Gryphon
Domaćin
- Poruka
- 3.800
bice sexa, a u krajnjoj liniji to je najvaznije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
1. Ti si matorija od mene kad se skines golisava.hanibaI77:o matorim konjima sto stipsare na picu ???
pa da me molis na kolenima... 
Drugim recima i lizem blatnjave tabane, samo da virnem ispod suknjice.Gryphon:Ja ti sve radim ranosim i placam. Cist racun duga ljubav.
Vidim ovde neki padaju i sa drveca ili iz knjige![]()
A znam i sa konjima.

Pa ja bar ne pokusavam sa svima, a i ne brijem nogePetar_Pan:Drugim recima i lizem blatnjave tabane, samo da virnem ispod suknjice.![]()

Hanibalka, NE PRETERUJ !!! Bilo je 4.160 a ne 4.180, o tome kelneri u tom objektu i dan - danas pričaju !!!hanibaI77::shock: ne lupetaj!!!
pikirala?svasta
da zelela sam oduvek da zivim evropski ali sam to mogla(i uspela)da napravim sama.
meni nisu potrebni tudjih 4180 din,dovoljno sam sposobna

ne samo u tom objektu nego se cak uci u ugostiteljskoj skoli u lekciji mitovi i legende modernog ugostiteljstvakrvolok:Hanibalka, NE PRETERUJ !!! Bilo je 4.160 a ne 4.180, o tome kelneri u tom objektu i dan - danas pričaju !!!![]()

I treba !!! Čemu još i ismevati čoveka koji je od ove zezalice napravio ŽIVOTNI STIL i SMISAO ?!? :shock:hanibaI77:pa posle snima mobilnim![]()
on nema muzu, nego njega muzu.Vragolasta Amfibija:postovanje sa smislom...haha....kako to meni nije palo napamet...
sta si jeo..?.
sta si pio...?
mora da pitam peru ko mu je muza
Nemo' si tak'a !!! " ... ON TEBE VOOOOOLI, SAMO SE PRAAAAAAVI ... " ( " Mi nismo anđeli 1. " ) !!!hanibaI77:postovanje ili poshtovanje?