Predstavite kućnog ljubimca

Donamileva cestitam!!!
Zelela bih i ja da se predstavim, odnosno da se predstavimo....
Mi smo Ajsy (ja), Boki i Buki (Bubi).
Moje male bebice su mesanci i to ne bilo kakvi mesanci vec najlepsi, najsladji i samo mojiiii!!!
Imali smo i malo prosirenje jedno vreme, dok ih nisu sinteri odneli...ali ne bih sada o tome strasno me boli i sama pomisao!
Inace Boki je sa nama 6 godina, dok je Bubi u porodici nepunih godinu dana ( on je imao srece da bude spasen od kafilerije). Videcu nesto sa USB kablom pa da nam se svi divite :)
Nadam se na se ne ljutite ali svakoj mami je njeno dete najlepse!!!:)

najlepse je kad pocnu kao krokodili da se vrte oko sopstvene ose kad uhvate da sisaju ili kada im repici rade gore dole u ritmu sisanja. Prosto mi je neverovatno da vec sa 2 dana neki od njih pocinju da prosto laju iliti reze na druge u borbi za istu sisu.
Jedno pitanje za iskusne> posto ih je 9 i posto bi po ceo dan i noc sisali ili spavali na sisi, eventualno pored Done, uvek ih je bar 4 na sisama. Mislim da ce to da je urnise pa samo poceli da ih pustamo najpre 4 pa 5 da se nadoje pa ih na jedno 2 sata pomerimo od nje da ne mogu da joj pridju da se jadna malo odmori. Oni ya to vreme spavaju pa kada pocnu da se oglasavaju nekim cicanjem, ponovo ih unesemo kod nje. Da li gresimo i ako ne treba tako, molim za savet kako
Sta davati Doni da jede, tj da li joj davati da jede sve dok hoce, kada hoce i sta hoce ili kako vec

Kuce su stvarno preslatke!
Nisam nikad videla belgijskog ovcara uzivo, pa su mi posebno slatki.
A nesto nam je i mamino ime blisko ;) .
Nego, donamileva... molim te - smanji fotke, pola ih nisam videla jer stranica ne moze da se otvori :roll: .

zavisi od kuje, neke zele odmah da jedu kao d as enista nije desilo, a neke biraju laksu hranu, corbice i puno tecnosti..
najbolje da ejde sta zeli, ali ne previse,tih prvih dana posle okota.puno tecnosti joj je potrebno, vikokaloricna hrana,a koja s elako vari, ako zeli dehidratat super, ali obavezno da ima puno vode da moze da pije,dobra hrabna i vodas prave kvalitetno mleko :-)

Ogisa je mesanac australijskog ovcara i jos neceg...mada meni se svidja jer mu njuska podseca malo na njusku skodskog ovcara...jedno mu je oko plavo braon,a drugo je celo braon...voli mace i druge kucice...mada je dosta plasljiv i kad idemo u setnju dosta je obazriv i zna da se uplasi cak i bicikle...ali sve dok ga zabavljam necim uredu je!Ume da se upiski od srece kad me vidi,i to mi je bas slatko,mada se to bas i ne svidja mojoj obuci!:)

Ja sam imala tako srece sto sam ga nasla i usvojila....trazila sam nesto potpuno drugacije a dobila sam ovog slatkisa....
ima prilicno izrazenu i zanimljivu licnost,jako je pametan...OBOZAVA da skace juri piskave loptice (omiljena mu je jedna zelena sto pisti)...voli da juri golubove...i svako jutro se sit isprica sa mojim tatom,to je neka mesavina rezanja i zevanja...oprezan je prema nepoznatim ljudima,ali zato kad vidi nekog koga poznaje upiski se od srece...
on inace ne zna sta su batine,pa kad ga grdim zna da se svadja a jednom kad je dobio po guzi jer je izleteo iz dvorista i nije hteo da se vrati ceo taj dan i sutra dan je bio sav nikakav,snuzden i povucen....ali zasluzio je kad nije hteo da slusa.... :-D

Back