moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Pa kad svi rade za njega.
Ponoš/Đido isto što i Vučić, al ne treba barem drugom davati glas
Ako ste već protiv.
Ponoš/Đido isto što i Vučić, al ne treba barem drugom davati glas
Ako ste već protiv.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha, i posle neki kažu nije se Tadić prodao.
Hahaha, i posle neki kažu nije se Tadić prodao.
Ako nije merilo Hit Tnjit...
Miloš već bio sto puta, još samo Bole da dodje.
Ako si glasao za SNS, znači da si glasao za žute. Liste im uvek vode žuti; tako i sada i za parlament i grad Beograd. U Beogradu u SNS-u su skoro sve sami žuti i ima ih više tu i proporcionalno i u apsolutnoj vrednosti nego u samoj Demokratskoj stranci, uključujući i čitavu opoziciju.
Ma ko još veruje u žreb, zna se ko mora da bude #1
A Vučić je bio 6 koliko se sećam.Saša Janković bio je br. 1 pre 5 godina.
Očigledno su opozicija samo Ponoš, Biljana i Branka jer nemaju prostora na režimskim medijima za razliku od ovih ostalih. Izborni rezultati će ići u tom pravcu:
Vučić - 50% +
Ponoš - 20%
Biljana - 4%
Branka - 3%
Miloš - 3%
Boško - 2%
Milica - 2%
Ostali...
Očigledno su opozicija samo Ponoš, Biljana i Branka jer nemaju prostora na režimskim medijima za razliku od ovih ostalih. Izborni rezultati će ići u tom pravcu:
Vučić - 50% +
Ponoš - 20%
Biljana - 4%
Branka - 3%
Miloš - 3%
Boško - 2%
Milica - 2%
Ostali...
To mi je neka sredina izmedju Vučićevih prognoza za Ponoša koja iznosi 15% i Đilasovih od 28%.Solidna procena, ali treba očekivati da jedan dobar deo narodnjaka neće glasati za Ponoša na predsedničkim izborima. Oni će glasati za parlamentarnu listu koju predvodi Marinika Tepić, a u predsedničke kutije će ubaciti nevažeće listiće.
To mi je neka sredina izmedju Vučićevih prognoza za Ponoša koja iznosi 15% i Đilasovih od 28%.
Meni ono klečanje Vuka deluje kao da ide u kampanju za sebe iako nije kandidat za bilo šta. U fazonu podižem stranku, mada onaj performans je bio dosta...smešan.Ma jasno, ali sukobi unutar koalicije oko Đilasa tek će se zaoštravati dalje kako kampanja bude išla.
Narodna stranka je donela odluku da u kampanju kreću kao da je Miroslav Aleksić predsednički kandidat, tj. da se tako ponašaju i kampanju vode.
Meni ono klečanje Vuka deluje kao da ide u kampanju za sebe iako nije kandidat za bilo šta. U fazonu podižem stranku, mada onaj performans je bio dosta...smešan.
Ja verujem da ce vu sns da pobedi na izborima , osecam tu seljacky logiku kako je opredeljena , a iskreno vrlo malo osecam neke druge logike , cak I kad naletim na anti sns glasace , samo su negde osteceni pa teraju inat.
Нема се за кога гласати.
Наведи ми ко је бољи од СНС и зашто.Onda neka ostane krimi SNS rad, šta da se radi kad su svi isti.
Наведи ми ко је бољи од СНС и зашто.
Наравно за СНС не бих никад гласао..Ma bilo ko, crni đavo sa ulice, kako zašto - zato što su predugo na vlasti, ovako šta fali kriminalu, ništa to je svuda tako.