malla-slatka
Primećen član
- Poruka
- 917
dobre ste filmove preporucili,priznajem
ali ja vam ne preporucujem one bljutave zenske flimice,stvarno su najsera i to zesca

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Amerikanci su glupi, debeli i ne valjaju
Okej, humor, kao neki tristaput prezvakan humor.
Ali taj prokleti white chicks je meni bio maltene BOLNO iskustvo, odgledala sam ga PREKO PISTOLJA, jedan od retkih slucajeva da sam film prezirala cak i za vreme gledanja, a i posle toga.
Meni je u tom filmu bilo smesno samo kad se zalepio za prozor,i to ja zato sto uzivam u ljudskoj patnji.
Inace,meni komedije uglavnom nisu smesne
jel to do mene ili do njih?![]()
U psolednje vreme... sranja, sranja, sranja...
Tako da će biti da je do njih...
Mada ima i par koje su baš, baš smešne..
daj i te da vidimo...
jao koliko dugo nisam gledao neku komediju a da sam se necemu presavio od smeha
only fools and horses ne racunam ipak je to serija...![]()
e ako si ti to filmovi za kidanje.....blah...
Mrak film je po meni glupost...
Ali... ukusi, ukusi..
Meni su za kidanje Mrak film, Ovo nije glupi tin. film, American Pie (prva tri najbolja, ostali mogu da prodju sem sedmog) itd...
odgledao sam Srpski film sad....ja sam ostao bez reci, bolest nevidjena na filmskom platnu makar mojim ocima do sad, ali nema sumnje da je dobro odradjen
Attack on Leningrad (2009)
odgledao sam Srpski film sad....ja sam ostao bez reci, bolest nevidjena na filmskom platnu makar mojim ocima do sad, ali nema sumnje da je dobro odradjen
Ja odgledao pre 2 dama...film je bolestina nevidjena, retardiran pokusaj nekog umetnicko bolesnog filma, ali s' pokusajem da izgleda kao americki filmovi...jadno...
Mislim da ne postoji bolesniji film...