Preljuba,a zasto?

Nisam bas napisala da je divan samo karakteran a to se odnosilo da je kao covek od reci,posten u poslu i odnosu sa radnicima i partnerima,jak kao licnost.A kao muz...
Nema smisla da se pravdam nabrajajuci sve ono sto mi smeta kod njega ali da kazem kada sam mu pokusala da mu ispricam (onako kao kroz salu) samo je rekao"Kao da bi ti to smela" i svaki dalji pokusaj razgovora na tu temu bio bi uzaludan.

Ama, zašto sa gorim od njega.
To me samo zanima

prevare se desavaju onda kada u vezi nesto ne stima,kada nemas sve sto ti je potrebno...u tvom slucaju i sama si napisala strast je nedostajala...prevarila si ga,to ti je trebalo i nemaa tu sta da trazis razloge ili opravdanja...meni je interesantnije i nekako da se tako izrazim strasnije to sto si decka sa kojim si ga prevarila opisala onako kao sto jesi...

To me samo zanima
Ma ne znam,zakljucila sam da je gori tek kad je sve bilo gotovo i kasno.
Nekako...Valjda me dirnulo to sto je neko posle mnogo godina a mozda i prvi put u zivotu
rekao da samo pre mesec ne bi mogao poverovati da ce me ikada upoznati,mislio gledace me jos dugo neprimetan a i nedostojan...Sad mi se cini kao obican trik za glupe sredovecne zene ali onda me dirnilo bas gde treba.

To me samo zanima

Шта је ту нелогично? Жене се већином удају за осредње, поштене, вредне раднике и добре домаћине....али, ако се не истутње на време, онда маштају о младим мангупима, пробисветима или лепотанима са бицепсима и два грама мозга који ће да их прибију уза зид у неком хаустору и дивље кресну цепајући им одећу....:D

Све је тако логично и нормално.
Само што неке те фантазије и остваре.:rolleyes:

Шта је ту нелогично? Жене се већином удају за осредње, поштене, вредне раднике и добре домаћине....али, ако се не истутње на време, онда маштају о младим мангупима, пробисветима или лепотанима са бицепсима и два грама мозга који ће да их прибију уза зид у неком хаустору и дивље кресну цепајући им одећу....:D

Све је тако логично и нормално.

Beshte, greshne misli, beshte greshne misli...

Ako ga opisem tako nekako, manje zelim da se vrati...A nisam mnogo lagala ,to gori se odnosilo na vrednosti u drustvu a ne na moje shvatanje vrednosti.npr ima mnogoooo manje novca od mog muza,mnogoooo manje zena iza sebe,mnogooo manje svega.Ma on je skoro dete!!! A ja nisam neka romanticna dusa,ne bih ja da zavrsim kao Ana Karenjina :).Znas postoji ruzna izreka kod Srba a meni na zalost odgovara .Nekako "Ona bi se ... a da ne udje"Mislim da sam sad potpuno iskrena.

Kakva dilema!
Ti bi rado tog tvog sutnula u dupe zbog klinca sa kojim si se malo izivjela, samo da nije toga 'mnogooooo manje'...............pa ti ne zalis zbog prevare, nego zato sto je klinja go kao mis!

Eto sta se desava kada se djeca udaju i zene!
Izivis se, divljas dok si mlad i slobodan, shvatis sta zelis, pa tek onda pravis djecu!

Kakva dilema!
Ti bi rado tog tvog sutnula u dupe zbog klinca sa kojim si se malo izivjela, samo da nije toga 'mnogooooo manje'...............pa ti ne zalis zbog prevare, nego zato sto je klinja go kao mis!

Eto sta se desava kada se djeca udaju i zene!
Izivis se, divljas dok si mlad i slobodan, shvatis sta zelis, pa tek onda pravis djecu!

Prvi dio je pravo bez veze,klinja mozda jeste go kao mis ali ja nisam...To cega muz ima mnogoooo na njegovu zalost bi morao deliti sa mnom kada bih ga ostavila iz bilo kog razloga.Moj dio bi bio sasvim dovoljan ali verovao ti ili ne nije to zbog cega mi se ne ostavlja muz...A ja nisam ni rekla da mi je uopste zao zbog prevare tako da nisi bas otkrio Ameriku...
A drugi dio...Ne znam mozda ima i toga...

Ko moze da zivi dvostrukim zivotom svaka cast!Ja nisam za to rodena.Kada sam u ozbiljnoj vezi skroz sam verna.Nikad ne radim partneru ono sto ne zelim da on meni uradi.Mislim da je poverenje i vernost nesto najvaznije u svakoj vezi i braku!

Podržavam preljubu, razvod braka, rasturanje porodice i nemoral svake vrste. Samo napred. Čim vas je muž prevario - znači da ne vredite pola lule duvana. I čim vas je žena prevarila - znači da ste šonja. Samo napred, samo varajte. Živela sloboda.

Desilo se...Pa nista,pogledaj se u ogledalo,shvati sta hoces i idi dalje.Ali za sledeci put otjeraj djavole koji te tjeraju ili se barem samo dogovori sa njima i djavoli nekad pomognu da odaberes pravi put.Barem su mene moji otrijeznili u zadnji tren i vratili me na mjesto...Umalo...
Samo sam sa "Dom i porodica" presla na "Ljubav i seks" i za sada mi je to jedini "grijeh":)!

Ako ga opisem tako nekako, manje zelim da se vrati...A nisam mnogo lagala ,to gori se odnosilo na vrednosti u drustvu a ne na moje shvatanje vrednosti.npr ima mnogoooo manje novca od mog muza,mnogoooo manje zena iza sebe,mnogooo manje svega.Ma on je skoro dete!!! A ja nisam neka romanticna dusa,ne bih ja da zavrsim kao Ana Karenjina :).Znas postoji ruzna izreka kod Srba a meni na zalost odgovara .Nekako "Ona bi se ... a da ne udje"Mislim da sam sad potpuno iskrena.

Jeb ga, ja sam se isto kresala sa mladuncem, ali sam se prvo razvela:D Ne valja ti pos'o, ne valja nish:lol:

..маштају о младим мангупима, пробисветима или
лепотанима са бицепсима и два грама мозга који ће да их прибију уза зид
у неком хаустору и дивље кресну цепајући им одећу
....:D
Što je ovo dobrrroooo :D

Back