Predlozite film :)

Uzmi citaj to cobane jedan, i ovako ne ides u skolu cele nedelje. Citanjem ces malo da se opismenis, to "Al" kao postavljac pitanja nisam koristio ni u prvom osnovne.

Ta knjiga je nagore moguce oduzimanje vremena,stvarno,to je jedina knjiga koju sam preko qrca procitao :confused: .U Ani Karenjini vazi da imas 50 stranica zapleta,dok ostatak otpada na opise kosidbe ili haljina.Mn se svidja jedino nacin na koji je Ljevin iskazao ljubav prema Kiti,pocetak donekle i kraj(hvala qrcu,ovo nije ispala ,,i ziveli su sretno do kraja zivota,, prica),ostatak je ekvilvalentno nekoj spansko-turskoj sapunici :confused:

Jaoj evo ja ću da mu prepričam.

Mali, stvari stoje ovako. Bila Ana Karenjina. Jednom išla tako vozom jer joj brat vara ženu (koja se zove Doli, te sve vreme podseća na ovčicu, tj. misliš da je debela i bela), i naišla na grofa Vronskog, inače člana ovog foruma. Ona je bila udata i imala dete, al nije joj to smetalo, pa se spanđala s onim Vronskim. Tako su se oni muvali na balu, a tužnim okicama ih pratila Kiti, Dolina sestra, koja se ložila na Vronskog. U međuvremenu, na Kiti se ložio Ljevin. BITNA STVAR!!!! Haljina koju je Ana nosila na plesu je CRNA, ne ljubičasta. KRAJ BITNE STVARI!!!! E, ta Kiti zapadne u depresiju (ima inače tema o depresiji na forumu), pa je pošalju u banju neku, valjda u Nemačkoj, ne sećam se tačno, tamo je izbace iz depresije, pa kad se vratila udala se za Ljevina. VAŽNO!!!! Dok je ona bila tamo, Ljevin je pokosio livadu. KRAJ VAŽNOG!!!! Dok su se oni banjali i kosili livade, Anin muž je saznao da ga ona vara, ona je zatrudnela sa Vronskim, koji umalo da pogine na trci konja, i njih dvoje pobegoše u Italiju. Bili oni tako u Italiji dok se Ana nije setila da ima sina, pa potegla nazad. Ona tamo, kad ono međutim! Sin misli da je ona mrtva, a društvo je prezire i odbacuje (čudnog li čuda). Onda ona sa Vronskim pobegne na selo neko, al tamo krenu da budu mrzovoljni oboje, ona se baci pod voz, a ovaj bedan kud će šta će, ode u rat. Čiča miča i gotova priča. :D

Ako sam nešto propustila, ispravite me molim vas. :D

Uzmi citaj to cobane jedan, i ovako ne ides u skolu cele nedelje. Citanjem ces malo da se opismenis, to "Al" kao postavljac pitanja nisam koristio ni u prvom osnovne.

To je ebno gowno pisano novinarskim stilom sa preglupim zapletom.. tolstoj je samo precenjen pisac, nista vise... verovatno zbog politickog opredeljenja, za razliku od npr Dostojevskog, koji je verovatno vrh ruske knjizevnosti

Thalione, hoces reci da Dostojevski nije dovoljno cijenjen pisac? Ja mislim da itekako jeste, i da ima sve pohvale koje i zasluzuje

Kod nas da, ali ne i npr na zapadu

Recimo ameri i jevropljani vise cene generalno hemingveja

A 2 od 5 dela dostojevskog koja sam citao su mi u top 10 dela koje am citao ikada. I smatram da do sada ni jedno delo bolje ne obradjuje psihu coveka, kljucanje podsvesti i odnos prema deliktu kao zlocin i kazna

Karamazovi su takodje neprevazidjeno delo, dovoljno je uporediti sa tolstojevim rat i mir i videti koliko ostavlja jaci utisak..

