Predstavite kućnog ljubimca

pametne oke...sto je mekana,,,vidi usi,,,kao plis,,,mnogo je lepa.:)

Хвалаааа!:kiss: Јесте плиша, ја је само цмачем!:whistling:

ko je ovo?? sta ste uradili sa onom kucom sto ste usvojili:whistling:;)
ja iskreno nemam reci...samo smajlije ;):super::ok::klap: svaka cast...da nam je svaki pas takve srece gde bi nam bio kraj...ljubi je od mene;)

Ма немам појма ко је ова куца ...:whistling: Ја видела нешто ми испред куће и брже-боље сликала па можда је неко и препозна!:rotf: Њој се посвећује пуно пажње и неге, и зато изгледа тако. За ових недељу дана је знатно порасла, знам по томе колика је била кад сам је узела, колико стане на моју руку, а сад .... Теби једно велико :heart: и у моје и у Елино име!

Njuskica joj je bozanstvena! Kao igrackica je!:heart::heart:
Prenesi joj puno pozdrava i ljubova od kume.:)

Хвала, драга кумице!:heart:

:heart: malo, nemam reči. Sigurno ste se zaljubili u nju na prvi pogled, sa takvim okama i nosićem... :zaljubljena:

Љубав јесте била на први поглед ... кад сам јој видела окице, откинула сам а када сам видела да је једна девојка узима, дошло ми да плачем! А онда је девојка добила :banovati: и ето нама Ели!:hahaha:

prelepa je:super::super::super:
ps: imamo iste stolice...:mrgreen:

Хвалаааа!:bye:
А столице .... мора да су усвојене из истог прихватилишта!:hahaha: Да јесу добре, јесу, душу дало да седнеш на њих.:klap:

bas je slatka Eli:heart:
izljubi je za nas:heart:

Љубимо и ми тебе!:kiss:

BOBTAIL muzjak star 9 meseci ime mu je GREYSTOKES EWE ROCK MY WORLD(BENSON) iz odgajivacnice GREYSTOKES (madjarska)

Prilozi

• IMG_2178_resize.JPG
    IMG_2178_resize.JPG
    42,4 KB · Pregleda: 6
tako je, daj jos Eli :klap::klap:

e evo moji antihristi...vec danima imam zelju da ih uhvatim na delu ali sam malo zaboravna pa ne nosim digitalije sa sobom u setnju:roll:
prica ide ovako...kad setam pse po parku nema sanse da izbegnem Leeloo da ide sa nama...tako se oni jurcaju i igraju po celom parku a ljudi nas zblanuto gledaju...cudno je to sto su antihristi 2 NO i macka...ali to se ne moze uhvatiti fotoaparatom tako da ovo je najbolje sto mogu...

neee:roll:
kad smo u parku njih tri se stalno juracaju,i onda naidju drugi psi a Leeloo (macka) samo stoji i gleda ih...apsolutno nema strah od pasa,onda je ni drugi ne napadaju..verovatno se zbune u fazonu "vidi ovu ne frkce i ne bezi?!?!":hahaha:
ona je definitivno oguglala na pse...a nije jedina,ja imam 4 macke i nijedna se ne boji pasa,sve se maze i spavaju sa njima...zavisi samo koliko su naviknute na na njih...

Моја мачка ниједанпут није огребала Ели, иако је ова досадна у покушајима да се игра са њом ... маци наравно није до игре са једним блентавим штенетом ... има она преча посла! :) У суштини прођу нормално једна поред друге, оњуше се добро и свака својим путем. Нисам ништа форсирала, пустила сам да се саме упознају и реше "недоумице".

Back