Đilas podržava Vučića i priča protiv Studentske liste. ANKETA za koga bi glasali Studentsku listu ili Vučića i Đilasa

Da su danas izbori za koga bi glasali ?

• Studentska lista

glasova: 11 84,6%
  • Vučić i Đilas

glasova: 2 15,4%

• Ukupno glasova
    13

Miloš38

Ističe se
Poruka
2.990

677z381_dragan-djilas.jpg

Председник Странке слободе и правде Драган Ђилас јавно је изразио неслагање са појединим личностима које се доводе у везу са листом опозиционих странака и покрета које су подржале блокадере.

„Не слажем се са ставовима тих људи. Алек Кавчић је рекао како је руска обавештајна служба сјајна, а они су учествовали у хапшењу опозиционара и спекулише се да имају везе са овим што сваки дан неки функционер у Русији скочи кроз прозор“, изјавио је Ђилас.

Он је критиковао проф. др Мила Ломпара, наводећи као проблематично то што је био на песничкој вечери посвећеној Радовану Караџићу.

„Имамо познатог интелектуалца Мила Ломпара, али он је био на једној песничкој вечери посвећеној Радовану Караџићу. Желео бих да моја деца у школи уче песме Шантића и Диса, а не Радована Караџића. Зато је важно да знамо ставове свих људи који ће ући у политику и да грађани на основу тога могу да гласају“, закључио је Ђилас.

Djilasu je blizi Vucic od Kompara i Kavcica.

Pošto Đilas priča protiv Studentske liste i podržava Vučića realno je istraživanjem izmeriti koliko % bi dobila njihova koalicija

Ovde postavljam ANKETU jer me interesuje da vidim za koga bi vi glasali da su danas izbori, da li za Studentsku listu ili za udružene snage Vučića i Đilasa

Jer svi nešto mere Studentsku listu pa sa Vučićem posebno, ajd da vidimo neka se Vučić pojača i sa Đilasovim pristalicama

Poslednja izmena:
Pošto Đilas priča protiv Studentske liste i podržava Vučića realno je istraživanjem izmeriti koliko % bi dobila njihova koalicija

Ovde postavljam ANKETU jer me interesuje da vidim za koga bi vi glasali da su danas izbori, da li za Studentsku listu ili za udružene snage Vučića i Đilasa

Jer svi nešto mere Studentsku listu pa sa Vučićem posebno, ajd da vidimo neka se Vučić pojača i sa Đilasovim pristalicama

pa izmerite ne branim

al ta studentska lista prvo treba da se napravi

za sad ne postoji kao politicka organizacija ni u kakvom smislu

nema ni sediste, ni program, ni statut, ni odbore, ma nista nemate

Нестор, адвокад Гајић, и слични... то су ликови за које бих гласао. Десничари један кроз један, доказани у свом послу, рећи ће можда неко у паници али ...они раде за службу ок и ако раде, раде за српску службу а не за неку туђу...дакле сви ти доказани десничари треба да се уједине да не би неки глас остао ван цензуса...реално за остале учеснике демократског циркуса ме баш заболе!

Đilas je vučićeva profi opozicija koja radi 13+ godina
To pricam 12 godina. Nije ga hapsio bas zbog toga iako je trebao da zavrsi kao Sanader u Hrvatskoj.
Lopov je savrsena opozicija lopovu. Oni i sa malo mozga to mogu videti.
Djilas vise nije ukrao 600 miliona nego uz pomoc vlasti sada jos toliko. Svi se tale a mali narod pljackaju i zaduzuju do robovanja drugim narodima

али ...они раде за службу ок и ако раде, раде за српску службу а не за неку туђу...дакле сви ти доказани десничари треба да се уједине да не би неки глас остао ван цензуса
Srpska služba u koloniji... :mrgreen:

p.s. "dokazani" desničari Nestorović, Gajić i sl.- čime su se dokazali? Gostovanjima na Hepiju, Prvoj tv i sl. Čudi me da "bezbednjaka" Dunđera i sl. nisi pomenuo

Divim se tvojoj "mudrosti"

razne kombinacije, a sve su protiv obicnog naroda...kako da se sadasnji i bivsi vlastodrzsci sacuvaju, a u slucaju bilo kakvih promena, nastave sa svojim kriminalom..to samo jedno znaci, da neka ekipa iz njihovog okruzenja, dodje na vlast...svi njihovi sukobi, svode se na podelu % plena, koji se kreira od izbornih rezultata

Нестор, адвокад Гајић, и слични... то су ликови за које бих гласао. Десничари један кроз један, доказани у свом послу, рећи ће можда неко у паници али ...они раде за службу ок и ако раде, раде за српску службу а не за неку туђу...дакле сви ти доказани десничари треба да се уједине да не би неки глас остао ван цензуса...реално за остале учеснике демократског циркуса ме баш заболе!
Statisti u kukuruzu Nestorović, Miloš Jovanović i Gajić koji su na DB zadatku da se ne priča o Kosovu i da umereno slabim kritikama održavaju izdajnika Vučića.na vlasti, umesto da svaki dan dižu buku na temu Kosova i unište Vučića vrlo brzo i lako jer tema Kosova je kod Srba uništavajuća tema samo da je neko pokrene i usmeri.

Pošto Nestorović i Miloš Jovanović statiraju u kukuruzu već 9 meseci na temu Kosova i povremeno čak pričaju protiv Studenata i protiv prave opozicije, i po nalogu DB šire defetizam i po meni su Nestorović, DSS Jovanović i Gajić još gori od Đilasa.
Po meni kako posmatram sa strane kao prava opozicija sem Studenata mi po onom što govore i rade i koliko su aktivni mi ponašanjem kao pravi opozicionari mi deluju da su Milivojević DS , Ćuta, Dveri i moguće Parandilović

I baš si mi dao ideju za sledeću Anketu kad si pomenuo ove Statiste u kukuruzu Nestorovića i ostale pridružiću ih Vučiću i njih u Anketi. Pa ću postaviti za glasanje da vidim rezultat jeste li za Studentsku listu ili ste za Vučića+Đilasa+Nestorovića+Gajića+Jovanovića DSS da vidimo i takvo glasanje

Poslednja izmena:

Back