Predstavite kućnog ljubimca

evo i mi smo odlucili da se predstavimo... :)

ovo je mina. ona je AST, i ima 7 godina.
ovako ona najcesce provodi vreme (naravno kad ne skace po nama): spavajuci u mom krevetu! :heart:

Prilozi

• DSC02001.JPG
    DSC02001.JPG
    47,3 KB · Pregleda: 61
  • DSC02017.JPG
    DSC02017.JPG
    47,2 KB · Pregleda: 74
kako slatko spava i mirno....kako oseca sigurnost u svom domu,,,prelepo...ala bi ti moja kujica iscepala te navlake i jastucnice...(mislim to je sinoc uradila)...prelepe slike,,,i lepa 7 godina....svaka cast.:)

hehe, toliku sigurnost oseca da prespava kad neko udje!! mislim od nas ukucana, strance oseti. ja tako udjem, i lupam, a nista ona. gledam je po pet minuta, dok me valjda namirise, i onda skoci kao blesava, valjda se strecne jadna!
ma obozavam je! :heart:

Ja imam zlatnog retrivera,starog 2 god,zove se Ari,imam macu koja nema ime (svako je zove drugacije) a ona ima malo mace...preslatko je.Tacnije,ta macka nije moja ali se odomacila,stalno dolazi i odlazi.Uglavnom dodje kada je gladna.Pre toga sam imala pravo zivotinjsko carstvo...jazavicara-Svrcu,americkog baseta-Britu,mesance Belu i Rikija,2 lovacka psa Sepiku i Kikija,macora Milosa,akvarijum pun ribica,kozu Seku i magare...i bilo ih je jos nekoliko. A sve sam ih volela...

Back