slovenska antiteza sa prosirenom metaforom...to mi je bio post.Teško
Crveni na kraju odoše, a Četnici i dalje tu
Komunizam je bila samo jedna gadna anomalija u povijesti Srbije, koja je srećom zauvijek ugašena
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
slovenska antiteza sa prosirenom metaforom...to mi je bio post.Teško
Komunizam je bila samo jedna gadna anomalija u povijesti Srbije, koja je srećom zauvijek ugašena
![]()
Ti prespavao život? Pa crveni su na vlasti!Teško
![]()
ide barjaktar po bosanskim selendrama propovedajuci istoriju ww2 a pritom vodi kera zvanog luks da da potvrdu koliki je srbinĐe si bosanac?![]()
Žiti? Šta je ovo danas? Šta se slavi?Зар нису на власти Жити који су се офарбали у Црно ?!
Po tebi su onda monarhisti vladali Srbijom i nakon 1945Ti prespavao život? Pa crveni su na vlasti!![]()
Ne zbunjuj me.Po tebi su onda monarhisti vladali Srbijom i nakon 1945
![]()
Žiti? Šta je ovo danas? Šta se slavi?
Ti prespavao život? Pa crveni su na vlasti!![]()
"Udario" nove.Višković ,,promijenio,, zube!![]()
Postavljaš joj preteška pitanja. To je van njenog intelektualnog dometaPo tebi su onda monarhisti vladali Srbijom i nakon 1945
![]()
Haha jel Turci kmeče ?"Ministar odbrane BiH" Zukan Helez izdao je naredbu OS BiH da ne dozvole ulazak u kasarnu Kozara u Banjoj Luci predsjedniku Republike Srpske te predsjedniku vlade i predsjedniku skupštine, na obilježavanje Dana Vojske Republike Srpske, koja je integrisana u OS BiH kao Treći Republika Srpska puk.
Naravno da sa tom naredbom, koju nije ni imao pravo da napiše jer on nije komandant OS BiH već Predsjedništvo, Zukan mopže da obriše šupenhagen.
U FBiH na aparatima, kolektivna kuknjava...
Avion opet kruži iznad BL, satima....
Neka je domenu tvog intelektualnog dometa. Čim navijaš za SNSD sve jasno, kao dan!Postavljaš joj preteška pitanja. To je van njenog intelektualnog dometa![]()
Naravno da hoce ,rekao sam da cu te podsjetiti kad se to desi
Sigurno žele uhapsit Dodika.Avion opet kruži iznad BL, satima....![]()
A ne kruže uzalud, ne leti na vodu. Gdje su pare Simo? Sve da vratite, olitiga vrnete.Sigurno žele uhapsit Dodika.![]()
Hoce Ronhil krenuti u dugo ocekivanu secesiju sto ga ganjaju, sta ceka
Za 30 godina.Naravno da hoce ,rekao sam da cu te podsjetiti kad se to desi![]()
Simo, ne fantaziraj. Vrijeme je. Možda i pravi čas.Za 30 godina.
Imaš još fore.![]()
Naravno da ima ,provalio se sad jer nije krenuo u secesiju sta cekaZa 30 godina.
Imaš još fore.![]()
Blef,ko i ukidanje Republike Srpske ?Naravno da ima ,provalio se sad jer nije krenuo u secesiju sta ceka, sve ostalo je manje bitno, sad se vidjelo da je sve bilo bluf ,
![]()