Predrasude

hanibaI77:
4-5 hiljade?e jbg morao bi malo da se otvori vise posto nema drugih kvaliteta.ovako je ugasio forever
a sta to nosi na ocima?:lol:
Neke kozice sa strane, to mu ostalo u nasledje da ne gleda previse okolo.
Ma otvorit ce se on, pod pritiskom sve oce.
E nisam ti samo napomenuo da depilira noge.
Sa tim je hteo da se priblizi malo evropi.

Petar_Pan:
:shock: Crvicu... ti to mene kao zezas nesto...
Jel znas ti kako se muva zeza?
Uhvatis muvu u casu... stavis je na sto...
Iskenjas se pored case i onda to jedes...
I muva to gleda a ti jedes i tako je zezas... :wink:
Morao sam da priložim i ja nešto, pa ako baš ne uđe u Petrov best - seler, neka barem osvane kao : BELEŠKE O PISCU, mis' ako se svi slažu ??? :shock:

Gryphon:
Neke kozice sa strane, to mu ostalo u nasledje da ne gleda previse okolo.
Ma otvorit ce se on, pod pritiskom sve oce.
E nisam ti samo napomenuo da depilira noge.
Sa tim je hteo da se priblizi malo evropi.
oooo?kozice kazes?to mi vuce na neku perverziju...zoo :lol:

krvolok:
I treba !!! Čemu još i ismevati čoveka koji je od ove zezalice napravio ŽIVOTNI STIL i SMISAO ?!? :shock:
Mozda zato sto neko nema cime sebe uzdignuti... nikakav argument osim "bezosecajnosti" :lol:... pa onda misli da ce postici nesto u spustanju drugog?
Sto bi se neko trudio da spusti nekog od koga se ne oseca ugrozenim. Vidis zato ja tebe nikad nisam prvi spustao jer ja znam da si 3 klase ispod mene.... po bilo kom pitanju... :razz:

Vragolasta Amfibija:
pa to me i plasi...znaci toliko sam zagorela da bih se pohebala CHAK i sa njim...naravno zmuretji..:-D
e zeno onda su poslednja vremena dosla.nemoj slucajno da otvoris oci bice pogubno
ps sad ce pera da objasnjava kako on nikad ne bi s tobom pa da si i jedina na svetu

@krvoloche CARE
c008.gif
c045.gif

pazi ga pocheo da odgovara...hahah..preshao u AKCIJU...

pera in eksn :-D

sad ce da naidje na onaj post gde kazeim kako je zavistan od odgovaranja pa ce da se postidi :-D

Psihologue:
Kolektivno ubijanje PETRA u pojam...Nije decko kriv shto ima predrasude, voli zene i tako to..
Hehe, e dobro si rekao... sad sto se neko ne bi mogao bas okarakterisati kao zena... :lol: Jer za mene je zena uzviseno bice, kulturno, lepo, inteligentno i prijatno. One koje to nisu... pa welll... mozda da probaju da budu lezbejke... :lol:

hanibaI77:
e zeno onda su poslednja vremena dosla.nemoj slucajno da otvoris oci bice pogubno
ps sad ce pera da objasnjava kako on nikad ne bi s tobom pa da si i jedina na svetu
ma znas...sumnjam ja u njegovu potajnu zaljubljenost u nas dve...ali onu devijantnu ...pali se na nashe nikove !!!
kad ih vidi..digne mu se :-D
evo ti pero : amfibija.hanibal.amfibija,hanibal...

jel si pri kraju?
:-D

Vragolasta Amfibija:
ma znas...sumnjam ja u njegovu potajnu zaljubljenost u nas dve...ali onu devijantnu ...pali se na nashe nikove !!!
kad ih vidi..digne mu se :-D
evo ti pero : amfibija.hanibal.amfibija,hanibal...

jel si pri kraju?
:-D
jao sad kapiram zasto pera kaze da ima fleke po ekranu

Nudista:
,,,NAPADATE coveka sa predrasudama i to na njegovoj temi.MODEEEEEEEEEEERAAAAAAAAAATOOOOOOOOOOOOOOOOOORI,,,
Petar Pan ne daj se .Guraj samo napred-nazad jedino je to ispravno,a one moraju da trpe.
Sve bi ja njih u vojsku na prevaspitanje.
Ladno bi ja ove 2 prepustio bilo kome da ih guraju....
Al ebi ga nece ih niko... :lol:

Gryphon:
ma kakva perverzija, izgubio ormu pa mu to kazna.
Inace mi je nesto govorio da se mozda znate
pa me zamolio da tebe kontaktiram
njegovo ime je Bora, valjda tako nisam siguran.
hej boro lepi boro :lol:
hmmm nisam sigurna,ne druzim se ja sa takvima :lol:
eee super sad imamo i pesmu

Vragolasta Amfibija:
pazi ga pocheo da odgovara...hahah..preshao u AKCIJU...

pera in eksn :D

sad ce da naidje na onaj post gde kazeim kako je zavistan od odgovaranja pa ce da se postidi :D
Ne bih da preijudiciram i da navodim čoveka na ideje štetne po mentalnu higijenu, ali : MOŽDA SMO MI SVI JEDAN GIGANTSKI, MUTIRANI MULTI -- NICK ??? :shock:
O ovome vredi razmisliti STUDIOZNO, upotrebom KOMPARATIVNE METODE i ANALIZE, u retkim časovima dokolice !!!

Back