- Poruka
- 2.477
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

José Luis Torrente:Evo spomenute macke od tog drugara.Nasli je njegovi na placu kao malu.Mislili prvo da je mrtva ali videli mrda.Pa kao uzeli da je oporave pa ce je puste napolje.I eto ona se tako oporavlja vec godinu dana ,hahah tj uvalila im se za stalno.Inace tezak kreten od macke.Daje da se mazi samo kad je umorna inace kad nije nema sanse da je mazis.Odmah se prevrce na ledja i u gard staje da se bije.Sva je istripovana da je opasna.Ali valjda je to sto je mlada mozda kasnije malo "omeksa"
Ovde sam ih slikao kad je ortak klopao a ova se prikacila sa strane da se malo ogrebe mada je zdrala pre toga.
Mackic:Bas je slatka mica.I bas je lepo sto su je usvojili, iako je bilo slucajno.
![]()
A sta ces, neke mace su divlje i tako je to.
José Luis Torrente:Ma ne bezi ona ali nece da se mazi vec radije voli da se bije.Jedino kad se izmori onda mozes da je mazis ovako dok je u formi to ne da.Mada tek joj je godinu dana pa ce se mozda promeniti kad malo omatori.Sada im samo ide po stanu i vreba iza coskova.Jos sad kako je leto samo lovi raznorazne musice.
Najjaca je bila kad se pokenjala u kadu posto joj valjda njen pesak nije bio cist.Umro sam od smeha.
Ako si sigurna da želiš mačiće (jer sve koje znam da čuvaju mačke, ma koliko da nisu to želeli) mace su se omacile (Mislim, postoji sterilizacija i sl ali je to po meni teško njesra), uzmi mačku. Ali ako to ne želiš, mačor je pravi izbor.Kelis:zdravo drugari
chitam vas vec danima
pa rekoh da vam se pridruzim i pitam za mishljenje
spremam se da uzmem machku
vec sam obishla pet shopove i u planu je velika kupovina
krevet, wc, nosach, ogrlica, sudovi, chetka, shamponi i sl
josh uvek se dvoumim
da li da uzmem machka ili machku?
nekada sam imala machku
a sa mushkim pripadnicima ove divne vrste se chini se ne kapiram
zivim u stanu i hocu milu macu koja ce se maziti
sve dechake koje sam `upoznala` i mazila
bili su vrlo divlji
hvala unapred!

Presladak je....Ja sam do sada imala 2 macora i jednu macku i mogu ti reci da su se macori mnoooogo vise mazili...Ceda je cak bio tolika maza da nisi mogao da se mrdnes od njega....Kelis:
tara623:Ja sam do sada imala 2 macora i jednu macku i mogu ti reci da su se macori mnoooogo vise mazili...Ceda je cak bio tolika maza da nisi mogao da se mrdnes od njega....