Predstavite kućnog ljubimca

WOOOW TI TO IMAS ZOO VRT :D LOL SALIM SE! ja i andy uzivamo u ove vrele dane malo se svadjamo ali nema veze evo za one koji nisu a i za one koji jesu posetili moj sajt : ko je zainteresovan da poseti sajt neka kaze a ja cu mu poslati privatnu poruku u kojoj ce biti link ;) zato sto je zabranjeno reklamiranje...ubacio sam svaaasta novo na sajt ima i igrica i muuzike ma svasta i naravno andy-evih slika... pozzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

rubiroza genije:
WOOOW TI TO IMAS ZOO VRT :D LOL SALIM SE!

to su sve macke nadjene i pokupljene sa ulice .
sharki je jedva hodao kada sam ga nasla i bio je pun krpelja.bio je bukvalno kost i koza.
mitzi sam pronasla sa tri maceta kada je vani bilo -10.
zucu je neko izbacio po cicoj zimi iz kuce kao mladog mackica od 4 mjeseca i to u sumu, daleko od grada. nasla ga moja radna kolegica i donijela meni.
:)

miloca.jpg

mme, хвала на лепим речима, иначе, вероватно не знаш целу причу, он је из трећег легла који сам спасила, из првог смо задржали једног мачора, Кићу и он је својевремено био прави "херој" тако што је чувао и грејао маце из другог легла, а ево задржала сам и Сркија. Иначе, пре тога сам имала 2 женке али су брзо настрадале. А пре тога 4 пса, наравно, не све одједном.
Ђуркице, морнарице, Срки јесте ЛУДАК! Једном ћу га снимити камером па ћу да поставим линк. Зато сам га и задржала, врло је особен и специфичан!

vilus:
ja ocekujem bebe moje dilajt i tako ti zavidim sto ti vec uzivas u njima,a jos ih je i 9. to mora da je ludnica
Jeste lepota ziva, samo se vec plasim kako cu dalje sa njima, jer sve ne mogu da zadrzim a zelim da dodju u prave ruke-samo ljudi koji zaista vole pse, koji imaju veliko dvoriste u kojem pas nikada nece biti na lancu i koji ce ga redovno svakodnevno setati i voleti.
Kako vi resavate takvu situaciju

Back