Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
Nevezano za tvoje izlaganje... Neyaboravite da oko 20% registrovanih biraca ne zivi u Srbiji a da je glasanje po ambasadma cista farsa jer veoma mali broj iseljenika moze da dodje do svog glasackog mesta negde u inostranstvu. Godinama ziveo u Juznoj Africi... da odem na glasanje u ambasadu u Pretoriji i da se vratim, brat bratu 200km i 3 sata oduzeta od vikenda. A i kosta.
Ја бих то, брате, укинуо.
Без увреде.
Ко је отишао из Србије да ради у другој земљи, да тамо привређује, плаћа порез и живи- какво право има да се пита како ће да се живи у земљи из које је отишао?:roll:
Потпуно бесмислено.
Мислим да веће право имају амбасадори и службеници страних фирми, а странци- свих земаља света, који живе и раде у Србији да гласају, него наши гастарбајтери.
Ко где живи, ту и да гласа; у неолибералном систему, који је анационалан- требало би да тако функционишу ствари. Јер, чак и за либерализам треба да постоје неки принципи...

Uzgred, Maksbet izbacio kvote...

2rfr3wl.jpg

Вучић -
Прангија + (дискутабилно)
Пиздерац -
Бели -
Бошко +
Радуле -
Поп, ко га ебе.
Чанак статистичка грешка
Шеки...не знадем.

Све у свему, на Вучића, Прангију, Јемреића, Белита Бошка и Крадула бих ставио парице.

- - - - - - - - - -

Без увреде.
Ко је отишао из Србије да ради у другој земљи, да тамо привређује, плаћа порез и живи- какво право има да се пита како ће да се живи у земљи из које је отишао?:roll:
Потпуно бесмислено.
Мислим да веће право имају амбасадори и службеници страних фирми, а странци- свих земаља света, који живе и раде у Србији да гласају, него наши гастарбајтери.
Ко где живи, ту и да гласа; у неолибералном систему, који је анационалан- требало би да тако функционишу ствари. Јер, чак и за либерализам треба да постоје неки принципи...

Па не можеш да укинеш људима који раде у амасади право да гласају.

А ако за њих већ организујеш гласање, шта фали да се неко ко је тренутно у иноземству пријави да уједно гласа на том истом месту, које се ионако отвара за службенике конзулата и амбасада?

Без увреде.
Потпуно бесмислено.

Па...да знаш и да јеси у праву.

Овде једи глогиње и бирај а не са гузицом 3000 км изван земље.

Вучић -
Прангија + (дискутабилно)
Пиздерац -
Бели -
Бошко +
Радуле -
Поп, ко га ебе.
Чанак статистичка грешка
Шеки...не знадем.

Све у свему, на Вучића, Прангију, Јемреића, Белита Бошка и Крадула бих ставио парице.

- - - - - - - - - -

Па не можеш да укинеш људима који раде у амасади право да гласају.

А ако за њих већ организујеш гласање, шта фали да се неко ко је тренутно у иноземству пријави да уједно гласа на том истом месту, које се ионако отвара за службенике конзулата и амбасада?
Они раде за Србију какав- такав посао (хммм:roll:), а за кога раде ти гастоси?
Више права има Скот да гласа у Србији, по мени (и то право уредно користи!:lol:) него "наши", који граде капитализам по САД, Швабији или Лондри; то је мој став.

- - - - - - - - - -

Па...да знаш и да јеси у праву.

Овде једи глогиње и бирај а не са гузицом 3000 км изван земље.
Већ на с је двојица; да правимо странку?:lol:

Наши држављани који нису одјавили пребивалште из Србије. ОНи су везани за Србију. Није то трећа генерација исељеника, већ они који се већ налазе у бирачком списку, али нису у СРбији тренутно.

Ако се налази у бирачком списку, има права да гласа, једнако као ти, Скат или ја. Ко буде обрисан, не мора да гласа.

Они раде за Србију какав- такав посао (хммм:roll:), а за кога раде ти гастоси?
Више права има Скот да гласа у Србији, по мени (и то право уредно користи!:lol:) него "наши", који граде капитализам по САД, Швабији или Лондри; то је мој став.