A rat i mir sam procitao za mesec i po, neverovatno je smarajuca knjiga

moja prof knjizevnosti iz gimn je vise cenila tolstoja, kao i vecina ljudi iz odeljenja

Kod nas da, ali ne i npr na zapadu

Recimo ameri i jevropljani vise cene generalno hemingveja

A 2 od 5 dela dostojevskog koja sam citao su mi u top 10 dela koje am citao ikada. I smatram da do sada ni jedno delo bolje ne obradjuje psihu coveka, kljucanje podsvesti i odnos prema deliktu kao zlocin i kazna

Karamazovi su takodje neprevazidjeno delo, dovoljno je uporediti sa tolstojevim rat i mir i videti koliko ostavlja jaci utisak..

A rat i mir sam procitao za mesec i po, neverovatno je smarajuca knjiga

moja prof knjizevnosti iz gimn je vise cenila tolstoja, kao i vecina ljudi iz odeljenja

Pa i ja cijenim vise Dostojevskog od Tolstoja, i vjerovatno i jeste najbolji ruski knjizevnik.
A Ameri, sta oni znaju, mada ni Hemingvej nije los pisac, Za kim zvona zvone, Zbogom oruzje, Snjegovi Kilimandzara, mada isto nije ni do koljena Dostojevskom

Oleee, imam cijeli dan da gledam filmove.
A kako mislis horor-komedija? Kao sprdnja od filma? xD

Jesi gledao Scary movie? to je tipican primer... a i Zombieland je jos bolji... Komedija sa horor elementima, ciji cilj nije da zaplase nego da upotpune komicne situacije... to mi je do skoro bio omiljeni zanr, dok nisam pogledao skoro sve takve filmove koji postoje

A obavezno odgledaj shrooms (ako oces da se istripujes) i Hitcher (nema sanse da ti se ne svidi)

Jesi gledao Scary movie? to je tipican primer... a i Zombieland je jos bolji... Komedija sa horor elementima, ciji cilj nije da zaplase nego da upotpune komicne situacije... to mi je do skoro bio omiljeni zanr, dok nisam pogledao skoro sve takve filmove koji postoje

A obavezno odgledaj shrooms (ako oces da se istripujes) i Hitcher (nema sanse da ti se ne svidi)
Naravno da sam gledao Scary Movie. Sad znam na sta mislis, ali nema mnogo takvih filmova.
Hitcher sam gledao, samo cudim se sto ima ovako nisku ocjenu na sajtu, pojma nemaju stvarno...

Naravno da sam gledao Scary Movie. Sad znam na sta mislis, ali nema mnogo takvih filmova.
Hitcher sam gledao, samo cudim se sto ima ovako nisku ocjenu na sajtu, pojma nemaju stvarno...

Jok i nema, stvar je samo u tome sto ti ne znas da je to horor komedija, mislis da je samo horor...znas ono kad odgledas horor i na kraju pomislis "Joooj, kakvo njesra, nisam se uopste uplasio!" e pa to ti je obicno taj zanr... Zapravo, smem u burek da je i ovaj zadnji deo "Paranormal activity" isto komedija...ja sam se valjao od smeha... :lol:

Tucker and Dale vs Evil sam gledao, kul je... :P

Jok i nema, stvar je samo u tome sto ti ne znas da je to horor komedija, mislis da je samo horor...znas ono kad odgledas horor i na kraju pomislis "Joooj, kakvo njesra, nisam se uopste uplasio!" e pa to ti je obicno taj zanr... Zapravo, smem u burek da je i ovaj zadnji deo "Paranormal activity" isto komedija...ja sam se valjao od smeha... :lol:

Tucker and Dale vs Evil sam gledao, kul je... :P
Dobro to, Paranormal Activity su svi djelovi cisto njesra, ali nisu oni napravilo tako los film sa namjerom, a Scary Movie namjerno pravi te "horore"
Ovi sto su rezirali PA nisu htjeli da se 90% publike razocara :P

Back