Gryphon
Domaćin
- Poruka
- 3.800
ma lepo se oblaci, ali ima jedni manu voli kiltove.hanibaI77:eeee grifone reci mi kako se oblaci taj tvoj drug kad izadje u grad?
pa ih nosi i zimi i leti.
pazi dobar je on, ne iskvaren samo ne voli perverzije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma lepo se oblaci, ali ima jedni manu voli kiltove.hanibaI77:eeee grifone reci mi kako se oblaci taj tvoj drug kad izadje u grad?

Tccc !!! Ubi ga ova PREJAKA tehnologija, sada kopira, pastuje, sastavlja, citira, pravi kompilacije, dodatke a kada mu RIKNE HARD, onda će, rukom, napisati : " Zašto je ovo sve meni trebalo ?!? :shock: " !!!Vragolasta Amfibija:ma ok ona bar kad postuje ona odgovri i gde je spominjana i gde nije...napuni 2-3 strane pa je nema...a ovaj sporadicno !!
haha
nemoa ga ovde ali sam sigurna da sve cita i kida se sto ne moz odma iz rukava da smisli jedan generalni jedinstvenoi odgovor kojim ce da nas pokopa zauvek :-D
e pa jbg!koje perverzije tacnije?Gryphon:ma lepo se oblaci, ali ima jedni manu voli kiltove.
pa ih nosi i zimi i leti.
pazi dobar je on, ne iskvaren samo ne voli perverzije.

nego krvoloce hoces i ti u kladionicu?krvolok:Tccc !!! Ubi ga ova PREJAKA tehnologija, sada kopira, pastuje, sastavlja, citira, pravi kompilacije, dodatke a kada mu RIKNE HARD, onda će, rukom, napisati : " Zašto je ovo sve meni trebalo ?!? :shock: " !!!![]()

Pa nije ti on bas za te nove zapadne talase u seksu.hanibaI77:e pa jbg!koje perverzije tacnije?
a kilt o jezus nadam se da ima bar dobre noge![]()
e a si vido onu temu na najnebuloze..haha....koliko mu je vremena trebalo da to skupi !!krvolok:Tccc !!! Ubi ga ova PREJAKA tehnologija, sada kopira, pastuje, sastavlja, citira, pravi kompilacije, dodatke a kada mu RIKNE HARD, onda će, rukom, napisati : " Zašto je ovo sve meni trebalo ?!? :shock: " !!!![]()
Pa ja ne brijem noge.Gryphon:Pa ja bar ne pokusavam sa svima, a i ne brijem noge![]()
Sledeci put kad izgubis ormu javi se, a mozes i na PP posto ti to bolje ide![]()
![]()
![]()

aha znaci krpu na glavu i to...?lepota poroka?Gryphon:Pa nije ti on bas za te nove zapadne talase u seksu.
Vise voli onako kao "homobalkanikus" ako me razumes.
Ma ima super noge, to mu je ponos.
E sine idi setaj tu golu kytu negde drugde.Nudista:Sve bih vas ja pod kljuc.Niko pri sebi.
ahahaha stvarno jbt ako tako sprema i svoje carapice onda svaka castVragolasta Amfibija:e a si vido onu temu na najnebuloze..haha....koliko mu je vremena trebalo da to skupi !!
svaka cast na pedantnosti i strpljenju..
sad je on tzar a mi mu se podsmevamo...mi smo opak tim :-D
Ne kontam to sa diplomom... Kakve je veze imala diploma na sve to...Kaa:Dedukcija je logicka operacija kojom zahvaljujuci pojedinacnom uzorku donosis zakljucke o opstim stvarima.Drugim recima bio,probo, vol`o je( bez obzira na nepopravljivo lose pushenje i pre i posle diplome) al` posle diplome ono sto sam vol`o kod nje nestade i zavrsismo mi.Ti mi sad reci da generalizujem stvari a ja cisto cenim da sam logican.
pazi da ne bankrotirasPetar_Pan:Pa ja ne brijem noge.
Kako li su tvoje dlakave ako mislis da su ove obrijane... ko u medveda...
Ma ja rekoh da cu ti baciti krajcaru da proceprkas po djubristu a ti se sad nalozio pa oces svaki dan...
Polako bice dana... skupljam 50 parke za tebe... kad vec one kamiondjije sto ti ne daju ni da se potpises ne daju...![]()
Da i tako jednom dosao meni neki lik sa otprilike 3 puta manjom platom i 5 puta manjom vrednosti u nekretninama i poceo da mi prica o 160 dinara...krvolok:Hanibalka, NE PRETERUJ !!! Bilo je 4.160 a ne 4.180, o tome kelneri u tom objektu i dan - danas pričaju !!!![]()

Gryphon:E sine idi setaj tu golu kytu negde drugde.
Ako obrijes noge mozda razmislimo o ukljucenju.
ops: Iz koje si Ti price ? Da nisi CRNAC ?
ops:
Jeste ima ruke, mislim daje otvorenih ruku.hanibaI77:aha znaci krpu na glavu i to...?lepota poroka?
dobro bar je l otvorene ruke?
Ni Ns-adjanke ni BG-djanke nemogu toliko da se zgade coveku kao fine kulturne "doktorke"... sa juga srbije...Vragolasta Amfibija:pitam se nesto...nema mu onih njegovih novosadjanki...ja mislim da se jos oporavljaju od proliva koji ti se od njega javi...nego hani...da bezimo mi odavde? :-D ja volim svoju guzu
pa gde ces na perinoj temi da se uzbudjavas?Vragolasta Amfibija:jao hani nemoj da palacas jezikom...budis u meni bludne misli prema tebi :-D

A sta volis crnce pa si se ponadao.Nudista:ops: Iz koje si Ti price ? Da nisi CRNAC ?
ops:
Ruzan je onaj koji koristi multinikove... Takodje je i jadan a bogami i nema mooda sam da kaze sta ima... :razz: Krvolocan ti je post... samo da se zna...veKsla:koji si ti bolid.tebe bih banovao doživotno.
p.s.
od silnih predrasuda uspeš li nekada i da hebeš?
pričaš o lepoti-ti si ružan iznutra i to se vidi u svakoj tvojoj temi. :razz:
:razz:4-5 hiljade?e jbg morao bi malo da se otvori vise posto nema drugih kvaliteta.ovako je ugasio foreverGryphon:Jeste ima ruke, mislim daje otvorenih ruku.
AAAAA ti mislila da nije Pirocanac.
Pa sad ne voli da trosi mnogo, ali do 4-5 hiljada moze da prodje.
Samo ima malo kraci ugao gledanja, nosi nesto na ocima.