Predsednički izbori 2022 - za koga biste glasali?

Za koga biste glasali?

• Aleksandar Vučić (SNS-SPS-JS-ZS-SRS-PS-PUPS-SNP-SPO-PSS-SVM-SDPS)

glasova: 44 25,7%
  • Miloš Jovanović (NADA koalicija)

glasova: 28 16,4%
  • Boško Obradović (Dveri-POKS)

glasova: 17 9,9%
  • Zdravko Ponoš (SSP-NS-DS-PSG-PZP-PSS-GP-PS-NPSKMO-DZVM-VMDK-SMS-VS)

glasova: 42 24,6%
  • Branka Stamenković (Suverenisti DJB-ZS-ŽZS)

glasova: 10 5,8%
  • Biljana Stojković (Moramo NDMBGD-OGPA-EU-SSS)

glasova: 6 3,5%
  • Milica Đurđević Stamenkovski (Zavetnici)

glasova: 7 4,1%
  • Miša Vacić (Srpska desnica)

glasova: 3 1,8%
  • Bojkot

glasova: 14 8,2%

• Ukupno glasova
    171
Jutros Ponos odlican, veceras Tadic vise nego dobar. Sta bi bilo kada bi SNS dozvolio da se predstavnici opozicije nalaze u medijima makar u 15 dana? Pa rejting bi im pao za mesec dana na 15%. Zato je kljuc u medijima
hahahahaha naravno da je tadic bio super iz tvog ugla, steta sto su gledaoci zvani teletabisi bili pristojniji od njega....

Kakve veze ima ko su gledaoci? onaj ko je pustio tadica da prica je glup ili radi za sns....tadic jedino da se slika ili da nauci dve recenice i cuti....
Pa ima veze, jer gledaoci vole galamdzije sto sns radi vec 10 godina, preklapanje, galama da se niko ne cuje. Sad je Tadic tako odigrao i preuzeo emisiju

Inace je Vucic danas imao jos jednu blamantnu izjavu oko drona, da bi taj isti dron da je to bilo u Srbiji a ne u ZG oborili odmah.

Dobro zna da su prosecni srpski glasaci maloumni i da su zaboravili da se siptarski dron setao iznad stadiona dobrih 10 minuta i da ga niko nije takao.:zcepanje:

13.03.2015. - 13.03.2022. Večna im slava.
FNuowDbX0AQPQqX

1647239555852.png

PONOŠ: U Srebrenici su Srbi počinili genocid - Izručili smo naše oficire Hagu i to tako treba da se radi

PREDSEDNIČKI kandidat na izborima 3. aprila Zdravko Ponoš rekao je u jutarnjem programu TV Prva da su Srbi u Srebrenici počinili genocid, ali i da je bilo opravdano izručenje srpskih generala Hagu

1647239473746.png

13. 03. 2022.

Ponoš je ponovio svoj stav - da su Srbi u Srebrenici počinili genocid.

- Za mene je ta stvar regulisana sa dva gesta Srbije. Ja poštujem sve što je država radila pre ovog momenta pre nego što ja budem u situaciju da se bavim državnim poslom na taj način. Jedna od stvari koje je ova država donela to je skupštinska deklaracija kojom se odredila prema tom zločinu.

To je što se mene tiče obavezujuća stvar i ja ću to poštovati, ni manje ni više od toga. Ova država privela je odogovorne za taj zločin, predao ih Međunarodnom sudu pravde, krivičnom tribunalu, ispoštovao je svoje međunarodne obaveze. Mi smo članica UN i to tako treba da se radi - rekao je Ponoš.

Ne samo iz njegovog ugla.

Od jutos ceo Twiter prica da je Tadic demolirao vasu Anu brnabic.

Ne znam. Nisam gledao.
Ma jos gore predstavio se u najboljem svetlu....zamisli kakav je kada je na vlasti....
Stvarno su kvarni ovi sto su ga pozvali i jos mu postavljali pitanja na koja mora da odgovori kao svestan politicar i covek od vlasti....doduse duboke vlasti...

Poslednja izmena:

Back