Direkt
Elita
- Poruka
- 17.569
mrki, nikad nisi gledao goli pištolj?
Pa to je klasika, a i naši su to puštali sto puta na tv-u, godinama..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
North, odgledao sam TDG i ne kapiram zašto svaki tinejdžer treba da ga odgleda, totalno besmislen film..![]()
mrki, nikad nisi gledao goli pištolj?
The Pianist [2002]
http://www.imdb.com/title/tt0253474/
Neverovatan film o padu Varšavskog geta, borbe protiv Jevreja i preživljavanja jednog umetnika.. damn, kakav film... sam imam želju da ponovo sviram klavir
Gledajući šta kao uzor? Sliku koja predstavlja Isusa a u stvari je verodostojni prikaz Cezara Bordžije.. Ako gledamo Isusa kao stvarnu figuru sa rođenjem u određenom geografskom položaju skontali bismo da on čak i nije belac
Erm, gledajuči predstavu normalnog čoveka o Isusovom liku, bez obzira na to koliko je ta predstava nametnuta ili moguće netačna?Gledajući šta kao uzor? Sliku koja predstavlja Isusa a u stvari je verodostojni prikaz Cezara Bordžije.. Ako gledamo Isusa kao stvarnu figuru sa rođenjem u određenom geografskom položaju skontali bismo da on čak i nije belac
Erm, gledajuči predstavu normalnog čoveka o Isusovom liku, bez obzira na to koliko je ta predstava nametnuta ili moguće netačna?
preporucite mi nesto belgijsko ajdeeeeeeeeeeeee
hepbern valjda nije curva ?
nego, imam par odlicnih rezisera i belgija ima eksta lokacije za snimanje
treba mi jos !!!!! drama ,naravno