ti rece da se ne kacisĐe si druže,jel imaš danas šta pametno za reć ?![]()

kako se logovah vim 8 odgovora samo cikce notifikacija simo simo simo...a odgovori jedni te isti, kopi pejst samog sebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ti rece da se ne kacisĐe si druže,jel imaš danas šta pametno za reć ?![]()
nema treca posla svetski drzavnik pa da ide po selendramabilo bi dobro ako Dodo ne može pozvati putina u banjaluku bar da pozove sarmat u sarajevo.
Samo s kim moram,ja sam umjeren čovjek.ti rece da se ne kacis
kako se logovah vim 8 odgovora samo cikce notifikacija simo simo simo...a odgovori jedni te isti, kopi pejst samog sebe![]()
Dobro nije napiso da pozove u Topolu ili Ivanjicu.nema treca posla svetski drzavnik pa da ide po selendrama
a treba mu frend biti kao silvijo sto je bio pa kad bane, a bane nezvanicno, nece na vas banjalucki trg vec kod dodare u kucu... a to ce da se desi nikad.
Tu nisam nikad bio ,Obelix je isto dobarMeni je najbolja plata iz zlatne krune.
Plata ili plata? Pereš čaše? Ako, svaki pošten posao je ok.Meni je najbolja plata iz zlatne krune.
Miješano meso.Plata ili plata? Pereš čaše? Ako, svaki pošten posao je ok.![]()
Ne. Tu se svaša doda da se sakrije rok trajanja. Uštipci i kajmak.Miješano meso.
Simo radi ovih dana ozbiljno. Valja zaraditi za novi lanac od bicikla.Samo s kim moram,ja sam umjeren čovjek.
bilo bi dobro ako Dodo ne može pozvati putina u banjaluku bar da pozove sarmat u sarajevo.
nema treca posla svetski drzavnik pa da ide po selendrama
a treba mu frend biti kao silvijo sto je bio pa kad bane, a bane nezvanicno, nece na vas banjalucki trg vec kod dodare u kucu... a to ce da se desi nikad.
Dobro nije napiso da pozove u Topolu ili Ivanjicu.
U drvarske uske klance baca Hitler padobrance,a u klancu ljuta zmijaБоље него твоје Јајце....
Авноговнајце....![]()
Znam i ja jednu pjesmu o šetoj ličkoj, ali nema smisla ovdje...U drvarske uske klance baca Hitler padobrance,a u klancu ljuta zmija
šesta lička divizija.....
a kad vas seljane iz like pita svaba wo ist tito, vi mu oma pokazujete di mu je pecina rodoljubi najveciU drvarske uske klance baca Hitler padobrance,a u klancu ljuta zmija
šesta lička divizija.....
Četnici su bili najhrabrija vojska na svijetu,samo u krs crvenim filmovima ko sto je debilna kozara, majka kobajagi spasava dete gurajuci dlan ispod svapskog siljka kojim trazi zemunice...istina je da su jedni druge drukali svabama.
jes vala ko osmi tjudor iza koga mu ide posilni i nosi nošuMile nastavlja da urinira i ono drugo u kržljave EU žvalje
Kralj
Pogledajte prilog 1726771
Pogledajte prilog 1726775
Mile je duša Bosne.Mile nastavlja da urinira i ono drugo u kržljave EU žvalje
Kralj
Pogledajte prilog 1726771
Pogledajte prilog 1726775
jes valja bas zato su ih i potamanili crveniČetnici su bili najhrabrija vojska na svijetu,
uvijek prvi u povlačenju i zadnji u napadu.
jes vala ko ricard treci kako se hrani i uziva od narodnih paraMile je duša Bosne.
Ko ne voli Dodika,ne voli ni Bosnu.jes vala ko ricard treci kako se hrani i uziva od narodnih para
Teškojes valja bas zato su ih i potamanili crveni
Đe si bosanac?Ko ne voli Dodika,ne voli ni Bosnu.