Za koga bi glasali na vanrednim izborima?

Biram...

• SNS

glasova: 5 14,7%
  • SPS

glasova: 1 2,9%
  • Kreni Promeni

glasova: 2 5,9%
  • Blokaderi

glasova: 20 58,8%
  • Nestorović

• DSS/POKS

glasova: 0 0,0%
  • Đilas i Marinika

• Zeleno-levi front/Miroslav Aleksić/DS/Ponoš/Ćuta i slični

glasova: 0 0,0%
  • SRS

• Zavetnici/Pokret socijalista/PUPS/Mađari itd.

• Ukupno glasova
    34
Ја искрено једва чекам да се смени ова власт не могу више да слушам аргументе за и против а и нећу блокаде а хоћу нормалност и баш бих волео да се то догоди на изборима. Онда ће наша деца поново почети да гледају цртане филмове!

Inace, demokratija je bukvalno da se na izborima bira kontekst koji je bitan i aktuelan u drustvu.

U Srbiji je danas to referendum, ili 2 opcije na izborima.

Sve ostalo nije demokratija, vec udbaski spin.

Da smo mi neka drzava sa 55 godina demokratskog sistema, pa i da biramo izmedju 7-8 opcija na izborima.

Ali u trenutku gde zivimo u faktickoj diktaturi, samo i jedino 2 opcije mogu da budu demokratski izbor.
Da živimo u diktaturi kao što ti tvrdiš,ti recimo ne bi smeo da pišeš nebuloze.

Zapad je demokratija, Srbija je mafijaska diktatura.

Tuzno da ste vi SNS sendvicari kao neke srpske patriote, a podrzavate ovakvo unistavanje srpskog drustva i diktaturu.

Jako tuzno.
Nije,i mnogo puta je dokazano da nije jer tamo policija bije na keca,nema pregovora i apsolutno ih ne zanima ko stoji ispred njih.
Što se tiče mafije,pa toga na zapadu imaš oduvek,i sarađuju sa državom.Nema iskakanja iz okvira ali su sveprisutni i zapošljavaju veliki broj ljudi.Pa mafija je tamo i procvetala,nismo je mi Srbi izmislili.
Patriotizam nije borba sa policijom i razbijanje izloga nekog lokala ili blokiranje saobraćaja,to je uvrnuto ponašanje koje treba najstrožije sankcionisati.

Nije,i mnogo puta je dokazano da nije jer tamo policija bije na keca,nema pregovora i apsolutno ih ne zanima ko stoji ispred njih.
Što se tiče mafije,pa toga na zapadu imaš oduvek,i sarađuju sa državom.Nema iskakanja iz okvira ali su sveprisutni i zapošljavaju veliki broj ljudi.Pa mafija je tamo i procvetala,nismo je mi Srbi izmislili.
Patriotizam nije borba sa policijom i razbijanje izloga nekog lokala ili blokiranje saobraćaja,to je uvrnuto ponašanje koje treba najstrožije sankcionisati.
Mafija van juzne Italije, je procvetala u Njujorku, a najjaci clan mafije u istoriji iste je bio Laki Luciano.

Laki Luciano je imao odredjenu moc, koja NI PRIBLIZNO nije u SAD-u bila tolika, koju SNS mafija ima u Srbiji danas.

Recimo da je imao nekih 5-7% moci u Americi. SNS mafija kontrolise 80% Srbije. To je neuporedivo.

Posle 60-ih, moc Mafije u Americi pada, jer se sukobljavaju na trzistu sa drugim organizovanim kriminalnim grupama, Kolumbijcima, raznoraznim drugim Kartelima, kasnije Rusima, i sl.

Patriotizam je kada se boris da ti drzava ne bude udbasko-mafijaska diktatura.

Da utvrdimo trenutni presek raspoloženja na Krstarici. Ponuđene su sve pojedinačne stranke što podrazumeva i glas za koaliciju u kojoj se one nađu. Koalicioni partneri SNS-a su odvojeni na kraju.
nikada nisam glasao za SNS ali ovog puta hocu. Ako se London ovoliko nameracio na SNS znaci da je SNS na pravom putu.
Svi, koje London napada, automatski su na nasoj strani, na strani slobodnog sveta i imaju bezrezervnu podrsku citavog slobodnog covecanstva........pa i mene.

nikada nisam glasao za SNS ali ovog puta hocu. Ako se London ovoliko nameracio na SNS znaci da je SNS na pravom putu.
Svi, koje London napada, automatski su na nasoj strani, na strani slobodnog sveta i imaju bezrezervnu podrsku citavog slobodnog covecanstva........pa i mene.
Verujemo ti da nikada nisi glasao. Kao što verujemo i tvom vodji... :kafa:

Back