kapetanmark
Legenda
- Poruka
- 55.688
Ne pada mi na umКад сам ја кмечао? Отвори брате, само мислим да ће бити мука кад видиш чега све има.
Niti svakojake gluposti od nn osoba sa iksa smatram relevantnim izvorom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne pada mi na umКад сам ја кмечао? Отвори брате, само мислим да ће бити мука кад видиш чега све има.
Konačno...Još je strašnije da ti poveruješ sve što neka budaletina iz Kremlja napiše na Tviteru.
Rekoh im ja al ne vredi...Zelenski nema trenutno preča posla nego da se zabavlja Bošnjacima. Pa koliki treba da ti bude IQ da poveruješ u to?
Nego jesi čuo da su vanzemaljci sleteli u Teksas, evo čitam na Tviteru jutros... šta nas čeka sad, plašiš li se da će doći da kradu grožđe kod tebe na Goliju?
Ne pada mi na um
Skoro sam siguran da @Тихи ne veruje u te gluposti nego voli da muti vodu kao Mita - da prenosi ovde neke debilne tvitove čisto da bi zapodenuo diskusiju i povećao broj poseta forumu.Konačno...
Rekoh im ja al ne vredi...
Novi posao za Famijine chaci botove da upucaju Dodika
Ovo je strasno.
NATO pakt i Ukrajina zele da ubiju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika!!!
E tako moze
Dakle kurir je ovu RELEVANTNU vest nasao na tviteru od nn osobe?
Pa dobro...
Skoro sam siguran da @Тихи ne veruje u te gluposti nego voli da muti vodu kao Mita - da prenosi ovde neke debilne tvitove čisto da bi zapodenuo diskusiju i povećao broj poseta forumu.
Jer u protivnom, ako bi stvarno verovao u to, to bi značilo da ima težih problema nego što su kauboji i indijanci.![]()
Na tom sajtu ima 200 hiljada ljudi.Posle najmanje 20 ubistava ljudi sa liste tog sajta - naravno da verujem
Ne pada mi na um
Margarita Simonyan je glavna urednica Russia Today i još jedne medijske grupacije bazirane na vestima RIA Novosti.
https://en.wikipedia.org/wiki/Margarita_Simonyan
Ona jeste Putinova propagadistkinja, ali mediji na čijem je čelu su mnogo poznatiji, uticajniji i relevantniji od lokalnog propagandnog medija 021.rs čije tekstove ti ovde često prenosiš otkako si se sa simpatizera SNS-a prešaltao na simpatizera blokaderske revolucije.
manje sendvica pa ces manje spamovatiOna jeste Putinova propagadistkinja, ali mediji na čijem je čelu su mnogo poznatiji, uticajniji i relevantniji od lokalnog propagandnog medija 021.rs čije tekstove ti ovde često prenosiš otkako si se sa simpatizera SNS-a prešaltao na simpatizera blokaderske revolucije.
Ja tamo kod vas preko ne idem,mene ne interesuje ta kultura ( ne )ti ćeš da ga braniš teletom svojim![]()
manje sendvica pa ces manje spamovati
nikada sns bitnage poput vucevica pogotovo, nisu bile moje simpatije
novi sad je odavno kriminalizovan grad
picopevac je dolaskom u bg kao prmeijer preneo svoje batinase na republicki nivo...
autorksa tema
Svedoci smo bunta u delu naroda pokrenut oko litijuma , pa je maltene to preraslo i u jos jednu hajku za koju se kaze da je kriv vucic . pa i ovde sve vise se poziva na referendum ili bunt neposlusnost naroda, cutina ekipa je cak davala i ultimatum u loznici od 40 dana...
Mnogi podrzavaoci ''demokratije'' i puta ka eu sa krste su napali vucica oko litijuma (mada je meni jasno da oni bilo šta čekaju da bi kao opozicija udarili na vlast) .
Medjutim najvece sile te zapadne ''demokratije'' izjavljuju kako je posao sa litijumom posao veka za srbiju! prvo je ambasador usa to rekao a sada je juce doleteo solc da to isto kaže pred kamerama u bg ida agituje za litijum zar ne ?
Dakle sad je ispalo da taj zapad podrzava litijum i posao oko toga, a ovi opozicionari toboz koji se pozivjau na tekovine demokratije ina put ka eu i tom zapadu su pljuvali taj posao oko litijuma ?
Dal je njima uopste stalo do toga oko litijumai li je u pitnaju samo dizanje hajke i bunta naroda oko bilo cega kako bi se skinula vlast ?
Juce je šolc maltene rekao u lice svoj toj opoyiciji pobunjenoj da nisu u pravu i da je litijum POSAO VEKA i da nema nikakvih bojaznosti.
Da li će sad ekipa prozapadnjacka prodemorkatska i sa krste da se stavi protiv zapada ?
Ja mogu samo da kosntatujem da vidim da mocnici zapada usa i nemacka agituju za litijum. ovde se diglo drvlje i motika na vucica bas od vas koj iste proevropski ili demorkatski zatsupnici i glasnogovornici... a ono gle cuda , ta eu ta usa su na strani vlasti oko litijuma.
i ja mogu da konstatujem da je ova buka i bunt samo bio jedan od prilika da se kidise na vlast zar ne ?
Ovdje ne prolaze te firaunske fore. Bio bi izopsten.Ja tamo kod vas preko ne idem,mene ne interesuje ta kultura ( ne )![]()
a sta bi s litijumom ?Ej tugo, 'sendvičarem' mene naziva neko ko je pre godinu dana pisao ovo:
a sta bi s litijumom ?
iznenadise se mnogi jel de...
strateski projekat EU ? dakle strateski projekat NEMACKE ?
PA NABIJEM IH STRATESKI I NJIH I OVE OVDE IZDAJNIKE KOJI NJIMA TO PRODAJU
ja bar nemenjam nikove i gace kao ti
inace ti ne bi imao takvo ''pamcenje''![]()
Pogledajte prilog 1741414
Bez obzira što si ograničio vidljivost svog profila kako niko ne bi mogao videti šta si ranije pisao i dalje se putem pretrage može videti kakve si stavove o litijumu zastupao. Za to je dovoljno par minuta pretraživanja.
pa, sta mislis ko ga je izdao? cije se zene druze, tamara i olena? ides u nafo veleizdajnice, i plus nema gasa za srbiju jer ste se prodali zapadu., sns sekto!NATO pakt i Ukrajina zele da ubiju predsednika Republike Srpske Milorada Dodika!!!