Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
Kakve su prognoze na kladionici?

Jesu li izasle kvote?

izasle su kvote u dve kladionice (Mocart i Meridijan). Lepa prilika da se zarade pare posto su kvote proizvod Vucicevih "istrazivanja".
Ja sam jednu vec naplatio (Vucic kandidat SNS kvota 2.2) a sada sam uplatio na Boska kvota 1.85 da ce imati vise od 2,75% u Mocartu (u Meridijanu je 3.80% granica) ;)

i sada sam uplatio na Boska kvota 1.85 da ce imati vise od 2,75% u Mocartu (u Meridijanu je 3.80% granica) ;)
То ти је сигурица.
Не верујем да ће Бошко бити ниже од 3%, у овој конкуренцији. Реално, он је уз Поповића једини патриотски кандидат, јер Шешељ много мути са Вучићем.

izasle su kvote u dve kladionice (Mocart i Meridijan). Lepa prilika da se zarade pare posto su kvote proizvod Vucicevih "istrazivanja".
Ja sam jednu vec naplatio (Vucic kandidat SNS kvota 2.2) a sada sam uplatio na Boska kvota 1.85 da ce imati vise od 2,75% u Mocartu (u Meridijanu je 3.80% granica) ;)

Навијачке прогнозе не могу се разматрају озбиљно :D

То ти је сигурица.
Не верујем да ће Бошко бити ниже од 3%, у овој конкуренцији. Реално, он је уз Поповића једини патриотски кандидат, јер Шешељ много мути са Вучићем.

Pazi kada je moja zena, koja nema pojma o kvotama, kada sam joj pojasnio sta znaci odmah odlucila da uplati 10.000 dinara. :per:

- - - - - - - - - -

Навијачке прогнозе не могу се разматрају озбиљно :D

Ko je ovde navijac? Ja ili kladionica?

Pazi kada je moja zena, koja nema pojma o kvotama, kada sam joj pojasnio sta znaci odmah odlucila da uplati 10.000 dinara. :per:

[
Са оним потписаним папиром што је дао Ковачевићли на РТС-у добио је бае 1%, а има својих бар 2%- математика је јасна, црва није ни било!:lol:
3% добија свакако.

Са оним потписаним папиром што је дао Ковачевићли на РТС-у добио је бае 1%, а има својих бар 2%- математика је јасна, црва није ни било!:lol:
3% добија свакако.

3% од колико изашлих?
Мислим да знаш да Бели невиђено диже излазност као и Којо,Сергеј
и многи друге јавне личности који се до ових избора никада нису експонирали,ни на једним претходним изборима.

3% од колико изашлих?
и многи друге јавне личности који се до ових избора никада нису експонирали,ни на једним претходним изборима.

Без обзира на број изашлих.
Мислим да не може више од 5%, али ни мање од 3%...

То ти је сигурица.
Izgleda da ti baš i ne znaš šta je patriotsko¡

Ti misliš što neko nešto truća, da je to istina:zblesav:

...samo jako, i samo do pobede:zelenko3:

Vučić - 44 - 46%

Janković - 15 - 16%

Jeremić - 12 - 13%

Šešelj - do 7/8%

Beli - do 5%

Obradović - 3 - 4%

Radulović - 2 - 3%

Čanak - 1,5 - 2%

Parović - osvaja 63%, pemašuje se stoprocentna zbirna logika, i Parović postaje suvereni vladar u narednih deset godina, gde na kraju drugog mandata odlučuje da se proglasi za doživotnog predsednika Republike Srbije.

Poslednja izmena:
Uzgred, Maksbet izbacio kvote...

2rfr3wl.jpg

3% од колико изашлих?
Бели ће покупити бојкоташе и разочаране, који увек излазе на изборе, и гласају за аутсајдере; Којо и Сергеј су замена за претходне замлате које су помислиле да некога занима њихово "мишљење".
Проценат излазности више зависи од тога какви ће бити метеоролошки услови него од тога ко је кога подржао.
чини ми се да ће излазност бити између 55и 60%, дакле просечна.

Бели ће покупити бојкоташе и разочаране, који увек излазе на изборе, и гласају за аутсајдере; Којо и Сергеј су замена за претходне замлате које су помислиле да некога занима њихово "мишљење".
Проценат излазности више зависи од тога какви ће бити метеоролошки услови него од тога ко је кога подржао.
чини ми се да ће излазност бити између 55и 60%, дакле просечна.

Nevezano za tvoje izlaganje... Neyaboravite da oko 20% registrovanih biraca ne zivi u Srbiji a da je glasanje po ambasadma cista farsa jer veoma mali broj iseljenika moze da dodje do svog glasackog mesta negde u inostranstvu. Godinama ziveo u Juznoj Africi... da odem na glasanje u ambasadu u Pretoriji i da se vratim, brat bratu 200km i 3 sata oduzeta od vikenda. A i kosta.

Back