Predstavite kućnog ljubimca

Хвала, забавни! :)

Но, чудно, све псе је прихватила мање-више али што се нарогушила на неког птичара, баш сам била затечена! Никад досад није тако реаговала. Неки људи су узели штене од човека на Ади који их је поклањао (у преводу: усвојили) и мали је био сав испрепадан. И тај птичар га је гњавио и гњавио, ма неваспитано једно куче .... претпостављам да је можда Ели хтела да га заштити? Ко ће га знати? Да ли неко има објашњење?

ja raspolozena za kacenje slicica...
da vidite neke od moje ekipe...
prva slika sa leva na desno
Maja,Deny,Bubi,Shery,Tar
ovo su neke starije slike tako da nazalost Maja Bubi i Tar nisu vise sa nama...ali su uvek uz nas;)

@ Mackic
ovo su ti beli ovcari..
e to su bili dani mi svi na moru...kombi,sva deca i uzivancija...

a ovo su deca u selu...

mushu13 divne slicice!!! A koliko vas zaista ima i koje ste rase ili nerase?

joj tesko pitanje...
bilo nas je dosta...ceo zivot prolaze zivotinjice kroz moju kucu...ono sto je sad trenutno tu je Deny i Shery (pekinezerke sa prve slike,stare 14 godina,sad 11.08 pune 14 :) )
Ambra i Lola sa trece slike dve u sredini NO,stare 9 godina
Sajmon,mesanac ima negde njegova slika...star 2 godine,
i Leeloo,Duh,Mrvica,Cica,Diva i Noki mace (domace,stare od 4 godine pa nanize,svih dezena,stim sto su Diva i Noki za udomljavanje...
i dva akvarijuma od 300 litara...
E sad,moja zaova-ona odgaja bele ovcare i brazilske file...
kod nje su 7braziliskih fila (da ne kucam imena :) ;) )-stare 1 godinu
1 beli ovcar-Dingo-10god
1 lasa apso-Kiki-4 meseca
1 mesanac-Coca-3godine
3 mace-Zule Cicko i Micko-2 god,2god,i 3 meseca
1 Vrana-Gale-5 meseci
i papagaj Micko-2god.

i svi se lepo druze i slazu...:klap:

Коначно да сам неког "заразила" са качењем фотки :worth: Само напред, Мушу,:klap: душу одмарам уз твоје фотке!

Ја, овако грипозна, па седим уз комп и читам ваше постове и гледам ваше слике ...:think: Нешто ту није у реду .... Мораћу саму себе да :banovati:!

Slike su vise nego super!!
A za onog psa gore sto sam pitala da li je haski, prvo sam pomislila da je beli ovcar ali imam utisak da ima malo zuckaste dlake na ledjima pa reko mozda je haski, moja drugarica je imala mesanku haskija koja je izgledala bukvalno isto kao beli ovcar, tacnije vuk...i da ne smaram pricom, mnogo su lepi!:)
Nego na ovoj prvoj slici sa pekinezerima jel ono crno pored njih njuf ili se ja opet ne razumem u rase?:)

a ne mogu da ti pariram...:( moji svi zajedno nisu tako lepi kao Eli ...a ni fotogenicni...
i ko je jos nasao da bude bolesan u sred leta :roll:
ja bi mogla da kacim slike do prekosutra...imam ih milion-bukvalno

Можеш, можеш да нам парираш ... имате ви потенцијала, па погледај још једанпут своје фотке!:super:

А ово за болест ... лепо сам рекла да нешто није у реду са мном ... или сам ја толики баксуз па сам поткачила вирус?:whistling: Btw. експанзија је вируса, рекла ми је др, па се мало причувајте ... ово вам озбиљно кажем.

MUSHU 13, prelepe su ti kuce a na mnogobrojnosti i raznovrsnosti svaka čast. Ja bih tako volela da imam više od 3 kuce (sada ih imamo 3) ali ne može zbog prostora, vremena i komšija.A tako rado bih odredjeni broj ljudi zamenila istim brojem pasa.
Eli je preslatka a Švrća neodoljiv. Svaka čast svima.:klap::klap:

Back