zorab
Aktivan član
- Poruka
- 1.371
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
svi su veoma slicni cak su im i tezine tu negde izmedju 500-600g sa 6 dana. 4 su decaka i 5 devojcica. Sada treba da im smislimo imena pa posto je ovo prvi put da imamo stence *uostalom prvi put je i da imamo psa* nisam u tim odgajivackim vodama u smislu da li moze svako stene da ima svoje ime kakvo se nama svidja ili svima imena moraju da pocinju na isto slovo *cula sam od nekih da treba na A posto joj je prvi okot, a neki, inace vrlo upuceni skoro ko ja, znaci jako slabo, kazu mi pak da treba na D posto se majka zove Dona. Dakle, narode koji zaista znate, molim za savettrachara:jao kakvi su medenjaci! a oni su svi isti? jesu vec progledali?
jesi videla moje?
vazi, nadam se da ova poslednja nije prevelika, jer moze takoMili:Мислим да није неопходно да почне именовање са словом "А". Ја бих изабрала неко друго слово.
Иначе, хитно смањити слике, да не буде "белаја"!![]()
prihvacena svaka kritika, stvarno dok sam ih u onom programu pretvarala od slike megabajtske velicine u kb-sku, nisam imala predstavu koliko ce velika da bude ako odaberem 480x600 velicinu.Jos jednom se izvinjavamMili:Последња је сасвим ок!
Još jednom: Veća dimenzija slike ne bi trebalo da prelazi 400px, odnosno slika ne bi trebalo da bude veća od 400x400 (naravno, pošto slike uglavnom nisu kvadratnog oblika dobićemo 400x254 ili 328x400... ili već šta znam.donamileva:prihvacena svaka kritika, stvarno dok sam ih u onom programu pretvarala od slike megabajtske velicine u kb-sku, nisam imala predstavu koliko ce velika da bude ako odaberem 480x600 velicinu.Jos jednom se izvinjavam