Predstavite kućnog ljubimca

trachara:
jao kakvi su medenjaci! a oni su svi isti? jesu vec progledali?
jesi videla moje?
svi su veoma slicni cak su im i tezine tu negde izmedju 500-600g sa 6 dana. 4 su decaka i 5 devojcica. Sada treba da im smislimo imena pa posto je ovo prvi put da imamo stence *uostalom prvi put je i da imamo psa* nisam u tim odgajivackim vodama u smislu da li moze svako stene da ima svoje ime kakvo se nama svidja ili svima imena moraju da pocinju na isto slovo *cula sam od nekih da treba na A posto joj je prvi okot, a neki, inace vrlo upuceni skoro ko ja, znaci jako slabo, kazu mi pak da treba na D posto se majka zove Dona. Dakle, narode koji zaista znate, molim za savet
koliko moze sa onako male slicice da se vidi ovi tvoji stenci su kao loptice, bas su slatki. Neka samo lepo rastu
Pozdrav

Preslatki su medenjaci!
Koliko ja znam (ali nemoj me mnogo drzati za rec) oni bi trebali svi da se zovu na A. Koliko sam pohvatala po raznim odgajivacnicama, uvek se pocinje sa A pa se redja dalje, s tim sto se tako racunaju sva legla bilo da su od istih ili razlicitih roditelja. Da pojednostavim - recimo imas cetiri psa, dva muzjaka i dve zenke. I sad za godinu dana okote ti se obe i prvoj ce leglo biti na A a drugoj na B, pa sledeci put koja se prva okoti leglo ce biti na C, i tako dalje.

donamileva:
prihvacena svaka kritika, stvarno dok sam ih u onom programu pretvarala od slike megabajtske velicine u kb-sku, nisam imala predstavu koliko ce velika da bude ako odaberem 480x600 velicinu.Jos jednom se izvinjavam
Još jednom: Veća dimenzija slike ne bi trebalo da prelazi 400px, odnosno slika ne bi trebalo da bude veća od 400x400 (naravno, pošto slike uglavnom nisu kvadratnog oblika dobićemo 400x254 ili 328x400... ili već šta znam.
Pozdrav!

041-1.jpg
040-1.jpg

036-1.jpg
020-1.jpg

032-1.jpg
004-1.jpg

Jacques, kako izlaziš na kraj sa tolikom ekipom? Ako svakome posvetiš samo 10 minuta, dok dođeš do poslednjeg, možeš ispočetka. Ja sam jednom imala 7 ljubimaca i uši su mi pojeli. Nego, mnogo je slatko ono mačence svetlo sivo sa belom ogrlicom, liči na malog lisičića.

jao ljudi, ja stvarno ne znam kako cemo mi preziveti trenutak rastajanja sa malim kucama
cinjenica je da ne mozemo sve da ih zadrzimo, i da smo od trenutka stenjenja znali otprilike koji gde ide, ali ...oni su takoooo slatki
mislim, ima jos do toga, nisu jos ni progledali, ali meni je vec frka

@novi clan (sorry zaboravih ti ime, ali sam kucino zapamtila :D)
misy ti je kao secer!
takav ce otprilike biti i ovaj malisa kog sam stavila par postova iznad tebe

evo jos jednog drugara iz ekipe:

Joooj kako je sladak Andy, mala bela loptica, kad ih vidim tako pufnaste dodje mi da celu kucu ispunim stencima:) E a moje slatko crno stene je postalo malo "cedoviste" mi uzeli malo crno sontavo stene a ono postalo telence:):):) a ima tek 6 meseci...
dokazi :
"kad sam bio mali"
kadsambiomali2-1.jpg
kadsambiomali1-1.jpg
kadsambiomali3-1.jpg

"kad je Gile postao telence"
telica2-1.jpg
telica-1.jpg

Back