- Poruka
- 91.902
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahaha naravno da je tadic bio super iz tvog ugla, steta sto su gledaoci zvani teletabisi bili pristojniji od njega....Jutros Ponos odlican, veceras Tadic vise nego dobar. Sta bi bilo kada bi SNS dozvolio da se predstavnici opozicije nalaze u medijima makar u 15 dana? Pa rejting bi im pao za mesec dana na 15%. Zato je kljuc u medijima
To su gledaoci iz staba, poput Nese iz Beograda. Glasaci su vam ala Linda Pecenjevcehahahahaha naravno da je tadic bio super iz tvog ugla, steta sto su gledaoci zvani teletabisi bili pristojniji od njega....
MOstarka zesce odvratna.
Pa ima veze, jer gledaoci vole galamdzije sto sns radi vec 10 godina, preklapanje, galama da se niko ne cuje. Sad je Tadic tako odigrao i preuzeo emisijuKakve veze ima ko su gledaoci? onaj ko je pustio tadica da prica je glup ili radi za sns....tadic jedino da se slika ili da nauci dve recenice i cuti....
Zato što Brnaba nije dovoljno istrenirana galamdžija u debatama kao Orlić i Martinović.Pa ima veze, jer gledaoci vole galamdzije sto sns radi vec 10 godina, preklapanje, galama da se niko ne cuje. Sad je Tadic tako odigrao i preuzeo emisiju
Vrti je Brnabicka, nepismena, bahata, ne zna nista, nije nasa...Jos zivis u vreme tadica i sutanovca....zato i mislis da su ti ljudi stvarni i da mogu da vrte srbiju silom....
Obrazovana SNS pristojna elita- Sapic doktor livade, Dr Nesa, Dr Jorgovanka, Dr Mali i Danilo NevoljaSamo slusam CNN i tacno znam gde se nalazi srpska opozicija....i sta ce da pisu botovi sutra... i jos gore znam koji ljudi ce pricati za CNN...samo najgori sljam i ljudi koji su ispusili vlast...![]()
Inace cemo sasvim slucajno imati SAMO 7 KANDIDATA ZA PREDSEDNIKA, a za beogradske i parlamentarne izbore preko 20 lista hahahha. Vucicevi piuni Nestorovic i Petrovic smeju da se takmice ali samo na bg i parlamentarnim hahaha
Ne samo iz njegovog ugla.hahahahaha naravno da je tadic bio super iz tvog ugla, steta sto su gledaoci zvani teletabisi bili pristojniji od njega....
Ma jos gore predstavio se u najboljem svetlu....zamisli kakav je kada je na vlasti....Ne samo iz njegovog ugla.
Od jutos ceo Twiter prica da je Tadic demolirao vasu Anu brnabic.
Ne znam. Nisam gledao.