Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
8fc196b7bad639e5afe9209e26cb2166.jpg

Penzioner koji je cekao da mu Vucic vrati penziju!

Sent from my MIX using Tapatalk

Dajte glas Belom jer samo tako ce ostali kandidati shvatiti da ovaj narod nije slep ni gluv, shvatice da ne verujemo u njihove lazi i koliko su nisko pali kad moze da ih prestigne neko cije je pojavljivinje samo parodija na celokupnu politicku scenu. Verujem da ovaj decko Luka Maksimovic nije ni malo naivan i glup, mozda nema iskustva u politici ali vodio bi Srbiju mnogo bolje od puno njegovih predhodnika.

Canak ima problem sa organizacijom drzave. S jedne strane ocekuje i trazi da drzava funkcionise, a sa druge da se lokalno organizuje.
Pa onda ispada kada je neko drugi na vlasti vlast treba odrzavati lokalno, a kada bi on bio na vlasti onda bi bilo centralno.
Tacnije, njegov predsednicki program je kritika vlasti, sto znaci, znam da necu biti predsednik, ali mogu da kritikujem.

Canak ima problem sa organizacijom drzave. S jedne strane ocekuje i trazi da drzava funkcionise, a sa druge da se lokalno organizuje.
Pa onda ispada kada je neko drugi na vlasti vlast treba odrzavati lokalno, a kada bi on bio na vlasti onda bi bilo centralno.
Tacnije, njegov predsednicki program je kritika vlasti, sto znaci, znam da necu biti predsednik, ali mogu da kritikujem.
Чанак ти је Бели без шарма, духовитости и доброћудности.
Тако опстаје већ две деценије, и њега не занима никакав проблем народа или државе, већ само место на вени овог народа.
Класичан политички паразит.

Najgora pomoc svakom kandidatu su podguzne muve koje imaju problem u svom resoru ili poslu.
Ух сузе ми кренуше...
Ко не уме да изабере сараднике, и треба да пукне. Вођење државе је озбиљан посао, и није за појединца, већ за тим.

Ух сузе ми кренуше...
Ко не уме да изабере сараднике, и треба да пукне. Вођење државе је озбиљан посао, и није за појединца, већ за тим.
A slabo ti ko kod nas državnički posao državnički i shvata. Uglavnom ti tu svi od šićarenja polaze. To mi je i bio jedan od većih problema u mom pohodu na kandidaturu. Da ubedim i neke koji bukavalno jedva preživljavaju da se nećemo baviti šićarenjem. Mislim, meni to ustvari ni ne treba, al njima rastu oči:roll:

...samo jako, i samo đonom...:zelenko3:

juce i danas sns aktivisti delili su pakete gradjanima tj sigurnim glasovima...ceser,so,ulje,prasak,tunjevina,salama itd...

i oni misle ako su to podelili da ce ovo da glasaju za njih :P grdno su se prevarili nego narod namazan.... daj sta das :lol:

Ali fora je sto moras da dodjes na odredjeni punkt,ili opstinu da bi pokupio to
tako da nece moci jedni druge da lazu kako nista nisu uzeli i da propagiraju nekog drugog ;)

I banda zna za caku.

Сад сам гледао снимак шта познате личности говоре о политичарима и на крају снимка Лаза Ристовски на митингу СНС-а каже за Вучића ће гласат и они демократски и радикално опредељени...

И онда ми сине да уз сву изборну математику никако да се сетим да ће ако буде другог круга, а Шешељ не буде у другом кругу, онда ће они коју су гласали за Шешеља у првом гласати за Вучића у другом.
Што значи да је цела прича о другом кругу сувишна :sad2:

Back