Роло Томази
Elita
- Poruka
- 19.133
Скромно, каквих има...Знам где је![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Скромно, каквих има...Знам где је![]()
Чанак ти је Бели без шарма, духовитости и доброћудности.Canak ima problem sa organizacijom drzave. S jedne strane ocekuje i trazi da drzava funkcionise, a sa druge da se lokalno organizuje.
Pa onda ispada kada je neko drugi na vlasti vlast treba odrzavati lokalno, a kada bi on bio na vlasti onda bi bilo centralno.
Tacnije, njegov predsednicki program je kritika vlasti, sto znaci, znam da necu biti predsednik, ali mogu da kritikujem.
После таквих не остаје ништа.mi pozadinci odradjujemo posao za sebe,
a vama sta ostane."
Ух сузе ми кренуше...Najgora pomoc svakom kandidatu su podguzne muve koje imaju problem u svom resoru ili poslu.
A slabo ti ko kod nas državnički posao državnički i shvata. Uglavnom ti tu svi od šićarenja polaze. To mi je i bio jedan od većih problema u mom pohodu na kandidaturu. Da ubedim i neke koji bukavalno jedva preživljavaju da se nećemo baviti šićarenjem. Mislim, meni to ustvari ni ne treba, al njima rastu očiУх сузе ми кренуше...
Ко не уме да изабере сараднике, и треба да пукне. Вођење државе је озбиљан посао, и није за појединца, већ за тим.
.gif)

grdno su se prevarili nego narod namazan.... daj sta das 
juce i danas sns aktivisti delili su pakete gradjanima tj sigurnim glasovima...ceser,so,ulje,prasak,tunjevina,salama itd...
i oni misle ako su to podelili da ce ovo da glasaju za njihgrdno su se prevarili nego narod namazan.... daj sta das
![]()
delili su po mesnim zajednicama

Pa ne da smeta, nego i jednima i drugima[emoji57]Sad i Beli smeta?![]()
.gif)