H
hanibaI77
Gost
naravno pero,rekoh li ja da ulazis polako u udzbenikePetar_Pan:Tacno da moji postovi mogu mnogima da posluze za uzor i obrazovanje. 8-)
ocu reci:boro
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno pero,rekoh li ja da ulazis polako u udzbenikePetar_Pan:Tacno da moji postovi mogu mnogima da posluze za uzor i obrazovanje. 8-)
pa sto ne kazes za tog Boru...mislim da ga i ja znam :-DGryphon:ma kakva perverzija, izgubio ormu pa mu to kazna.
Inace mi je nesto govorio da se mozda znate
pa me zamolio da tebe kontaktiram
njegovo ime je Bora, valjda tako nisam siguran.
Hehe kakva inteligencija... on joj se ne svidja ali njegov multinick koji joj je dao kompliment joj se svidja...hanibaI77:pa nek uci od teb,cini mi se da ti bolje ide nego njemu :-)
Izuzetno promuCurno... 
e borice molim te ne pametujPetar_Pan:Hehe kakva inteligencija... on joj se ne svidja ali njegov multinick koji joj je dao kompliment joj se svidja...Izuzetno promuCurno...
![]()
Jeste,jeste,a jos imaju i lekovito dejstvo.Svaki put kad imam opstipaciju,ja procitam par tvojih postova i problema vise nemaPetar_Pan:Tacno da moji postovi mogu mnogima da posluze za uzor i obrazovanje. 8-)
krvolok:Ne bih da preijudiciram i da navodim čoveka na ideje štetne po mentalnu higijenu, ali : MOŽDA SMO MI SVI JEDAN GIGANTSKI, MUTIRANI MULTI -- NICK ??? :shock:
O ovome vredi razmisliti STUDIOZNO, upotrebom KOMPARATIVNE METODE i ANALIZE, u retkim časovima dokolice !!!
strucni naziv je PURGATIVNO DEJSTVO :-Ddisko_limun:Jeste,jeste,a jos imaju i lekovito dejstvo.Svaki put kad imam opstipaciju,ja procitam par tvojih postova i problema vise nema![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha pero tj boro mozemo i u apoteke da te uvedemodisko_limun:Jeste,jeste,a jos imaju i lekovito dejstvo.Svaki put kad imam opstipaciju,ja procitam par tvojih postova i problema vise nema![]()
![]()
![]()
![]()

Pa nisam ja bas toliko genijalan koliko ti mislis... al hvala u svakom slucaju... :wink:Vragolasta Amfibija:nemoa ga ovde ali sam sigurna da sve cita i kida se sto ne moz odma iz rukava da smisli jedan generalni jedinstvenoi odgovor kojim ce da nas pokopa zauvek :-D
A otkud ga vi znate.Vragolasta Amfibija:pa sto ne kazes za tog Boru...mislim da ga i ja znam :-D
mnogo shmeshan
mozda je pacijentGryphon:A otkud ga vi znate.
On mi je rekao da svraca ovde ali mi nije rekao njegov nick.
Samo me zamolio da mu nadjem nesto ovde posto je on pokusao
sa svima i dobio je nogu(kopito na njegovom jeziku).

Pera uvek koristi samo jedan nick... i nikakva mu pomoc nije potrebna... cak ni protiv vas 4... :razz: :wink:hanibaI77:sad telekom novi sad pravi pareera zove upomoc drugare i familiju da mu kazu kako da se vadi
a mi smo pravi lesinari i necemo se smiriti dok ne dodje blondi.
eeee drustvo moze kladionica ko ce da zakljuca temu?
ja kazem blondi ulazem 4160 din
A koliko puta imam PRAVO da POGAĐAM ???Vragolasta Amfibija:
zdravo ja sam amfibija i imam predrasude da muskarci sa malim djokom koji zato nikad nisu hebali su sada najin ovde na forumu.A vi ste svi nevaspitani. pogodi ko sam ja :-D
hehe kazes jedan nik macanens2005?je l smes da pitas javno moda da potvrdi da macan nisi ti?Petar_Pan:Pera uvek koristi samo jedan nick... i nikakva mu pomoc nije potrebna... cak ni protiv vas 4... :razz: :wink:
Ma godine frustracije ostavile tragove... najvise u mozgu...Nudista:Predrasude prema PETRU PANU,,,WHY? Bombardovanje Srbije ostavilo traga na vama ?

To sam i ja skontao sada.hanibaI77:mozda je pacijent![]()

Nezrele a prezrele...Nudista:Tema je dobra.Sta vam je baba devojke ?

Gryphon:To sam i ja skontao sada.
Ali nema para da plati doktore.
treba mu za seno![]()
kriza uprkos njegovoj visokoj plati