smeh
Veoma poznat
- Poruka
- 13.755
pudlala:prelepa je !!!!!!!!!!!!!!!!!
koliji su generalno prelepi, a Dona je pravi secer!
Hvala, hvala
Slažem se (skromno
Inače je pravi mangup i šeret i, kao i svi koliji, veoma ponosna i savršeno svesna svog šarma.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pudlala:prelepa je !!!!!!!!!!!!!!!!!
koliji su generalno prelepi, a Dona je pravi secer!
Mili:Jao, Cezar je premeden!!!! Hoću i ja jednog takvog! (uzećemo laba u toku godine, a ovaj mi se baš, baš svidja)
Mili:Uh, čula sam da vole da "žvaću" sve što dohvate!
a ovo je njena slika sa tri meseca :-D :grin: .Ange je njufaundlenka i trenutno nemamo mnogo njufica u BG sa kojim bi smo se druzili,
BELFABIO:Postavio bih sliku ali ne znam kako.
Ginger:Izvinite ja nemam slike mijih zivotinja na kompijuteru.Poslacu kad ih prebacim na kompijuter.
Od mojih 7 zivotinja i zabrao sam mog prvog psa Lancelota sa nadimkom Laki.
Laki ima 2 i po godine.On je Irski seter.Veoma je blesav i ponekad veoma bezobrazan.Obichno ga vodimo u shetnju pored Nishave i kad vidi kuju,zablenese u nju i nece da ide.Onda moramo da ga jurimo ijedva ga uhvatimo i to je dakaz da i on ume da bude bezobrazan.Chesto bezi,provlachi se ispod ograde,trazi kuchku da se pari i kad mu je vreme i kad mu nije vreme.Ceo ga Durlan zna.Ovako bi mogao do sutra da pishem,ali ovo je najosnovnije za Lakia.
BigMan:Moja mica-maca - Sara, 45 dana, dobio sam je proshle nedelje i juche je nauchila gde da ide ... kad joj se ide.Obozava pertle, papuche, patike, ruke, nogavice ... smotana je koliko je i radoznala.
DonnieBrasco:Moj nemirni Cezar
BigMan:Moja mica-maca - Sara, 45 dana, dobio sam je proshle nedelje i juche je nauchila gde da ide ... kad joj se ide.Obozava pertle, papuche, patike, ruke, nogavice ... smotana je koliko je i radoznala.
Slika
Profimare: