Predstavite kućnog ljubimca

Evo moje Bece u ovim hladnim zimskim danima...
dsc05414rn2.jpg

Е, њу си нашао да убеђујеш! Посебно што спомињу лабрадора, а Мачкић (која има ретривера) ће итекако да поверује у то! И још на сајту "сто-посто-забава" .... хм .... како да не!

@ Mackic , ma otkud znam , ja rek'o ajd' da stavim da vidis ... :-)

@ NITRO, pa desi bre nitro , sta ima ?
Ma ne pitaj , izgleda uzimam laba .....ali se jos razmisljam da li uopste da uzimam kera jer meni stvari brzo dosade pa se plasim da ako mi ker dosadi sta cu posle s njim !
Bolje da ga ne uzimam ako nemam vremena ili volje .....
Ma cuti, mene tako drma neki kereci sindrom pa me onda malo otpusta .....
........javljam ako uzmem kera ....

P.S. Znam nitro da sam te razocarao sto ne volim pita ali sta cu .... :-)

Evo ovo su moja deca! :) vec sam ih izreklamirala u delu o ruskim macama, ali i ovde im je mesto! :)

Munja je ruski plavi macor, dobila sam ga od decka za rodjendan pre tacno 4 godine. On je gospodin macak. Uvek pozira, sav je namazan..

Grom je kontejnerska zivuljka i lud macak! Toliko je bio sladak kao bebac, miran, po ceo dan prede, a izrastao je u malog skota koji nas sve redom postrojava! :) e, da on ima 2,5 godine!

Prilozi

• munja u nesvesti.jpg
    munja u nesvesti.jpg
    33,2 KB · Pregleda: 10
  • mali grom.jpg
    mali grom.jpg
    55,4 KB · Pregleda: 7
Ovo je moja devojcica Cica :D
Ima 7.5 godina i prava je dama. Druzi se smo sa probranima i njima iskazuje privrzenost lizanjem. Vodi racuna o svom izgledu i koristi svaku priliku da se sunca..
Ali zato ima pravi praseci apetit :D

Prilozi

• Princezica.jpg
    Princezica.jpg
    31,1 KB · Pregleda: 4
  • Resize of 15.nov-11.JPG
    Resize of 15.nov-11.JPG
    68,1 KB · Pregleda: 6
  • 06012006059.jpg
    06012006059.jpg
    30,2 KB · Pregleda: 6
  • 07012006066.jpg
    07012006066.jpg
    27,1 KB · Pregleda: 5
проф.Гроф:

Имао сам раније правог поскока и држао га скоро годину дана у стану.То је била права актракција, а шта сам све радио са њим и какве сам само експерименте са њим изводио то је стварно смешно.Звао сам га "Звездан"............

Kako si resio pitanje da je njegov ujed smrtno otrovan? :roll:
Znam ljude koji drze pitone, ali otrovne zmije.. Bas me zanima!
I jesi li imao neki kontakt sa njime, u smislu da li te je prepoznavao, ili je voleo da se mazi :D ? I sta je bilo na kraju ako se sme znati?
pozz

p.s. ili nas zafrkavas, s obzirom na poreklo slike

Back