- - - - - - - - - -

Већ на с је двојица; да правимо странку?:lol:

Ма каква странка.... нека се тиме баве ботови, активисти и залуђеници свих боја и дресова.

Бели ОДБИО да узме лову.

Neverovatno koliko ima naivnih ljudi koji ne kapiraju Belog.
Ovo da nece da uzme lovu je ravno onome kada kaze da ce samo on krasti ali onda deliti.
On ismejava sistem, ukapirajte vec jednom. Ismejavanjem sistema on ce dobiti sve sto sistem daje: glasove, pare, promociju, popularnost,....
Svi vi koji ne kapirate Belog pokazujete nivo inteligencije ravan radikalno naprednima.

Наши држављани који нису одјавили пребивалште из Србије. ОНи су везани за Србију. Није то трећа генерација исељеника, већ они који се већ налазе у бирачком списку, али нису у СРбији тренутно.

Ако се налази у бирачком списку, има права да гласа, једнако као ти, Скат или ја. Ко буде обрисан, не мора да гласа.
Ок, нека дође у Србију, и нека гласа.
Што ја да плаћам ту зајебанцију, знаш ли ти колико кошта то њихово гласање тамо?:roll:
И ако га занима како ћемо ми овде да се организујемо- што је отишао тамо?
мени је то "седење на две столице"...

- - - - - - - - - -

Ovo da nece da uzme lovu je ravno onome kada kaze da ce samo on krasti ali onda deliti.
On ismejava sistem, ukapirajte vec jednom. Ismejavanjem sistema on ce dobiti sve sto sistem daje: glasove, pare, promociju, popularnost,....
Svi vi koji ne kapirate Belog pokazujete nivo inteligencije ravan radikalno naprednima.
Срећа те имамо тебе, да нама притупима објасниш...:roll:

Што ја да плаћам ту зајебанцију, знаш ли ти колико кошта то њихово гласање тамо?:roll:

- - - - - - - - - -

I ti si se prepoznao? :per:

Ne razumem samo one koji to vide kao nešto pozitivno...
Taj novac je tu da bi se svakom kandidatu obezbedila šansa da finansira svoju kampanju i predstavi svoj program ljudima a da ne mora da se zadužuje ili zavisi od tajkuna...
Al taj novac dobijaš samo uz "jemstvo"! Znači samo navodno, a što bi za njega bilo sigurno. Pošto on nije vadikal, a i posle treba da ga potroši na nešto što mu realno ni ne treba! Neće on po RTSu i Pinku moći da skupi glasače...

...samo jako, i samo do pobede:zelenko3:

- - - - - - - - - -

Ако се гласа у амбасадама и конзулатима не кошта ништа, јер ионако за запослене у амбасадама и конзулатима мора да се отвори бирачко место.

Nešto ja ne bi reko da ti situaciju kapiraš:roll:

Ko bre njemu može da dâ jemstvo za 270 iljada evara¡

A što bi truba i bila da on to može da pokrije. Odma bi mu stavili Soroša za vrat¡

Ne razumem samo one koji to vide kao nešto pozitivno...
Taj novac je tu da bi se svakom kandidatu obezbedila šansa da finansira svoju kampanju i predstavi svoj program ljudima a da ne mora da se zadužuje ili zavisi od tajkuna...

...а нама 240.000 евра оста у џепу....

ЈБГ.... шта да ти кажем.

Можда је боље да су сваком дали по 10 милки?

Nešto ja ne bi reko da ti situaciju kapiraš:roll:

Ko bre njemu može da dâ jemstvo za 270 iljada evara¡

A što bi truba i bila da on to može da pokrije. Odma bi mu stavili Soroša za vrat¡

Jesu li fizicari tvog nivoa izucavali matematiku?
Uslov za te pare jeste osvojenih 1% glasova. Agencije i kladionice daju Belom od 5-15%. Sta je problem da se uzmu pare?
Nista i uzece ih on. Ovo sto radi jeste podsmevanje sistemu ali ne i odricanje od sistema.
Pokusaj da ukapiras Belog ili je on preveliki genijalac za tebe?

Back