Predstavite kućnog ljubimca

pudlala:
prelepa je !!!!!!!!!!!!!!!!!
koliji su generalno prelepi, a Dona je pravi secer!

Hvala, hvala :D .
Slažem se (skromno ;) ) da je Dona šećer.
Inače je pravi mangup i šeret i, kao i svi koliji, veoma ponosna i savršeno svesna svog šarma.
smekerxp7.jpg

Izvinite ja nemam slike mijih zivotinja na kompijuteru.Poslacu kad ih prebacim na kompijuter.
Od mojih 7 zivotinja i zabrao sam mog prvog psa Lancelota sa nadimkom Laki.
Laki ima 2 i po godine.On je Irski seter.Veoma je blesav i ponekad veoma bezobrazan.Obichno ga vodimo u shetnju pored Nishave i kad vidi kuju,zablenese u nju i nece da ide.Onda moramo da ga jurimo ijedva ga uhvatimo i to je dakaz da i on ume da bude bezobrazan.Chesto bezi,provlachi se ispod ograde,trazi kuchku da se pari i kad mu je vreme i kad mu nije vreme.Ceo ga Durlan zna.Ovako bi mogao do sutra da pishem,ali ovo je najosnovnije za Lakia.

Ginger:
Izvinite ja nemam slike mijih zivotinja na kompijuteru.Poslacu kad ih prebacim na kompijuter.
Od mojih 7 zivotinja i zabrao sam mog prvog psa Lancelota sa nadimkom Laki.
Laki ima 2 i po godine.On je Irski seter.Veoma je blesav i ponekad veoma bezobrazan.Obichno ga vodimo u shetnju pored Nishave i kad vidi kuju,zablenese u nju i nece da ide.Onda moramo da ga jurimo ijedva ga uhvatimo i to je dakaz da i on ume da bude bezobrazan.Chesto bezi,provlachi se ispod ograde,trazi kuchku da se pari i kad mu je vreme i kad mu nije vreme.Ceo ga Durlan zna.Ovako bi mogao do sutra da pishem,ali ovo je najosnovnije za Lakia.

Ta prica o seteru je jako poznata shto se tice lutanja nekada ih poeredim sa boemima a i dobar ti je nick!
Ipak divni su to psi!!!
:-D

Profimare:

ne volim dobermane...

kad sam bio djete moja ga je susjeda imala
i svi smo ga jako voljeli i igrali se s njime mada su nam roditelji govorili da oni i baš nisu za igru

i prolazile mjeseci, 2-3godine...
kad li je odjednom počeo davati pas do znanja da je postao agresivan

naprimjer došao bi u njih i on bi počeo lajati na mene a susjed sam i igrao sam se...
od tada su sva djeca prestala da budu u blizinu tog psa

vlasnig mu je napravio boks na terasi

pas je samo jednog dana iz čista mira popi:dio i ugrizao kćer (7godina) od vlasnika za vrat

kćer je preživjela ugriz, doktor je rekao da su bili u pitanju milimetri i kut ugriza i ona danas ne bi bila živa...naravno psa više nikad nismo vidjeli (pretpostavljate što je vlasnik učinio)

eto i od onda takve pse ne volim (meni je tada bilo nekih 14-15godina)

Back