Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.247
Tacno rajko.Kao sto je tacno i to da ce taj i takav glasac preksutra da vas jebbe i uzduz i popreko a vi cete samo da blejite.
Pa sad vidi ,tek vi gde ste , kad ce on ovakav da vas razvaljuje od kurrca.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi na izbore!
![]()
![]()
![]()
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii priiiiiiiiii maaaaaaaaaaaaa kaaaaaaaaaaaaaa ruuuuuuuuuuu
av av av av av av av....
Bes mi sve tacno se ovi botovi Vucicevi potrovali od salame iz sendvica.
Onaj u Lazarevcu poludeo, krenuo da krsi i lomi, morali da ga privode, onaj sinoc pade ko sveca u sred emisije, ovaj nas lokalni mahnita i manijaci se morace i ovde modovi da reaguju i da ga stavljaju pod kljuc.
Il je salama il je majonez, udara salmonela na mozak, dokazano.
Са'ш доби'ш објашњењењњењењење....Il je salama il je majonez, udara salmonela na mozak, dokazano.
Ботулизам (лат. botulismus од лат. botulus - кобасица) је тровање изазвано ботулинским токсином (енгл. Botulinum toxin), који производи ботулинусов бацил (лат. Clostridium botulinum), који се развија без присуства кисеоника у кобасицама, конзервама и сувомеснатим производима. Отркио га је крајем XIX века у Генту Белгијанац Е. П. ван Ермангем.
Са'ш доби'ш објашњењењњењењење....
Ботулизам
![]()
Јбг, брате мораш да радиш на опћој наобразби...Bog te mazo, pa da li je ovo realno
Potpuno sam zaboravio da se trovanje salamom i kobasicama zove BOTulizam.
Uvek sam se pitao zasto bas tako a eto i odgovora.
Још један "Фекетић" сценарио..onaj sinoc pade ko sveca u sred emisije.
Ja ozbiljno sumnjam da nam Musliju planira i glumačku karijeru[emoji57]Још један "Фекетић" сценарио..
Režimske televizije ceo dan reklamiraju
![]()
Režimske televizije ceo dan reklamiraju
![]()
Cuti, jezik pregrizao i tastaturu pojeo.treba uracunati da je prethodne 4 godine broj ljudi koji je napustio srbiju oko 200 000. vecinom sposobni ljudi koji nisu za vucica. tako da je snaga vucica dodatno porasla. kako vreme prolazi vucic ce osvajati sve veci i veci procenat glasova. na ovima ce uzeti vise od 60 % .
treba uracunati da je prethodne 4 godine broj ljudi koji je napustio srbiju oko 200 000. vecinom sposobni ljudi koji nisu za vucica. tako da je snaga vucica dodatno porasla. kako vreme prolazi vucic ce osvajati sve veci i veci procenat glasova. na ovima ce uzeti vise od 60 % .
бар половину је он запослио преко странке, не бих на то рачунао...Колико је младих људи постало пунолетно у претходне 4 године?
Није баш 200000, али си ту у праву; но, они који су њихови, код куће, могу то да му узму за зло, па и да промене страну.treba uracunati da je prethodne 4 godine broj ljudi koji je napustio srbiju oko 200 000. vecinom sposobni ljudi koji nisu za vucica. tako da je snaga vucica dodatno porasla. kako vreme prolazi vucic ce osvajati sve veci i veci procenat glasova. na ovima ce uzeti vise od 60 % .
Колико је младих људи постало пунолетно у претходне 4 године?
Šta, da prdnešДа сам председнички кандидат, мој слоган би био:
Сад или никад!