gost 248950
Buduća legenda
- Poruka
- 31.229
A kako ti podnosis sto se onaj tvoj iz poksa udruzio sa Boskom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kako ti podnosis sto se onaj tvoj iz poksa udruzio sa Boskom?
Žujović ne bi isto skupio potpise.Моја маленкост се не брине за @S1MCRO_а, има он јаку резервну варијанту, а то је Бранка Суверени Сатурн. Него како ће наш Србијанац Др Жуја поднети што га је Миросл...пардон Срђан Шкоро превеслао, то се ја питам и прибојавам...
teskoA kako ti podnosis sto se onaj tvoj iz poksa udruzio sa Boskom?
Ti si za POKS?tesko
mogu ti reci
Pa moja sestra u Sloveniji se zali sto nema brasna u prodavnicamaTi si za POKS?
Za tog Žikicu pričaju da je udbaš...
Ja sam samo pogledao ekonomski program gde pišu o tegobama neoliberalnih reformi i potrebi da Srbija razvija poljoprivredu kao najznačajniju granu i pomislio "WOW, to je kraj što se mene tiče"...
Ne znam više šta je sa tim ljudima i neoliberanim pljačkama i poljoprivredom kao šansom, a ima ih poprilično koji eto tako ne znaju gde se nalaze.
Nije širi. Ali je okej što su monarhisti i mogli bi da razbiju zablude vremenom, tako da sam i ja bio u iskušenju da budem za njih, mada bih morao još neke stvari da proučim.Uostalom njihov program je siri od toga.
Koju pastu poklanjaju clanovima?
Škoro Harambaša je objavio da borba tek počinje. Ćeraćemo se još.
Ko plati reklamu, taj se i klati po stranicama.
Znao sam da će Vučić i RIK da se osvete Suverenima za sve one prigovore na izbore i referendum.Brankica Saturn i Miša Vacić imaju problem sa potpisima; nemaju dovoljno.
Dobili su rok da otklone problem.
Izgleda da Vučić baš želi da osigura svoju pobedu u prvom krugu i da je odustao od izbacivanja Vacića.
ovaj iza Pizdoustog mi lici na lika, koji se onesvescuje u prisustvu aleksandra vucica...pa ga Pizdousti ozivljava