Predrasude

tipujem na Gazdu u isto toliko :-D ali nakon stoce da da zavrsnu rec :mrgreen:
uzgred eno ga krije se na temi o starijim zenama...hahaha...razradjuje sa Kaa plan napada :-D

Vragolasta Amfibija:
ma ok ona bar kad postuje ona odgovri i gde je spominjana i gde nije...napuni 2-3 strane pa je nema...a ovaj sporadicno !!

haha

nemoa ga ovde ali sam sigurna da sve cita i kida se sto ne moz odma iz rukava da smisli jedan generalni jedinstvenoi odgovor kojim ce da nas pokopa zauvek :-D
Tccc !!! Ubi ga ova PREJAKA tehnologija, sada kopira, pastuje, sastavlja, citira, pravi kompilacije, dodatke a kada mu RIKNE HARD, onda će, rukom, napisati : " Zašto je ovo sve meni trebalo ?!? :shock: " !!! :lol:

krvolok:
Tccc !!! Ubi ga ova PREJAKA tehnologija, sada kopira, pastuje, sastavlja, citira, pravi kompilacije, dodatke a kada mu RIKNE HARD, onda će, rukom, napisati : " Zašto je ovo sve meni trebalo ?!? :shock: " !!! :lol:
nego krvoloce hoces i ti u kladionicu? :lol:

krvolok:
e a si vido onu temu na najnebuloze..haha....koliko mu je vremena trebalo da to skupi !!
svaka cast na pedantnosti i strpljenju..
sad je on tzar a mi mu se podsmevamo...mi smo opak tim :-D

Gryphon:
Pa ja bar ne pokusavam sa svima, a i ne brijem noge :lol:
Sledeci put kad izgubis ormu javi se, a mozes i na PP posto ti to bolje ide :lol: :lol: :lol:
Pa ja ne brijem noge. :lol:
Kako li su tvoje dlakave ako mislis da su ove obrijane... ko u medveda... :lol:
Ma ja rekoh da cu ti baciti krajcaru da proceprkas po djubristu a ti se sad nalozio pa oces svaki dan... :lol:
Polako bice dana... skupljam 50 parke za tebe... kad vec one kamiondjije sto ti ne daju ni da se potpises ne daju... :lol:

Vragolasta Amfibija:
e a si vido onu temu na najnebuloze..haha....koliko mu je vremena trebalo da to skupi !!
svaka cast na pedantnosti i strpljenju..
sad je on tzar a mi mu se podsmevamo...mi smo opak tim :-D
ahahaha stvarno jbt ako tako sprema i svoje carapice onda svaka cast

Kaa:
Dedukcija je logicka operacija kojom zahvaljujuci pojedinacnom uzorku donosis zakljucke o opstim stvarima.Drugim recima bio,probo, vol`o je( bez obzira na nepopravljivo lose pushenje i pre i posle diplome) al` posle diplome ono sto sam vol`o kod nje nestade i zavrsismo mi.Ti mi sad reci da generalizujem stvari a ja cisto cenim da sam logican.
Ne kontam to sa diplomom... Kakve je veze imala diploma na sve to...

Petar_Pan:
Pa ja ne brijem noge. :lol:
Kako li su tvoje dlakave ako mislis da su ove obrijane... ko u medveda... :lol:
Ma ja rekoh da cu ti baciti krajcaru da proceprkas po djubristu a ti se sad nalozio pa oces svaki dan... :lol:
Polako bice dana... skupljam 50 parke za tebe... kad vec one kamiondjije sto ti ne daju ni da se potpises ne daju... :lol:
pazi da ne bankrotiras
a025.gif

hanibaI77:
aha znaci krpu na glavu i to...?lepota poroka?
dobro bar je l otvorene ruke?
Jeste ima ruke, mislim daje otvorenih ruku.
AAAAA ti mislila da nije Pirocanac.
Pa sad ne voli da trosi mnogo, ali do 4-5 hiljada moze da prodje.
Samo ima malo kraci ugao gledanja, nosi nesto na ocima.

Vragolasta Amfibija:
pitam se nesto...nema mu onih njegovih novosadjanki...ja mislim da se jos oporavljaju od proliva koji ti se od njega javi...nego hani...da bezimo mi odavde? :-D ja volim svoju guzu
Ni Ns-adjanke ni BG-djanke nemogu toliko da se zgade coveku kao fine kulturne "doktorke"... sa juga srbije...

veKsla:
koji si ti bolid.tebe bih banovao doživotno.
p.s.
od silnih predrasuda uspeš li nekada i da hebeš?
pričaš o lepoti-ti si ružan iznutra i to se vidi u svakoj tvojoj temi. :razz:
Ruzan je onaj koji koristi multinikove... Takodje je i jadan a bogami i nema mooda sam da kaze sta ima... :razz: Krvolocan ti je post... samo da se zna... :lol: :razz:

Gryphon:
Jeste ima ruke, mislim daje otvorenih ruku.
AAAAA ti mislila da nije Pirocanac.
Pa sad ne voli da trosi mnogo, ali do 4-5 hiljada moze da prodje.
Samo ima malo kraci ugao gledanja, nosi nesto na ocima.
4-5 hiljade?e jbg morao bi malo da se otvori vise posto nema drugih kvaliteta.ovako je ugasio forever
a sta to nosi na ocima?:lol:

Back