Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
E a Pera to bas i ne bi hteo.... Perino vreme nije bas toliko bezvredno...Vragolasta Amfibija:i ja volim tvoje sike...:-D
zelela bih da nas pera snima mobom dok se vatamo pa da posle gleda i gadi se :-D
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E a Pera to bas i ne bi hteo.... Perino vreme nije bas toliko bezvredno...Vragolasta Amfibija:i ja volim tvoje sike...:-D
zelela bih da nas pera snima mobom dok se vatamo pa da posle gleda i gadi se :-D
Neke kozice sa strane, to mu ostalo u nasledje da ne gleda previse okolo.hanibaI77:4-5 hiljade?e jbg morao bi malo da se otvori vise posto nema drugih kvaliteta.ovako je ugasio forever
a sta to nosi na ocima?![]()
pa to me i plasi...znaci toliko sam zagorela da bih se pohebala CHAK i sa njim...naravno zmuretji..:-DhanibaI77:pa gde ces na perinoj temi da se uzbudjavas?![]()
Ne ja nisam pedofil... a svakako da nisam ni nekrofil a ni babofil... :razz:Vragolasta Amfibija:heheh..zamisljam ga kako neku klinkku iz komshiluka tera da se penje na drvo da mu dohvati zmaja :-D
perverzno...pera pedofil :-D
Gryphon:A sta volis crnce pa si se ponadao.
Evo ti Pere on ce se ofarbati ako hoces.
p.s. ima obrijane noge.
A sad mi se skini.....
Morao sam da priložim i ja nešto, pa ako baš ne uđe u Petrov best - seler, neka barem osvane kao : BELEŠKE O PISCU, mis' ako se svi slažu ??? :shock:Petar_Pan::shock: Crvicu... ti to mene kao zezas nesto...
Jel znas ti kako se muva zeza?
Uhvatis muvu u casu... stavis je na sto...
Iskenjas se pored case i onda to jedes...
I muva to gleda a ti jedes i tako je zezas... :wink:
oooo?kozice kazes?to mi vuce na neku perverziju...zooGryphon:Neke kozice sa strane, to mu ostalo u nasledje da ne gleda previse okolo.
Ma otvorit ce se on, pod pritiskom sve oce.
E nisam ti samo napomenuo da depilira noge.
Sa tim je hteo da se priblizi malo evropi.

Mozda zato sto neko nema cime sebe uzdignuti... nikakav argument osim "bezosecajnosti"krvolok:I treba !!! Čemu još i ismevati čoveka koji je od ove zezalice napravio ŽIVOTNI STIL i SMISAO ?!? :shock:
... pa onda misli da ce postici nesto u spustanju drugog?e zeno onda su poslednja vremena dosla.nemoj slucajno da otvoris oci bice pogubnoVragolasta Amfibija:pa to me i plasi...znaci toliko sam zagorela da bih se pohebala CHAK i sa njim...naravno zmuretji..:-D
Hehe, e dobro si rekao... sad sto se neko ne bi mogao bas okarakterisati kao zena...Psihologue:Kolektivno ubijanje PETRA u pojam...Nije decko kriv shto ima predrasude, voli zene i tako to..
Jer za mene je zena uzviseno bice, kulturno, lepo, inteligentno i prijatno. One koje to nisu... pa welll... mozda da probaju da budu lezbejke... 
ma znas...sumnjam ja u njegovu potajnu zaljubljenost u nas dve...ali onu devijantnu ...pali se na nashe nikove !!!hanibaI77:e zeno onda su poslednja vremena dosla.nemoj slucajno da otvoris oci bice pogubno
ps sad ce pera da objasnjava kako on nikad ne bi s tobom pa da si i jedina na svetu
Ma da ti si me muzao....jel bilo dosta mleka?Gryphon:on nema muzu, nego njega muzu.
A kad izgubi ormu, obriju mu noge.

Kaa:Za amfibiju-znao sam.
jao sad kapiram zasto pera kaze da ima fleke po ekranuVragolasta Amfibija:ma znas...sumnjam ja u njegovu potajnu zaljubljenost u nas dve...ali onu devijantnu ...pali se na nashe nikove !!!
kad ih vidi..digne mu se :-D
evo ti pero : amfibija.hanibal.amfibija,hanibal...
jel si pri kraju?
:-D
Ladno bi ja ove 2 prepustio bilo kome da ih guraju....Nudista:,,,NAPADATE coveka sa predrasudama i to na njegovoj temi.MODEEEEEEEEEEERAAAAAAAAAATOOOOOOOOOOOOOOOOOORI,,,
Petar Pan ne daj se .Guraj samo napred-nazad jedino je to ispravno,a one moraju da trpe.
Sve bi ja njih u vojsku na prevaspitanje.

Cekaj ti si KRAVA, a ja mislio sve vreme KONJ.Petar_Pan:Ma da ti si me muzao....jel bilo dosta mleka?![]()
Petar_Pan:Ma da ti si me muzao....jel bilo dosta mleka?![]()
ma kakva perverzija, izgubio ormu pa mu to kazna.hanibaI77:oooo?kozice kazes?to mi vuce na neku perverziju...zoo![]()
Tacno da moji postovi mogu mnogima da posluze za uzor i obrazovanje. 8-)hanibaI77:mislim da bismo napravili pare samo da sakupimo njegove bisere u neku knjigu!
niko osim tebe..priznaj :-DPetar_Pan:Ladno bi ja ove 2 prepustio bilo kome da ih guraju....
Al ebi ga nece ih niko...![]()
hej boro lepi boroGryphon:ma kakva perverzija, izgubio ormu pa mu to kazna.
Inace mi je nesto govorio da se mozda znate
pa me zamolio da tebe kontaktiram
njegovo ime je Bora, valjda tako nisam siguran.

Ne bih da preijudiciram i da navodim čoveka na ideje štetne po mentalnu higijenu, ali : MOŽDA SMO MI SVI JEDAN GIGANTSKI, MUTIRANI MULTI -- NICK ??? :shock:Vragolasta Amfibija:pazi ga pocheo da odgovara...hahah..preshao u AKCIJU...
pera in eksn
sad ce da naidje na onaj post gde kazeim kako je zavistan od odgovaranja pa ce da se postidi![]()