Predlozite film :)

Ja ako su engleski filmovi ne trazim titlove, ne trebaju mi....
Inace skoro sve titlove imate na http://titlovi.com/

Ja da zato sto se uvek nadje neka rec koju ne razumem ili ne cujem dobro pa je bzw...pogotovo ako gledam neku komediju i naidje smesna scena, a meni nista smesno zato sto nisam razumeo... :mrgreen:
E jes' taj sajt dobar, pre sam trazio po celom netu prevod za neku seriju i jedino sam tu nasao...mada nekad ni tu ne nadjem ono sto mi treba pa nadjem na drugom mestu...zato nikad ne trazim na svakom sajtu pojedinacno. :P

Btw, gledao sam onaj film "The man from the earth" sto si spomenuo...zapravo gledao sam taj film pre par god. al' sam zaboravio...vrh je...

Ja da zato sto se uvek nadje neka rec koju ne razumem ili ne cujem dobro pa je bzw...pogotovo ako gledam neku komediju i naidje smesna scena, a meni nista smesno zato sto nisam razumeo... :mrgreen:
E jes' taj sajt dobar, pre sam trazio po celom netu prevod za neku seriju i jedino sam tu nasao...mada nekad ni tu ne nadjem ono sto mi treba pa nadjem na drugom mestu...zato nikad ne trazim na svakom sajtu pojedinacno. :P

Btw, gledao sam onaj film "The man from the earth" sto si spomenuo...zapravo gledao sam taj film pre par god. al' sam zaboravio...vrh je...

Ja nemam problema sa razumevanjem sala...

Kao na primer ona: "Why is six afraid of seven? Because seven,eight,nine...."

A za The Man From The Earth nemam reci. Napraviti tako zanimljiv film, a likovi se i ne pomere iz jedne sobe. Samo pricaju. To je umetnost.

Ja nemam problema sa razumevanjem sala...

Kao na primer ona: "Why is six afraid of seven? Because seven,eight,nine...."

A za The Man From The Earth nemam reci. Napraviti tako zanimljiv film, a likovi se i ne pomere iz jedne sobe. Samo pricaju. To je umetnost.

hahaha, ma razumem i ja foru kad cujem lepo sta su rekli i kad znam sve reci sto su izgovorili... :lol:

Jes' vala...ima i onaj film gde je lik zatrpan u sanduku i non stop kamera snima samo njega, znaci zamisli gledas sat i po vremena lika u sanduku.. .:lol: Al' do jaja je film takodje...non stop napeto...

Buried, jb+t ceo film u sanduku a ni jednog trenutka se nisam smorio gledajuci ga.. Preporuka.. Btw. The prestige velika preporuka, mada nisam skroz razumeo kraj, moram da pogledam na netu ili opet da odgledam film..

Buried, jb+t ceo film u sanduku a ni jednog trenutka se nisam smorio gledajuci ga.. Preporuka.. Btw. The prestige velika preporuka, mada nisam skroz razumeo kraj, moram da pogledam na netu ili opet da odgledam film..

prestiz je jedan od retkih kojima dajem 10/10

kraj je komplikovan, lik koga glumi bejl se klonirao pomocu teslinog izuma i non stop je bio onaj njegov pomocnik, tj premaskirao se

Pa koristi istu metodu, preplitanje događaja iz prošlosti, sadašnjosti, ubacuje neke, u tom trenutku nebitne stvari i scene koje posle lepo upadnu u priču.. Memento je po meni veći mindblow od prestiža, mada možda jer je to prvi film od Nolana koji sam pogledao :D

Ma inception sam skapirao bolje nego kraj ovog Prestiga.. Imam neke nedoumice, al mi je ovaj film bolji, Inception me smorio.. The dream in a dream in a dream.. A odo da gledam taj Twilight sa sestrom, bas da vidim sto ga toliko hejtuju

Poslednja izmena:

Back