него твој. Потураш ту фалсификате.
Koje falsifikate?Види се пад на најниже гране. Не овога на слици, него твој. Потураш ту фалсификате.
Teorije zavere.Koje falsifikate?
Zasto lazes?
Vidis kako.pljujes.
To je to pljuvanje, vec 2 posta taredom.
Postavio Sam istorijske cinjenice.
Evo recimo sta nemacka elita prica o jezuitma.
Ne mozes vise da sesakrijes, ocigledno si njihove fen.