Predrasude

pitam se nesto...nema mu onih njegovih novosadjanki...ja mislim da se jos oporavljaju od proliva koji ti se od njega javi...nego hani...da bezimo mi odavde? :-D ja volim svoju guzu

koji si ti bolid.tebe bih banovao doživotno.
p.s.
od silnih predrasuda uspeš li nekada i da hebeš?
pričaš o lepoti-ti si ružan iznutra i to se vidi u svakoj tvojoj temi. :razz:

,,,NAPADATE coveka sa predrasudama i to na njegovoj temi.MODEEEEEEEEEEERAAAAAAAAAATOOOOOOOOOOOOOOOOOORI,,,
Petar Pan ne daj se .Guraj samo napred-nazad jedino je to ispravno,a one moraju da trpe.
Sve bi ja njih u vojsku na prevaspitanje.

krvolok:
Pa, el nije ??? :shock: Ko još na ovome svetu, sem NJEGA, ima snage, vremena, volje i ŽIVACA da ti stručno elaborira i pihološki profiliše i napisanu psovku zbog zacepljene ZANOKTICE, i sl. ??? :lol:
mislim da bismo napravili pare samo da sakupimo njegove bisere u neku knjigu!

Vragolasta Amfibija:
i ja volim tvoje sike...:-D
zelela bih da nas pera snima mobom dok se vatamo pa da posle gleda i gadi se :-D
aaaaa koja perverzija
c040.gif

ali najsladji mi je jer uvak ama bas UVEK mora da odgovori...mislim da ne postoji ne jedan post gde se on pominje a da oon nije stavio repliku...obicno je to neka glupost,naravno...ali MORA nesto da kaze inace ce da crkne :-D

Vragolasta Amfibija:
ali najsladji mi je jer uvak ama bas UVEK mora da odgovori...mislim da ne postoji ne jedan post gde se on pominje a da oon nije stavio repliku...obicno je to neka glupost,naravno...ali MORA nesto da kaze inace ce da crkne :-D
nda,kad se osecas nistavno i da te niko ne primecuje samo stavi u post "pera" i vec ce te neko primetiti
a sto je najbolje:on se uopste ne zove petar!!!

Vragolasta Amfibija:
... a ne k'o Jagodica, 'OĆE - NEĆE, 'OĆE - NEĆE ... :lol:

hanibaI77:
nda,kad se osecas nistavno i da te niko ne primecuje samo stavi u post "pera" i vec ce te neko primetiti
a sto je najbolje:on se uopste ne zove petar!!!
da bre !!!
ja zaboravila !!!
hahha...kakav mozak
zdravo hani..ja se zovem Marija a ti?

ma ok ona bar kad postuje ona odgovri i gde je spominjana i gde nije...napuni 2-3 strane pa je nema...a ovaj sporadicno !!

haha

nemoa ga ovde ali sam sigurna da sve cita i kida se sto ne moz odma iz rukava da smisli jedan generalni jedinstvenoi odgovor kojim ce da nas pokopa zauvek :-D

Vragolasta Amfibija:
ma ok ona bar kad postuje ona odgovri i gde je spominjana i gde nije...napuni 2-3 strane pa je nema...a ovaj sporadicno !!

haha

nemoa ga ovde ali sam sigurna da sve cita i kida se sto ne moz odma iz rukava da smisli jedan generalni jedinstvenoi odgovor kojim ce da nas pokopa zauvek :-D
sad telekom novi sad pravi pare:pera zove upomoc drugare i familiju da mu kazu kako da se vadi:lol: a mi smo pravi lesinari i necemo se smiriti dok ne dodje blondi.
eeee drustvo moze kladionica ko ce da zakljuca temu?
ja kazem blondi ulazem 4160 din

Back