Predstavite kućnog ljubimca

Valjda je ovako.....

Prilozi

• HPIM5041.jpg
    HPIM5041.jpg
    82,4 KB · Pregleda: 6
pmica:
hvala vam na lekciji....

Sve se da nauciti... :D Tvoj psic je presladak da imam brdo novca ja bi licno otvorila dom za nezbrinute zbog ovog mog ja jednom dnevno jedem ali ih obozavam mislim doge to su strashe maze..Danas smo prvi put shetali i seli u neku bashtu a on krelac od 23 kg krenuo potpuno nekoj levoj zeni koju prvi put vidi da sedne u krilo... :D Vidi moju mazu :-D

Prilozi

• 11.jpg
    11.jpg
    38,9 KB · Pregleda: 22
o,pa vi ste veeeelikiii......mladji je od moje male 2 meseca a vec je vishi za deset cm..... E vidish zato obozavam doge.To je PAS....sto veci to lepshi.....Ali sta cu kada nemam para da hranim toliko chudo....Ali u principu pas je pas...veliki ili mali njegova ljubav je uvek ista....a i moja :p

pmica:
o,pa vi ste veeeelikiii......mladji je od moje male 2 meseca a vec je vishi za deset cm..... E vidish zato obozavam doge.To je PAS....sto veci to lepshi.....Ali sta cu kada nemam para da hranim toliko chudo....Ali u principu pas je pas...veliki ili mali njegova ljubav je uvek ista....a i moja :p
Pa novca za njih i ne treba toliko koliko svi misle...Njemu treba samo kalcijum u vecim kolicinama a hranu licno ja kupujem ili spremam ali se trudim zaista da ima raznovrsnu ishranu i to ne izadje puno...A moje mishljenje je da i meshanca treba kvalitetno hraniti ne samo rasne pse...Opet cu se ponoviti pre bi nahranila psa nego coveka.Ko nema uslva i vremena neka ne drzi to jest ne muci zivotinje...Bacish mu kost i on jede!!!E tom nekom bi i ja dala da glodje kost a mozda ni to....

Pa u pravu si. Imali smo mi situaciju da nemamo pare i za nas i za nju,tako da je ona dobila hranu,a mi smo se snashli na drugoj strani. Po meni tako treba da bude ako bash naidje zuta minuta,jer kako ja njoj da objasnim zasto nema hranu? ona to ne razume,a i ako sam htela psa,onda cu njega uvek stavljati na prvo mesto,po pitanju svega. Samo za dogu treba vishe hrane,to sam htela da kazem. a ne zelim da uzmem dogu pa da gladuje.....to je idiotski.

Lina pogodila si, ko bi rekao da je ona ona, nema ni z od zenstvenosti, izgleda kao da je sastavljena od 5 razlicitih rasa i sva je nezgrapna, ali mi je volimo. On je s druge strane mnogo fin i suptilan, a tek da cujete lavez,on kao devojcica a ona kao npr. rot, mnogo su smesni svako na svoj nacin.On je dosao u moju kucu par meseci posle smrti moga oca(zbog cega smo majka i ja bile u uzasnoj depresiji) i neverovatno kako je od prvog dana preokrenuo nase raspolozenje.Naravno, nista na svetu nece moci da mi zameni oca, ali sam, od kako je dosao Kole pocela da se smejem

Imam malog pincha, tj. malu pincherku. Stara 3,5 meseca. Malo je retardirana :), mada je josh shtene. Mrzi shetnje, obozava da se mazi, jako je tvrdoglava, sere i pisha po celoj kuci, ima malu rozu majicu koju stalno nosi :mrgreen:. Veoma je krvolochna, ali samo prema plishanim igrachkama, od ostalih pasa se boji (kreten mali). Najvishe voli zlatne retrivere. :)

Prilozi

• Photo-0117 (Small).jpg
    Photo-0117 (Small).jpg
    30,7 KB · Pregleda: 3
  • Photo-0120 (Small).jpg
    Photo-0120 (Small).jpg
    31,6 KB · Pregleda: 5

Back