Predstavite kućnog ljubimca

@ ZORAB
MACA TI JE BOZANSTVENA!!!!!!!!!! Kakve okice i kakav misaoni pogled...Sjajna je, blago Tebi sto imas takvog ljubimca! Ja do sada jos nisam skupila snage da vam pisem o mom Arizona-Dream-u , jer sam ga, posle 10 godina izgubila....A, pogotovo nisam skupila snagu da dodje neko da ga, bar za sada zameni..Bojim se, bila bih pristrasna, a to nova maca ne bi trebalo da oseti. Moram jos malo da odbolujem.... Ko zna, razumece. Pozdrav, LilyL. Bdv. ovo je on na slici, naravno, kada je dosao u nasu kucu, a imao je tada 26 dana.

tuzno :(
ovo je moja prva maca u zivotu, pre sam imala psa, ostrodlakog foksterijera, takodje zenku (drugaricu, prijateljicu, posestrimu :) )... U pocetku sam za moju macu govorila "sto ovaj pas tako malo jede!?", "sto se ovaj pas ne mazi !?"... :)
vrlo se volimo, ujutru mi uskace u krevet i mazi se na mojim grudima...preko dana ne prilazi cesto, osim da prosi :)
eh, kako smo je razmazili... homogenizovani sir i vocne jogurte jede iskljucivo iz kasicice, u cinijici samo omirise i prodje... iz moje ruke je htela i zrno suvog grozdja, kuvanu sargarepu...samo da proba sta drustvo klopa :)

edit: stvarno sam okacila veeeeeliku sliku (tehnicki neuka, mislila sam da ce biti manja...:) )

0516sv8.jpg

0523sy9.jpg

0525uj5.jpg

lilyl,
znam kako je kada izgubiš macu, nama su za dve godine kola zgazila 6 komada... ali ne boj se da uzmeš drugu. Svaka maca je priča za sebe i ni jedna ne briše prethodnu. Ja se svih svojih maca sećam s ljubavlju, često gledam slike i mislim o njima. Zar ti kuća bez mace ne izgleda pusta?

Back