MORSKA VILA
Primećen član
- Poruka
- 646
Napr onaj dio od Budve do Brajica bas zna da se sto bi se reklo vuce, nekih 50 km na sat nece vise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako kad smo ja i neko drustvo isli u Crnu Goru, pre nekih 11-12 godina, zeznem se i ne zamenim lezaj na zadnjem tocku...culo se brujanje ....i neka uzbrdica ja ga nagazim oko 70 i krk zaustave me panduri a ogranicenje 40 bilo....tuc muc, rekao sam sta sam rekao i nisu me kaznili srecom.Napr onaj dio od Budve do Brajica bas zna da se sto bi se reklo vuce, nekih 50 km na sat nece vise
kako misliš neće više? Pa jeli to neki strašni uspon?Napr onaj dio od Budve do Brajica bas zna da se sto bi se reklo vuce, nekih 50 km na sat nece vise

Tvoj auto je 150 kilograma tezi od moje 205 i to treba uzeti u obzir, slicni su motori ali ja na uzbdicama nisam primetio problem kod mene.Sve ima svoje prednosti i mane![]()
C3 je tu oko tone, to nije jako loši odnos snage i težine na 1.4 8v. Mada postoji mogućnost da je sve to njen subjektivni dojam? Tu je i pitanje plina, jeli plin u redu? Obavljen servis plina? Da li je tada vozila na benzin ili plin?Tvoj auto je 150 kilograma tezi od moje 205 i to treba uzeti u obzir, slicni su motori ali ja na uzbdicama nisam primetio problem kod mene.
Nije ni sjajan odnos, zavisi i da li je rezervoar auta pun sto dodaje dodatnu tezinu, zavisi takodje da li je ostalo nesto i od plina u rezervoaru.C3 je tu oko tone, to nije jako loši odnos snage i težine na 1.4 8v. Mada postoji mogućnost da je sve to njen subjektivni dojam? Tu je i pitanje plina, jeli plin u redu? Obavljen servis plina? Da li je tada vozila na benzin ili plin?
Obavljen servis plina a vise ne vozim na njemu samo na benzinu, nema plina u njemu vise. Mada sto kazes mozda je to moj subjektivni osjecaj...C3 je tu oko tone, to nije jako loši odnos snage i težine na 1.4 8v. Mada postoji mogućnost da je sve to njen subjektivni dojam? Tu je i pitanje plina, jeli plin u redu? Obavljen servis plina? Da li je tada vozila na benzin ili plin?
Hm, mislim da malo pretjeruješ, mada bi joj i ja predložio da se riješi toga. Moj prijedlog je iz iste kuce, Citroen Saxo, redizajn oko 2000- e. Od motora bi preporučio benzina 1.1 i dizelaša 1.5, oba štedljiva i kvalitetna, cijena dijelova, smijurija. Samo pogledati karoseriju da nije propala.kupi neki stari jugo il keca pa nece imas nikaki problemi.
Je to neki crash iz 2019-e, po ono.e iz 1999- e Saxo je sigurno bio solidan, i Saxo je svakako sigurniji nego Yugo 45Saxo ima na kreš testu minus 5 zvezdica, lepo joj savetuješ.
De nadje 1.1 motor za uzbrdice i jos preporuka za 1.5 dci koji je tada imao problema sa diznama i pumpom Deplhi.Hm, mislim da malo pretjeruješ, mada bi joj i ja predložio da se riješi toga. Moj prijedlog je iz iste kuce, Citroen Saxo, redizajn oko 2000- e. Od motora bi preporučio benzina 1.1 i dizelaša 1.5, oba štedljiva i kvalitetna, cijena dijelova, smijurija. Samo pogledati karoseriju da nije propala.
Nikad čuo za probleme 1 5 d motora( nije dci). Ima mislim 54KS, nije složene konstrukcije jer nema turbinu I izravno ubrizgavanja goriva. Vrlo štedljiv, mada nije brzanac ali služi svrsi. Što se tiče 1.1 benzina u 106 i Saxu on uopće nije loš, već u 206 i C3 osjeti se nedostatak snage ali 106 i Saxo su lagani i ne treba im jaka konjica.De nadje 1.1 motor za uzbrdice i jos preporuka za 1.5 dci koji je tada imao problema sa diznama i pumpom Deplhi.
Ti si napisao dci a to je moderniji turbo dizel sa common rail sistemom i ti motori odnosno ove komponente koje sam naveo itekako imaju problema i cena za odrzavanje ili zamenu uopste nije mala.Jeste taj Saxo lak i to poprilicno ali opet ga ja odeljem sa mojim 1.4 motorom, taj Saxo je laksi i od mog Pezoa.Nikad čuo za probleme 1 5 d motora( nije dci). Ima mislim 54KS, nije složene konstrukcije jer nema turbinu I izravno ubrizgavanja goriva. Vrlo štedljiv, mada nije brzanac ali služi svrsi. Što se tiče 1.1 benzina u 106 i Saxu on uopće nije loš, već u 206 i C3 osjeti se nedostatak snage ali 106 i Saxo su lagani i ne treba im jaka konjica.

Puca ko kurtonJe to neki crash iz 2019-e, po ono.e iz 1999- e Saxo je sigurno bio solidan, i Saxo je svakako sigurniji nego Yugo 45
1.1 je preslabo, nista ispod 1.6 kad budem sledeci put uzimalaDe nadje 1.1 motor za uzbrdice i jos preporuka za 1.5 dci koji je tada imao problema sa diznama i pumpom Deplhi.
Kas sam bio mladji lozio sam se na BMW e39 redni sestak uh kakva to masina, vrlo rado bih ga posedovao i sada, to je jedan od najboljih automobila ikada napravljen.1.1 je preslabo, nista ispod 1.6 kad budem sledeci put uzimala