sneki88
Početnik
- Poruka
- 27
Meli je pravi slatkis pozz .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

smeh:

Ovo je, pretpostavljam šala?José Luis Torrente:Kakve bre ovo pomije jede??

ljube03:mislim , kada bi svakood nas birao NAJboljeg, NAJlepseg, NAJH..., NAJ... ljubimca to bi svakako bio MOJ ljubimac.Ja sam negde aprila meseca nabavio zlatnog retrivera od jedne gospodje iz Beceja , u pitanju je zenkica ZLATNOG RETRIVERA i rodjena je 20 februara.Posle (naravno) odrewdjenih problema sa prevozom, nekako je kuca stigla do nas. Ona sada ima 6 i po meseci i IZUZETNA JE!!! Pre svega zelim da naglasim kuca ima jedno uvo pregrizeno!!!Znaci gospodja koja nam ga je da kazem poklonila, jer smo ga platili 40 eura , naravno bez papira, rekla nam je da majka nije htela da je prihvati i da je stalno odbijala i da joj je na kraju odgrizla uvo!! Poveo sam kucu kod veterinara i nisam mu nista ispricao , i kada je primetio uvo prvo sto me je pitao bilo je KO joj je ODGRIZAO UVO? I kada sam ispricao veterinari celu pricu on mi je rekao SVAKA CAST, JER SVI ZELE NEKE SAVRSENE PSE ODAVNO NISAM SREO DA NEKO ZELI SAMO KUCNOG LJUBIMCA!!!!Zelim da NAGLASIM da nije vazno kakav je pas vec STA ON VAMA ZNACI< A MOPJA ABA NAMA ZNACI MMNOOOOOOGO,bez razlike sto ima samo pola ili cak trecinu jednog uveta!!!Slike mogu postaviti ako neko zeli da vidi NASU FENOMENALNU ABU!!!!!Nema p\apire ali nam i ne trebaju, nama je ona FENOMENALNI LJUBIMAC , A VEROVATNI CE I OSTATI.Zato kazem NAJBOLJI Ljubimac je ustvari MOJ ljubimac -*KAKAV JE TAKAV JE!!!!
Pa LINABG imam samo 7 nedelja ali se ponasam ko veliki!!!!linabg:pa ovo je bas malecno![]()