- Poruka
- 5.431
Pa nisu lose doge ali u zivotu to ne bi drzao u kuci.Iskljucivo dvoriste.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pmica:hvala vam na lekciji....
pmica:tanana koliko ti je star taj ''mali'' pas?

Pa novca za njih i ne treba toliko koliko svi misle...Njemu treba samo kalcijum u vecim kolicinama a hranu licno ja kupujem ili spremam ali se trudim zaista da ima raznovrsnu ishranu i to ne izadje puno...A moje mishljenje je da i meshanca treba kvalitetno hraniti ne samo rasne pse...Opet cu se ponoviti pre bi nahranila psa nego coveka.Ko nema uslva i vremena neka ne drzi to jest ne muci zivotinje...Bacish mu kost i on jede!!!E tom nekom bi i ja dala da glodje kost a mozda ni to....pmica:o,pa vi ste veeeelikiii......mladji je od moje male 2 meseca a vec je vishi za deset cm..... E vidish zato obozavam doge.To je PAS....sto veci to lepshi.....Ali sta cu kada nemam para da hranim toliko chudo....Ali u principu pas je pas...veliki ili mali njegova ljubav je uvek ista....a i moja![]()

, mada je josh shtene. Mrzi shetnje, obozava da se mazi, jako je tvrdoglava, sere i pisha po celoj kuci, ima malu rozu majicu koju stalno nosi
. Veoma je krvolochna, ali samo prema plishanim igrachkama, od ostalih pasa se boji (kreten mali). Najvishe voli zlatne retrivere. 
smeh:Dona je napunila 2 meseca![]()
![]()