Председнички избори 02.04.2017. године!

Kako biste glasali?

• Saša Janković

glasova: 20 12,5%
  • Vuk Jeremić

glasova: 22 13,8%
  • Miroslav Parović

glasova: 6 3,8%
  • Saša Radulović

glasova: 10 6,3%
  • Ljubiša Preletačević Beli

glasova: 33 20,6%
  • Aleksandar Vučić

glasova: 23 14,4%
  • Boško Obradović

glasova: 12 7,5%
  • Vojislav Šešelj

glasova: 4 2,5%
  • Aleksandar Popović

glasova: 1 0,6%
  • Milan Stamatović

glasova: 2 1,3%
  • Nenad Čanak

glasova: 4 2,5%
  • Beli listić

glasova: 0 0,0%
  • Bojkot

glasova: 5 3,1%
  • -

glasova: 8 5,0%
  • --

glasova: 10 6,3%

• Ukupno glasova
    160
  • Anketa je zatvorena .
Do tih vasih ljoticevskih glava nikako ne moze da dopre da radikali ne zele da menjaju Vucica DOS-ovcima, mi se borimo za Srbiju kakva mislimo da treba da bude, a ne za Srbiju Borke Pavicevic i Borisa Tadica
Значи, оно, прича за тоталне ретардиране дегене, који немају ни грам мозга, да Горан Весић, Синиша Мали, Зорана Михајловић, Кори Удовички, Јелена Триван, нису ДОС и да се боре против "старог ДОС-а", слуге Тонија Блера, Била Клинтона, Герхарда Шредера, на челу са највећим НАТО слугама Вучићем и Шешељем, то чак није глупо, то је болесно и за хоспитализацију.

- - - - - - - - - -

Да се подсетимо, ко је "против НАТО-а и старог ДОС-а". Ваљда се извинио Клинтону због Милице Ракић.

Gledam nešto ove Jeremićeve govore, i ne mogu se oteti utisku koliko lik nema harizme, i koliko je zapravo anitpatičan. Ima taj kenjkavi, Sponge Bob habitus, a govori su mu takvi da bi mu i Šešelj pozavideo. Dosta ljigavan lik u pojavnosti.
Prijatelj od ćala je išao sa njim u školu, i imao je samo dve reči za njega - prepotentni neznalica. Ne znam koliko bi se ovo podudaralo sa mojim sudom da znam Vuka kojim slučajem, ali da je antipatikus, jeste.
Previše je tu proračunatosti šta i kako reći, suviše osmišljenog nastupa, a nekako pekmezasta faca, mali promućurni "štreberkasti" kenjkavac. Ne bih voleo da posle onog skaradnog Vučića dođe neko ko na jedan način i podseća na njega.

Poslednja izmena:
dos.jpg

Ko bi rekao da ce Srbija da potone u takvu septicku 2012. godine

Pa i nije bilo teško za predvideti, obzirom da znamo ko je došao na vlast 2012. Mislim, nisu nam to nepoznata lica, znamo šta su radili, šta su govorili, kakve su im kvalifikacije, i kakav se kadar gradio oko njih. SNS nije stranka, to je amalgam svega i sačega. Bosanski lonac. Tu nema ideologije, jasno istaknutog političkog programa, čvrstih uverenja i konzistentne prošlosti...To je jedan sitni interesni hibrid, jedna amorfna masa koja se poput ljigavca širi, a osnove nema. Sastavljena od ex radikala, i mahom istih onih DOS-ovaca kojek oriste kao kontra napad na opozicione kandidate (G-17, DS, NS i slični), ne bi li prikirli sopstveno blato. Jrdan užas od ljudi, nestručnjaka i oportunista. Imamo i ekstremne desničare i marksiste u SNS probranoj kliki, onih koji kliču Vučiću. To je poseban šljam, nakot nesposobnjakovića koji će kolko sutra, prvom prilikom, kako se promeni konstelacija snaga, postati član neke druge vladajuće ili jake partije.

Besni kučići, hijene, strvinari, neopevane lažovčine. Kako da sa takvim ljudima zaobiđeš vesti i trenutno stanje - ucenjivanje građana i zaposlenih, kopromisni kriminalni dilovi, prodavanje svega i svačega, izdaja zemlje, laži i spinovi, jeftine manipulacije, nasilje, nametanje jednoumlja, cenzur, cenzura, cenzura, obezvređivanje pravosuđa, obrazovanja, zdravstva, policije...toliko podlosti i bezobraznog ophođenja. Pa ono, katastrofa.

Back